-
GEORGE MICHAEL KONCERT 25 Live Budapest
A Keletitől a Vidámparkig hihetetlen mennyiségű autó és ember. Még jó, hogy 7-re volt meghírdetve a koncert. Fél 8-ra már sikerült is leparkolnunk az Aréna parkolójában. Húsz perc alatt be is jutottunk a stadionba. Kintről hallottuk, hogy kezd a Club 54. A tömeg meg csak áradt befelé. Több sátornyi relikviát, polókat, kulcstartókat, baseball sapit stb. árultak. Én kis naív nem mentem oda amikor még nem állt sor. Pedig szerettem volna egy ilyet: Naná, hogy koncert utánra már elfogyott.
Abban biztos voltam, hogy megvárja a kezdéssel míg besötétedik, mert sokkal jobban mutatnak a fények este. Titkon reméltem, hogy esni nem fog. 8.50 -kor elsötétültek a reflektorok és elkezdődött a Csoda!!! Nem tudok rá mást mondani. Tökéletes hang, tökéletes pasi. Annyira férfias volt, hogy öröm volt ránézni. És az a mosoly.:)) Ha nem tudnám, hogy esélyem sincs, valahogy a közelébe férkőznék.:))))És a mozgása valami elképesztően rendben van. Úgy táncol, hogy felforr tőle a levegő. A fény és hangtechnika fantasztikus. Remélem, hogy aki felvette /tv/ az megosztja majd azokkal akik nem voltak ott és velünk is akik részesei lehettünk ennek a csodának. Sok sok kedvenc szám szerepelt a repertoáron: Father figure, I'm your man, Faith, Jesus to a child stb. Careless whisper és Freedom ráadásként.:)) A Father Figure-t becsukott szemmel hallgattam és folytak a könnyeim. A közönségnek is nagy dícséret rég nem láttam már ennyire boldog, bulizós, éneklős, táncolós embereket. A tapsvihar, sikítozás és az együtt éneklés szerintem még GM-et is meglepte. Annyira látszott és főleg hallatszott, hogy szívből énekel. Ebben a 2 órányi Pillanatban nem lehetett nem ott lenni. Ahogy Soma mondta a Megasztárban végig lúdbőr volt amíg láttam, hallottam. Remélem életemben még egyszer leszek olyan szerencsés és ott lehetek egy következő koncertjén.
2 méterrel a föld felett lebegek, reggel óta csak mesélek és áradozok a tegnap estéről. Életemben nem láttam még ennyi embert egyszerre.
Köszönöm, hogy ott lehettem.:))
Akinek megjött a kedve egy kis George Michael-t hallgatni klikkeljen ide:
http://www2.georgemichael.com/