A 70-es és 80-as stb. évek zenéi
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Taylor Dayne – Don't Rush Me 8:37 continental clubhouse mix cd 320
www.magnokazetta.hu
Összes eddig zenei anyagom az enyészeté lett. Ha tudsz, segíts pótolni a 16 ezres tartalmat ;)
Összes eddig zenei anyagom az enyészeté lett. Ha tudsz, segíts pótolni a 16 ezres tartalmat ;)
www.magnokazetta.hu
Pedig az egyik szakmám ...szakács. KOMOLY!
What about the forests?
www.magnokazetta.hu
faxomat, most leiszom magam én is <#hehe>#hehe><#pias>#pias>
What about the forests?
www.magnokazetta.hu
Hát komolyan, most vagy én vagyok hülye vagy tényleg elfelejtettem a jelszót, mert állítólag rossz jelszóval a köcsög freemail , nem enged belépni, azért nem akarom fényezni magam, de több mint 100 tel. számot és kodót "tartok" fejben és márt volt ilyenre példa , hogy igy xarakodott a freemail,szal ha hétvégéig nem enged belépni ,akkor adok egy másik email címet...
Köszi <#worship>#worship>
What about the forests?
Én is csak azé' nem fõztem ma, mer' kész voltam vele má' tegnap :-D
mert ugye ma is - ahogy mult szombaton - Pazo fözi a menüt a vendégeknek....
<#nezze>#nezze>
tehát ahogy egy hete 16.00-tól második része kezdödik a nejem szüli és névnapi mulatságából -- vagyis rámegyünk a maradék lörére....
menetrend a korábbi, elnézést elöre is ha irnék olyat amit nem kéne....majd azért odafigyelek.....
hello Mflex : volt idöd belekukkantani a listába...
www.magnokazetta.hu
What about the forests?
What about the forests?
Megy fel AAC_ben..
What about the forests?
What about the forests?
Ez volt az elsõ Sisley nótám és a mai napig ezt szeretem tõle legjobban, meg mondjuk a please stay with me-t (annak is örvendenék ilyen jó minõségben)
Szóvalhát ízlések és pofonok😊)
www.magnokazetta.hu
www.magnokazetta.hu
de ha már összefutottunk nem ismersz ettöl az elöadótól zenét :
Jonathan Gable ( ezen kivül : Central Park )
köszi
www.magnokazetta.hu
Igaz, nem ide tartozó kérdés, de azért mégis megkérdezem, hátha tud valaki segíteni. 😊 Kérdés: Nem tudjátok véletlenül, hogy hol lehet venni Westenden és Mammuton kivül Vans Slip On cipõt ?
jövõ hétre összeszedem magam és feldobom Dinamit -Tinédzser dal/Neked adom a világot 1979 (hacsak valaki meg nem elõz)
Csak a WAV peregjen
www.magnokazetta.hu
Szevasztok....
www.magnokazetta.hu