A 70-es és 80-as stb. évek zenéi

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Italo forever
Igazad van wazze legyen. Sajna csak 128-ban van de nem rossz : Silent Circle - Danger danger

www.magnokazetta.hu

Italo forever
ok.

mflex
A bakelit régi már, ennél jobban nem fog szólni..

What about the forests?

Italo forever
Hú wazze mflex ez a Sisley Feri - Please stay with me nagyon gyengén szól! Mi történt???

mflex
este tíz után, tellik le <#eplus2>

What about the forests?

Italo forever
Egy régi nagy kedvenc : Scotch - Pictures

Szimistyle
Szóljatok már az adminnak wazze, hogy letelt a büntim. Faxomat! Ez már a harmadik hét wazzeeee! Figyelsz he?

Összes eddig zenei anyagom az enyészeté lett. Ha tudsz, segíts pótolni a 16 ezres tartalmat ;)

Szimistyle
MA biztosan nem wazze... egy 11 soros borbemutatóra megyek Sopronba. Barátom szervezi wazze és a Tokaji Oremus pince látogat el oda... Oooops bocs, most reklámoztam! <#hehe><#hehe><#hehe> Na mindegy, akkor is nagyon faxák... Szal ez lesz a program. Ebbe már nem fér bele sem a New York, sem a Sex, sem a light wazze <#nevetes2><#hehe><#nyes><#pias>

Összes eddig zenei anyagom az enyészeté lett. Ha tudsz, segíts pótolni a 16 ezres tartalmat ;)

Szimistyle
Wazze, már egy órája keresem a Photoshop-ban a wav kiterjesztésû képfile-t, de k anyjáért nem találom<#wilting><#wilting><#wilting><#fejvakaras><#fejvakaras>

én erre azt szoktammondani a kedvesnek....lesz ma szex...(hmmm)...akkor ma is csak new york , az is light-ba....<#guluszem1>

www.magnokazetta.hu

Szimistyle
VAn Szex és New York wazze, állandóan az megy... Nekem az elég<#hehe><#hehe><#hehe>

mflex
Én meg azé' nem fõztem, me' be se engednek a konyhába<#hehe>

Pedig az egyik szakmám ...szakács. KOMOLY!

What about the forests?

mflex
aha, értem... hát ez ismerõs nekem is.

What about the forests?

mflex
Milyen kötelesség?
Rég volt már sex ,mi?<#hehe><#love11>

What about the forests?

pedig jobb lenne egyben ...... de családi összeférhetetlenség áll fennt és csak igy oldható meg.....

www.magnokazetta.hu

mflex
Elég a borító is, de wav kiterjesztésû legyen wazze<#hehe>

What about the forests?

mflex
Wazze, minden héten buli?
faxomat, most leiszom magam én is <#hehe><#pias>

What about the forests?

<#rinya>okés , tudasd velem privi-be aztán áttolom.......

www.magnokazetta.hu

mflex
Hali Pazo!
Hát komolyan, most vagy én vagyok hülye vagy tényleg elfelejtettem a jelszót, mert állítólag rossz jelszóval a köcsög freemail , nem enged belépni, azért nem akarom fényezni magam, de több mint 100 tel. számot és kodót "tartok" fejben és márt volt ilyenre példa , hogy igy xarakodott a freemail,szal ha hétvégéig nem enged belépni ,akkor adok egy másik email címet...

Köszi <#worship>

What about the forests?

Szimistyle
Sajnos nem tudok ma Veletek tartani, mert egy kellemes kötelességemnek kell eleget tenni, de holnap leszek... Meg éjjel is, ha hazaérünk:-)

broller
Hát akkor húzzatok bele :-D

Én is csak azé' nem fõztem ma, mer' kész voltam vele má' tegnap :-D

mflex
NM 😊<#smile>

What about the forests?

mflex
<#integet2>

What about the forests?

<#eplus2><#eplus2>nem segíteni kell, MEG KELL FÖZNI........hi..hi..hi
mert ugye ma is - ahogy mult szombaton - Pazo fözi a menüt a vendégeknek....

<#nezze>
tehát ahogy egy hete 16.00-tól második része kezdödik a nejem szüli és névnapi mulatságából -- vagyis rámegyünk a maradék lörére....
menetrend a korábbi, elnézést elöre is ha irnék olyat amit nem kéne....majd azért odafigyelek.....

hello Mflex : volt idöd belekukkantani a listába...

www.magnokazetta.hu

broller
<#eljen>

Köszi😊

Szimistyle
Helló Skacok:-) köszi a feltöltéseket, nyugodtan keressetek még az archivumban:-)))

Italo carlos
köszi király nagyon<#worship>

mflex
SISLEY FERRE-PLEASE STAY WHIT ME
AAC 320K HQ 6:05 (LP)

http://www.speedyshare.com/537283328.html

What about the forests?

mflex
Az a gond vele, hogy egy 128 és egy 320 között ég és föld a különbség, mármint , hogy sokkal több "zenészt" hallasz és ez a nem mindegy ,a wav-ról nem is beszélve...

What about the forests?

mflex
Az biztos,hogy nem vagyunk egyformák 😊, de szerintem akkor sem jó az a szám ,sõt a PLEASE STAY WHITH ME-rõl is ez a véleményem , akkor már inkább a GIGOLO-t hallgatom...

Megy fel AAC_ben..

What about the forests?

Italo forever
Akko még jó, hogy nincs mindenkinek komoly rendszere. Így talán még élvezhetõ is a zene....<#nevetes1>

mflex
a 90%-a nekem és Joe-nak, megvan CD-én és bakeliton ,de nem fogok egyfolytában wavozni,ahhoz már kevés az idõm...

What about the forests?

Italo forever
Italo Carlos-nak : Joe Jellow - Last call

Italo forever
Hi Mflex! Maximálisan egyetértek veled, valóban ez egyfajta csalás. Szerintem is csak magamat ámítom azzal, hogy így jobban szól, de hát most mi a túrót csináljak? Olyan jó visszahallgatni ezeket a régi zenéket egy picivel jobb "minõségben". Vagy, ha ezeket kérnénk mind mondjuk wav-ban, tudnátok teljesíteni?<#integet2>

broller
Nemt'om, biztos segítenek anyunak fõzni:-D

Italo forever
everybody! Támogatom a hsz-t, nekem is bejött annak idején ez a mjúzik és persze még ma is tetszik.

broller
Hátõõ, nem vagyunk egyformák az biztos, én meg qrvára örültem ennek a mjúziknak.
Ez volt az elsõ Sisley nótám és a mai napig ezt szeretem tõle legjobban, meg mondjuk a please stay with me-t (annak is örvendenék ilyen jó minõségben)
Szóvalhát ízlések és pofonok😊)

broller
Kircsi, nem ismertem, az eredetije is megvan?

<#nemtudom>szeva....hol vannak a többiek.....

www.magnokazetta.hu

broller
Hali!

<#wave>okés...nincs harag.....

www.magnokazetta.hu

Sajnos nem... egyébként nem reklámozni szerettem volna ezzel a cipõt vagy az áruházakat... ha igen elnézést...

...hát ez valóban nem ide tartozó kérdés......reklámozni meg nem szoktunk itt -- sem -- úgy emlékszem.......<#ejnye1>

de ha már összefutottunk nem ismersz ettöl az elöadótól zenét :
Jonathan Gable ( ezen kivül : Central Park )

köszi

www.magnokazetta.hu

Ja, amúgy a Zorán új albuma ( Közös szavakból ) egész jó album lett 😊

Sziasztok!

Igaz, nem ide tartozó kérdés, de azért mégis megkérdezem, hátha tud valaki segíteni. 😊 Kérdés: Nem tudjátok véletlenül, hogy hol lehet venni Westenden és Mammuton kivül Vans Slip On cipõt ?

Wind 67
a borító elég vagy azene is kell? <#hehe>
jövõ hétre összeszedem magam és feldobom Dinamit -Tinédzser dal/Neked adom a világot 1979 (hacsak valaki meg nem elõz)

Csak a WAV peregjen

Wind 67
Hi Mindenki !<#pias>

Csak a WAV peregjen

www.magnokazetta.hu

<#fogmosas><#fogmosas>
Szevasztok....

www.magnokazetta.hu