xnl87ky5.jpg

free counters

• Breki33
    EGy kis élménybeszámoló:

"Én nem éreztem úgy hogy kapunyitásra ki kellene érni.

Ötre akartunk, persze mi lett belőle :-)

Okos fejemmel otthon hagytam a farmerem, melegítőbe mégse lehet menni

szerencxsére volt egy nacim ami kicsit elegánsabb szabadidő azt vettem fel.

Enni a késés miatt csak útközben tudtunk a Lurdy házban rohangásztunk kaja meg pia után.

Szval jól kezdődött így csak 7 körül értünk ki, de semmiről se maradtunk le, nem kellett órákat várni állva elég közel voltunk a színpadhoz és ülni is tudtunk egészen a club54-ig.

Szerintem én jöttem be a legnagyobb hátizsákkal. :-)

Olvastam, hogy van akinek 50 perc volt a bejutás nekünk öt a STefániánál.

Láttuk az uditőspalack hegyeket, mondom itt elveszik kupakkal vagy kupak nélkül.

Azért rákérdeztem, persze kupak nélkül sem lehetett.

Táskámban meg ott lapult a négy üdítős szívószálas utal amiről beszéltem jól behűtve felette kapucnisom, két esőköppeny és három nagy zacskó cornetti vagy mi (kis péksütemények különböző ízekben)

Na mondom itt ezeket mind elveszik.

Marcona gyerek: szeretném megnézni a táskáját, mondom oké nézze.

Csak őn nyissa ki mondom oké, ez a kaja amit vettünk ez pulcsi ez esőköppeny.

Akkor azt mondja oké mehet.

Én megnyugodva megyek telefonálok a többieknek, mikor jönnek, puff újabb ellenőrzés na mondom most veszik el.

Na minden mindegy alapon kapásból a fiatal szőke csajhoz hátha bevágódok, persze őis egyből át akarta kutatni, mondom még egyszer az előbb már átkutatták, de jó legyen.

Akkor már profin tudtam, hogy szép sorban az esőkabátig, akkor őis megunta oké mehet én meg további jó munkát kívántam neki.

Ha olvassa utólag is köszönöm P

BEnt simán jó helyekhez lehetett még jutni és leis tudtunk ülni pihenni. MInt később kiderült ez fontos volt P

Ja mikor még mentünk a csarnoknál mögöttünk három csaj beszélget:

Azt írták a fórumon, hogy csak fél ház lesz :-)))))

Majdnem mondtam, hogy én írtam P"