A 70-es és 80-as stb. évek zenéi

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Italo forever
Szimi! Megint benéztem hogy mi a helyzet a fórumon. Könyörgök, Ne is válaszolj ennek a tökömgyurának, akkor majd lekopik. Lásd 50 cent.

Szimistyle
Értem én, de az ilyen õsbunkók miatt én már ezen nem tok röhögni... Tipikus magyar ez is, akinek semmi nem jó wazze.

Összes eddig zenei anyagom az enyészeté lett. Ha tudsz, segíts pótolni a 16 ezres tartalmat ;)

Wind 67
na végre!!!<#awink> dugok be 1 új winyót

Csak a WAV peregjen

AlterEgo5561
Propaganda Girls - Ya Ya még annál is jobb 😊)

Szimistyle
Köszönöm és Õ is köszöni:-)

Összes eddig zenei anyagom az enyészeté lett. Ha tudsz, segíts pótolni a 16 ezres tartalmat ;)

Szimistyle
Köszönöm és Õ is köszöni:-)

bocsi én kérek elnézést......

tom hooker - help me -- MONO csak a bal csatorna, az is 96kbit/s

igy lassabban tellik a winyo, nem de.....<#ijedt><#ijedt><#guluszem1><#guluszem1>

www.magnokazetta.hu

shirak
apropo "döbbenet"
valamikor amikor csepelen dolgoztam, volt ott egy kocsma az volt a beve "Döbbenet".
akkor birtam nagyon<#pias>

Play it loud!!

Wind 67
Szimi! anyának latin zene :Most legyél hálás <#zavart1>

Csak a WAV peregjen

na figyelj faszfej. én kértem egy kurva egyszerü dolgot. kirakam egy zenét hogy megvan-e valakinek. nem kötelezö rá reagálni. de ha igen elöször is meg kellet volna halgatni mi a faszt akarok. aztán kirakni egy mindenki által használt formátumban, ha már tenni akarsz valamit. és nem anyázni. csak az a baj hogy te meg sem halgattad azt amit kiraktam. ugyhogy feleslegesen menösködsz.
boytronic
Dead Or Alive - Something In My House (naughty xxx mix) 320kbps 6:58

http://www.speedyshare.com/856441301.html

mflex
11,2mb????

Na ne izélj Pazo, ezt már nem bírja a 98mb-és tuti új vinchesterem wazze<#hehe>

What about the forests?

AlterEgo5561
William Pitt - Such A Lonely Night (mix version) 224 http://www.speedyshare.com/563208644.html

Szimistyle
húúzzál el a francba wazze...

én még mindig szeretlek.
attakuva.......na erre klick itt ....igen ez az...tomika hokker

www.magnokazetta.hu

Szimistyle
Milyen, amikor nem vagy hálás wazze?

broller
Azt akartam írni:-D

Nyelvbotlottam😊

köszönöm szépen. kár hogy ez nem az amit kiraktam. de azért hállás vagyok.
köszönöm szépen. kár hogy ez nem az amit kiraktam. de azért hállás vagyok.
AlterEgo5561
Huhh. Most kezdem igazán várni a Jézuskát <#wilting>

boytronic
szia Claud
ugye nem baj hogy ha felteszem a Boytronic borítót egy kicsit jobb minõségben ?
back
http://www.speedyshare.com/174508248.html
front
http://www.speedyshare.com/683932794.html

Szimistyle
Befejeztem mára wazze...

Wind 67
Hát jobb lett volna mp3 ba <#duma>

Csak a WAV peregjen

mflex
itt a tábla hozzá:

What about the forests?

AlterEgo5561
Departure - Rendezvous (Razormaid Mix) 192 http://www.speedyshare.com/772192581.html

Wind 67
Hi !
Simán, többször is.

Szakértem a klippes dvd-d ,dísz csomagba küldöm és rögtön teheted a fa alá <#hehe>

Csak a WAV peregjen

mflex
Vagy inkább villamosszéknek 😊))

What about the forests?

Szimistyle

<#eljen><#eljen>
na tolok 1 muzsikszot is, bakelitról mp4 aac 320 ha már adunk a minöségre.....
Tom Hooker - Help Me 1986 4:53 dub mix vagyis side B itt kereshetö.......vigyázat sok helyet foglal, nem 128!!!

www.magnokazetta.hu

mflex
96??? azé' wazze, az egy kicsit erõs má'nekem, meg nagy file méret is,meg lassú a netem is,meg le sem tudnád játszani, meg minek neked ilyen minõség ,meg mi az a mp3?

még meg gondolom<#hehe>

What about the forests?

broller
Az egy másik "szakma" 😊

tgolyo
Szevasztok! Aki tud légyszi segítsen. Fiamnak kellene a 100 folk celsius-Ünnepek ünnepe(remélem jól tudom a címét)címü felvétele.Elõre is Thx.

forever vinyl Állampolgári jogom hülyének lenni!

AlterEgo5561
Helló Cimbora! <#integet2><#integet2><#integet2> Volt már<#pias><#pias>?

Szimistyle
Most már el ne menj, mert 85%-on áll az mp3-ad baxki!!!!!!!!!!!!!!!!! Mit lehet ezen féreérteni, elküldtél az anyámba, mert mp4-et kaptál mp3 helyett. Heeee?

broller
De van, villamosgépnek híjják :-DD

más ...de nálam mindig olyan átalakítot akarnak hogy egyik vége scart a másik olyan antennás tudja a tv-be (rf).....majd aszondom hogy konvertálja át.....

www.magnokazetta.hu

Szimistyle
Atiapunak hátha bejön a Rednex - Wish you were here
128 kbps *mp3
192 kbps *mp3
320 kbps *mp3

...hogy legyen mibõ válogatni...

mflex
Olyan transcoder nincsen, ami átkonvertál egy -két embert wazze ??? <#hehe>

What about the forests?

szerintem hagyjuk a faszba. elnézést kérek mindenitöl ha valakit megsértettem. valoszinüleg itt egy kis félreértés volt most már mindegy.
Wind 67
"M" FELTENNÉD EZT 96 BAN IS tudod mindenem a minõség <#schmoll2><#finom>

Csak a WAV peregjen

Szimistyle
Húúú, már így is tök örül:-) És ha Õ örül, akkor nekem is jó<#szeret><#szeret><#love11><#finom>
Köszönjük

pihi cimbi, nem ér ennyit.....

www.magnokazetta.hu

AlterEgo5561
"Olyanba teszed át amilyenbe akarod..." 500-ast, 5000-be is konvertál ? <#nevetes1>

AlterEgo5561
Szimi! Ezt itt most szépen letöltöd. Megmutatod Sziminének és majd cserébe megnyugtat 😊) La Fiesta - Toma Vitamina http://www.speedyshare.com/551709124.html

broller
OFF

Ne nyavajogj már B+.
Örülj, hogy feltette, ha a kiterjesztése nem megfelelõ... nos számítógép elött ülsz, nem?
Olyanba teszed át amilyenbe akarod...

GX::Transcoder / 2.20.2715 b6

Rövid ismertetõ: Univerzális videó- és audiófájl konvertáló, amely pl. az AAC, MP4, M4A, Bonk, FLAC, LA, LPAC, MIDI, MP2, MP3, MPC, MPP, MP+, OptiomFrog, Ogg Vorbis, rkAudio, ,VQF, WavPack, TTA ,WMA, Shorten, PCM, GSM, ADPCM, VOX, G721, G723, G726, uLaw, aLaw, DSP, Raw PCM, Monkeys Audio, AVI (Audio), MOD, Bonk, MPEG, AVI fájlokat konvertálja egymásba.

http://files.letoltes.com/multimedia/GXT2_Setup.exe

Szóval, egy kis utánajárással ennyi idõ alatt már abban hallgatnád, amiben akarod...

ON

Szimistyle
Van ezer indok kispajtás, de a Te kedvedért ezeket nem fogom felsorolni. Wazze, akkor specifikáld, hogy mi a szar formátumban kéred a zenét és ne pattogj itt nekem. Én teszek szívességet, aztán még lebaszol. Noormális vagy Te baxki???????????

mflex
A minõségi zene kedvelõinek
WAV stereo 32kbps

LINDA JO RIZZO_HEARTFLASH

http://www.speedyshare.com/147725837.html

What about the forests?

Szimistyle
Én komolyan fontolom, hogy hagyom az egészet a p...ba. Itt nem tudsz jót tenni. Akkor is leanyáznak ha feltöltesz. Hát tudod kinek hiányzik ez wazze... Ilyen paraszt módon reagálni... Ehhez több diploma kell wazze. Nem is értem.

millionyi elnézét az mp4-et kezeli a gépem. akor valami más lehet a bibi. de tényleg. valaki tudna egy értelmes indokot arra hogy miér kell ezeket használni? mert azon kivül hogy semmi elönyük sincs, csak a hátrányukat látom. ráadásul még szarul is szolnak. manapság a gigabájtos vinyok korszakában ha nem akar valaki wavbam tárolni akor mezei mp3. a többi felejtendö.