imre07#42779
Tegnap bemutatkozási hullám volt, én mára maradtam. Én is itt kotnyeleskedem már egy ideje... Lehet, hogy a rangidősek közé tartozom, 60-as vagyok. Szegeden élek, nős, két lányom van. Még itthon vannak, későn érő típus vagyok, egy ideig csak gyakoroltam a dolgot, mielőtt élesben ment volna... A 80-as években voltam a huszas éveimben,sokat jártam discóba, szeretem a dallamos discó, rock zenét. Foglalkozásomat tekintve műszaki ember lennék (mérnök).( nem számítogápes és programozó!!!)Hobbim a zenén kívül a foci, most már inkább csak a nézése! (Nem magyar meccsek!) A lányoknak is van szenvedélye, kinder figurákat gyűjtenek. (Off topic: ha valakinek, vagy a nagy gyerekeinek vannak megunt figurái, (törmelék, ömlesztett is) nagytakarításnál ne dobja ki őket a kukába!) Röviden ennyit, a netem még egy kicsit "mezítlábas", ezért gyelőre nem, vagy keveset töltök fel és le is. Néha lesznek húlyének túnő kéréseim, kérdéseim, ha tudtok, segítsetek, vagy ha olyan, állítsatok le. Na egyelőre ennyit magamról.
Mégegyszer Üdv mindenkinek, Sziasztok!