A 70-es és 80-as stb. évek zenéi

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Claud
Nobody?

Szimistyle
Max Him - Danger Danger (256VBR)
Part 1.
Part 2.
Nem saját!!!

Összes eddig zenei anyagom az enyészeté lett. Ha tudsz, segíts pótolni a 16 ezres tartalmat ;)

mari68
tudnátok nekem MAX HIM albumokat felrakni vagy valami irányt hogy van e fent valahol amit még lelehet szedni!!!!!!!!!S.O.S.

Claud
Wazze! Egy kis zenét toljon már fel valaki!2 órája csak szöveg van!<#fejvakaras>

mari68
tudnátok nekem MAX HIM albumokat felrakni vagy valami irányt hogy van e fent valahol amit még lelehet szedni!!!!!!!!!S.O.S.

Szimistyle
Wazze, elnézést mindenkitõl. Elkúrtam tényleg!!!!!!!!!!!! Wazze ez hogy lehet? Na mindegy.
A zenék innen vannak, online shoppoltam: www.allofmp3.com

Összes eddig zenei anyagom az enyészeté lett. Ha tudsz, segíts pótolni a 16 ezres tartalmat ;)

Szimistyle
...meg hát<#hehe><#hehe><#hehe>

boytronic
ha nincs rajta az El Matinero akkor természetesen semmit

Claud
Wazze!Próbáltam visszaolvasni, de nem megy!Asszem megyek is erre<#pias>! A tegnapit úgysem hevertem még ki és amúgy is azt mondják: kutyaharapást pálinkával!De lehet hogy nem pont így mondják...

Szimistyle
Akkor mondjátok mit rakjak fel újra? nem értem az egészet...

boytronic
akkor valszeg a a dc-n lévõ a szar
Ezért keresek borítókat az albumokhoz mert így ki tzdom szûrni a gagyi albumokat
Sajnos rengeteg ilyen van a dc-n
esetleg nincs meg véletlenül a borítója sajna sehol nem találom

bigalexander
Szimi ezt (DM-Blasphemous_Rumours)hallgattam 5.1 en és kérdés,
az elején arozsdás vödör vagy mittomén hátul gurul.lehetett?

Wind 67
Mert a The Twelve Commandments Of Dance lemezen a 8. zene

Üdv az éjszakásoknak !

Csak a WAV peregjen

mari68
ne nekem irj én csak besegitettem a válasz adásba mivel én leszedtem az egész albumt amit felraktál és én nem találtam hiányosságot!!!!!

boytronic
24690 http://www.speedyshare.com/217127602.htm 24691 Bocs elkúrtam: 6. Dance Dance Dance
24694 http://www.speedyshare.com/397839399.html
itt volt a csúszás

Szimistyle
Az azon az albumon nincs rajta, amit én nyomtam, hanem a The Twelve Commandments c. albumon, annak is a 9. track-ja/je.

boytronic
bocsi a Midi Dance-t írtad kétszer, valoszínû hogy itt keveredett el az El Matinero

mari68
nem az egyik az nem az a szám csak a cimet irta el szimi ha jol emléxem de nagyon kúl az album!!!!!!!!

mari68
igen csak Boytronic valami El Matinero számot keres!!!

bigalexander
HU WAZZ ez a chat vagy a forum
jo helyen járok?

boytronic
ha jól láttam akkor kétszer ment fel a Dance Dance Dance

Szimistyle
Claud, ezek a nõk kicsináltak volna téged is wazze<#hehe><#hehe>
Joe sztem egy hónapig nem jön fel az sg-re<#hehe><#hehe><#hehe>

tgolyo
Hali! Ha gondolod bedigizem,bakeliten megvan.De max 320-ba mivel a netem elég lassú.

forever vinyl Állampolgári jogom hülyének lenni!

boytronic
igen nálam is az
a kérdés az hogy lemaradt-e vagy sem?

mari68
Igen de jöhettél volna amikor még liza itt volt!!!!!!!!

Szimistyle
De végül az felmet, csak elkúrtam a feliratot nem?

Szimistyle
Hi Alex:-)

mari68
HALI!

mari68
amit szimi felrakott LONDON BOYS-GREATEST HITS 1 albumot azon ez a 6. szám:06 Dance Dance Dance

Szimistyle
Mike... Jamin!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Attakúúúúvaéletbe.................. pelus kell wazze

Szimistyle
Wazze ez milyen?: Mike Marin <#nevetes2><#nevetes2><#nevetes2><#hehe><#hehe><#hehe>

Claud
Uff!Egy hölgy hiányolt engem?<#wave>

Egy kis megbeszélésen vettem részt tegnap!<#pias><#pias><#pias>

boytronic
Most találtam a dc-n egy listát amiben szerepel 6. számként
ha valóban benne van akkor kérhetjük hogy tedd fel.

bigalexander
sziasztok

mari68
nincs én leszedtem most néztem át és nincs közte!

boytronic
hsz 25453

Szimistyle
Persze tetszett, de az már kevésbbé, hogy Mike barátom Laserdance feltöltéséért 4 oldalt kellett lapoznom, pedig 2 órája volt<#hehe><#hehe><#hehe>

mari68
szia Claud!<#wave>tegnap este hol voltál hiányoltalak???

mflex
Hali Claud!
Néha baromkodni is kell,nem csak mp3 vs wav baromságok :-)

What about the forests?

mari68
de vald be,hogy tetszett a ma esti hsz özön!és én tudtam, vagyis sejt.hogy szandra a lányod!!!!

Szimistyle
Keresem: Jean and Jill - Blue Blue Eyes (Extended Version) (6:58)

Claud
Hali!Jó ez a válogatás!Thx!<#wave>

mari68
ja azt hittem,mert ahogy elköszönt liza utána irta én nemtudtam hogy ott dolgozik szerintem más is lehet,hogy felre értette volna akkor vissza vonom és bocsi SANYAA!!!<#puszis>

Claud
Wazze!Miez a sokk <#felkialtas>?<#hehe>Saját magadat bünteted?Te mazo!<#eplus2>

boytronic
szia Szimi!
Az általad feltett London Boys - Greatest Hits albumon
van olyan szám hogy El Matinero ?

Szimistyle
Isten wagy :-) Szia

Claud
Jó estét!

Látom wav-hiányban szenvedtek!Akkor folytatom a Boytronic-ot:

07 Boytronic - At Last (Have Some Fun Mix)(wav)
http://www.speedyshare.com/478379601.html
<#wave>

Szimistyle
Mari félreérted Sanyát. A lebújt az általa vezetett sörözõre értette nem pedig erre fórumra. Sanya kicsit kultúráltabb ennél...<#puszis><#puszis>

mflex
Mari a lebujt, a kocsmára értette,ahol dolgozik, nem a forumra :-)

What about the forests?

Szimistyle
Ha ez kicsit éllel ellátott hsz volt, akkor ajánlom figyelmedbe a hsz-ek végigolvasását, mert itt nem szokás megköszöngetni a feltöltéseket. Természetesen mindenki erõfeszítését nagyraértékeljük, de képzeld el, normális napokon - nem olyan, mint ez - egy csomó zene megy fel... ha azt mindenki megköszönné....

A 80-as fórum nem am köszikkel akar az elsõ helyen lenni:-)

Köszi: Szimi