xnl87ky5.jpg

free counters

• cucurbia
    Na,türelem rózsát terem.Köszönöm.
    Mint irtam RR Maué diszkográfát gyüjtögetek őssze már jó ideje.A java már megvan,talán 2-3 angol nyelvű kislemez hiányzik még,meg a legelső saját kislemeze ,amit sehol nem találok.És azon kivűl szinte minden ami maradt az német vagy holland nyelvű dolog,ahol állandó falakba ütközöm,hogy sehol sem letöltőoldalakon,sem gyűjtőknél nincs nyoma,vagy ha egy egy előadó még van is(mint pl.Ted Herold) akkor senkinél sem az a 2-3 kislemez ami érdekel,hanem csak nagylemezek,ahol viszont ezek a Maué dalok nem igazán vannak rajta.

Ez a holland lemez nekem is meglepetés volt,nem ismertem.Nem a Marlene a kedvencem róla,csak ez volt a diszkográfiába az első kislemez amit kiadtak róla.De most hogy belehallgattam az első track az ami megfogott,annyira tipikus Maué szerzemény.
    De vannak még meglepetések,annak idején mikor adásba vittem a Bohlenes Al Martino lemezt,akkor is volt nagy szájtátás,hogy ezt a lemezt,meg hol dugdosták x évig.Na ilyen az a Mesmeier lemez is,ugy gondolom.Elfelejtett kincs.
    De most már tudom hol dugdosták.Fülcsi szekrényében.:))

Az utolsó tracket akár Bohlen is irhatta volna.De azért a szálak összeérnek,hiszen ha a kórust figyeljük,ott van Rolf Köhler...és máris a Blue Systemnél meg a Systems in blue-nál vagyunk:))
    Utoljára szerkesztette: cucurbia, 2021.02.02. 07:04:40