A 70-es és 80-as stb. évek zenéi
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Maradva még 1986-os évjáratnál,két dalra hívnám fel a tagok figyelmét.
Janie Johnson - Love On The Line
Lady D.V. - Dolce Vita
Nekem ezek nincsenek. :(
Janie Johnson - Love On The Line
Lady D.V. - Dolce Vita
Nekem ezek nincsenek. :(
ItaloDisco4Ever !
Szia Józsi,
A 3-as is jó zene!
Ha van kedved és időd is rá,majd feldobhatnál még néhányat.
Nos én a tieidből kettőt megfejtettem,most rajtad sor,ezt a két feladványt kifejezetten neked szánom,tehát a többi tagtól elnézést kérek, s azt amíg nem passzolod,ne tippeljenek.
sample_12
sample
A 3-as is jó zene!
Ha van kedved és időd is rá,majd feldobhatnál még néhányat.
Nos én a tieidből kettőt megfejtettem,most rajtad sor,ezt a két feladványt kifejezetten neked szánom,tehát a többi tagtól elnézést kérek, s azt amíg nem passzolod,ne tippeljenek.
sample_12
sample
ItaloDisco4Ever !
Érdekes hogy csak dél-afrikai kiadás van fent belőle.
Roland, eddig senki nem fejtette meg, úgyhogy itt a megoldás:
2-es --> Jetstone - (A) - Ju-Ju (1986)
3-as --> Killdare - (A) - Love & War (1986)
5-ös --> Umberto Tabbi - (B) - Vuolo Con Te (1986)
2-es --> Jetstone - (A) - Ju-Ju (1986)
3-as --> Killdare - (A) - Love & War (1986)
5-ös --> Umberto Tabbi - (B) - Vuolo Con Te (1986)
Laci azért irányult a kérésem Maxira mert az albumon is a hosszú verzió van .
Viszont tudomásom szerint a Discogs-on nem található belőle maxi vinyl ( persze ettől még lehet)
ezért linkeltem a 7"-est ide.
Viszont tudomásom szerint a Discogs-on nem található belőle maxi vinyl ( persze ettől még lehet)
ezért linkeltem a 7"-est ide.
Engem is érdekelne, Béla, hátha van olyan közte, amit már régóta keresünk, s közben ott lapul Nálad...
Szívesen várnánk egy listát, akár borítókkal is....
<#worship>#worship>
Szívesen várnánk egy listát, akár borítókkal is....
<#worship>#worship>
Ezt már én is akartam kérdezni, maxit kér és kislemezre mutat a link. Akkor már inkább a 87-es album, vagy a 88-as válogatás lemez lenne jó, azokon rajt van az összes ami számít hosszúban!
A kérés a Maxira vagy a 7" kislemezre irányul? mert ellentmondásos a video és a discogs link
Csak a WAV peregjen
Örülök hogy neked is tetszik.
Annak szintén, hogy ezt leírtad. <#wave>#wave>
Annak szintén, hogy ezt leírtad. <#wave>#wave>
ItaloDisco4Ever !
Nagyon köszi hogy fáradtál vele<#worship>#worship>, ez nekem is megvan!<#wave>#wave>
Sajnos maxim nincs csak az album, de remelem az is ok lessz!
People Like Us - Hiroshima
People Like Us - Hiroshima
Nem nagyon bízom benne de most nekem is lenne egy kérésem.
Tegnap éjjel egy élő mixben hallottam .
Elég volt kiderítenem az előadót is.
Ha valaki megosztaná ezt a komplett maxi vinyl rippet azt nagyon megköszönném.
A zene külön nekem is megvan!
Discogs
People Like Us - Hiroshima (never too late for tears)
//www.youtube.com/embed/oJIFtROOlns
Tegnap éjjel egy élő mixben hallottam .
Elég volt kiderítenem az előadót is.
Ha valaki megosztaná ezt a komplett maxi vinyl rippet azt nagyon megköszönném.
A zene külön nekem is megvan!
Discogs
People Like Us - Hiroshima (never too late for tears)
Ha egyszer lesz egy kis időd, egy listát csinálnál róluk? Lehet hogy van közte olyan is amit már régóta keresünk. Vagy fénykép is jó ha összerakod 5x5 -ös sorba, egyszerre 25-öt tudnál fényképezn, így talán előbb megvan. Ha lesz olyan, akkor másolást vállalom.
Őszintén,lemezjátszó hiján nem hallgatgattam őket az elmult 20 évben, az előadókat-cimeket nem jegyzem meg,de a sok átpakolás miatt a boritókat igen.
Így első körben azt mondom,hogy valószínűleg nincs,legalábbis nekem nem rémlik ilyen borító.
Így első körben azt mondom,hogy valószínűleg nincs,legalábbis nekem nem rémlik ilyen borító.
Igen jó zene ez, nem ismertem!
<#wave>#wave>
<#wave>#wave>
Tudtam, hogy te vagy a bal szélén! <#awink>#awink>
imo :) science fiction is science fact
Ismerem, pár éve bent van már nálam a wantlist-ben a disocgs-on. De ez sem rossz: Alban - Luna
Szerinted Bélának nincs meg a kislemezei között?
Utoljára szerkesztette: italomanjoco, 2020.09.12. 22:31:33
Szerinted Bélának nincs meg a kislemezei között?
Utoljára szerkesztette: italomanjoco, 2020.09.12. 22:31:33
Nekem az "A" oldal is tetszik.
Neem.Balról jobbra:
én(24 évesen),Szever Pali,ismeretlen(egyikünk sem emlékszik ki a csuda volt,mit keres a képen,ha valaki felismeri mondja már meg!),Komjáthy Gyuri,Viant Kati(adminisztrátorunk),Mikó Robi(hangmester,szignálkészítő( a hirhedt Éjszakai koktélokét is),de az egyik kitalálója a Szombat exti extázisnak,vagy a Capucchinonak a Danubiusban),Mohácsi Miki(hangmérnök)
én(24 évesen),Szever Pali,ismeretlen(egyikünk sem emlékszik ki a csuda volt,mit keres a képen,ha valaki felismeri mondja már meg!),Komjáthy Gyuri,Viant Kati(adminisztrátorunk),Mikó Robi(hangmester,szignálkészítő( a hirhedt Éjszakai koktélokét is),de az egyik kitalálója a Szombat exti extázisnak,vagy a Capucchinonak a Danubiusban),Mohácsi Miki(hangmérnök)
Ezen ne is gondolkodj tovább,írjál!
Balról a második ,Szever Pál?
Gyuri bácsi mellett ,Te állsz,ha szabad erre rákérdezni?
Belefér a rádiózás a zenével összekötve,érdekes téma ez,szerintem sokunkat érdekel.
Balról a második ,Szever Pál?
Gyuri bácsi mellett ,Te állsz,ha szabad erre rákérdezni?
Belefér a rádiózás a zenével összekötve,érdekes téma ez,szerintem sokunkat érdekel.
ItaloDisco4Ever !
Itt volt közel 4 évvel ezelőtt,egy neked címzett hsz.
Idézve belőle :"Most van időm azzal a keresett dallal kapcsolatban kérdezni tőled,a lemez szinte biztosan megfordult a kezedben,játszották a danubiusban."
Megérzés volt,és hát tényleg megfordult a kezedben a lemez.
Ez a dal nekem nagyon kellemes emlékeket is visszaidéz,és baromi jó érzés volt végre megtalálni ennyi idő után.
Idézve belőle :
Megérzés volt,és hát tényleg megfordult a kezedben a lemez.
Ez a dal nekem nagyon kellemes emlékeket is visszaidéz,és baromi jó érzés volt végre megtalálni ennyi idő után.
ItaloDisco4Ever !
előkészületben van egy könyv a régi Magyar Rádióról..gondolkodom még hogy esetleg irjak én is,még van két napom gondolkodni.
Aki nem ismerné fel ez a régi un.nagy kettes studió,ahonnan ment kezdetben az élő Poptarisznya,illetve ahol a Komjáthy műsorok felvétele vagy az élő Éjszakai koktél ment.Ez a kép 1993.04.24.az utolsó Csak Fiataloknak felvétele utáni kép.
És rádióról ennyit,mert tudom hogy ez nem az a forum.(igaz most sem én kezdtem)
Utoljára szerkesztette: cucurbia, 2020.09.12. 21:22:25
Aki nem ismerné fel ez a régi un.nagy kettes studió,ahonnan ment kezdetben az élő Poptarisznya,illetve ahol a Komjáthy műsorok felvétele vagy az élő Éjszakai koktél ment.Ez a kép 1993.04.24.az utolsó Csak Fiataloknak felvétele utáni kép.
És rádióról ennyit,mert tudom hogy ez nem az a forum.(igaz most sem én kezdtem)
Utoljára szerkesztette: cucurbia, 2020.09.12. 21:22:25
Fogalmam sincs.Ha Roland nem linkeli be a boritót,eszembe sem jutott volna,igy ugrott csak be,hogy ezt már láttam valahol.A zenét életemben nem hallottam eddig.
Bocs de a hazamentett kb.250 kislemezbe életembe nem hallgattam bele,fele francia vagy német nyelvű még az előadóról sem hallottam soha:((
De akkor én is jól emlékeztem hogy a Danubius rádióban hallottam néhányszor a dalt !!!
s ugyebár mivel biztosan tudjuk,mert rákérdeztél ,hogy Komjáthy úr volt akkortájt a zenei szerkesztő, most már minden kis részletet kiraktunk a dallal kapcsolatban,így már azt is tudjuk,hogy a kislemez volt a forrásanyag.
Nagyon köszönöm ezeket az infókat !
Döbbenetes miket tudsz a hazai rádiózásról,milyen kulisszatitkokat tudtunk meg a közelmúltban általad,plusz a háttéranyag!
Respect ! <#worship>#worship>
s ugyebár mivel biztosan tudjuk,mert rákérdeztél ,hogy Komjáthy úr volt akkortájt a zenei szerkesztő, most már minden kis részletet kiraktunk a dallal kapcsolatban,így már azt is tudjuk,hogy a kislemez volt a forrásanyag.
Nagyon köszönöm ezeket az infókat !
Döbbenetes miket tudsz a hazai rádiózásról,milyen kulisszatitkokat tudtunk meg a közelmúltban általad,plusz a háttéranyag!
Respect ! <#worship>#worship>
ItaloDisco4Ever !
Na kedves Roland,jól emlékeztem,kinyitottam a régi Komjáthys kislemezek fiókját és itt van a kezemben a kislemez.
Mondjuk nem ártott kinyitni kicsit a szellőzés miatt legalább mert ritkán nézek bele.Sokáig kerestem a Dew Mitch Don't say no kislemezt mert elég gyatra minőségű mp3-akat láttam csak belőle,erre hopp,ez a kislemez is itt volt az osztrák kislemezek között a sok számomra ismeretlen kislemez között.
Mondjuk nem ártott kinyitni kicsit a szellőzés miatt legalább mert ritkán nézek bele.Sokáig kerestem a Dew Mitch Don't say no kislemezt mert elég gyatra minőségű mp3-akat láttam csak belőle,erre hopp,ez a kislemez is itt volt az osztrák kislemezek között a sok számomra ismeretlen kislemez között.
sosem hallottam,de a boritoja nagyon de nagyon ismerős,végig kellene nyálaznom a kislemezeket.
Szia! Nem megtaláltam,hanem megvan nekem is,nem rossz,de annyira nem jön be!
Az ITALO fogalom,amit csak az érthet igazán,aki benne élt. Csak fiataloknak,Vasárnapi koktél,Poptarisznya,Magnóról-magnóra,Pillantás az Európai discokba,Töltsön egy órát kedvenceivel.
Na akkor tuti valami osztrák lemezcserebereként jöhetett.
Igaz tele van a szekrényem a Gyuri kislemezeivel,amiknek a feléről sosem hallottam kik.Még az is lehet hogy ez is köztük van?:))
Igaz tele van a szekrényem a Gyuri kislemezeivel,amiknek a feléről sosem hallottam kik.Még az is lehet hogy ez is köztük van?:))
Az osztrákok a 80s években, disco,synth-pop stílus vonalon ,egész jó zenéket hajigáltak piacra.
Belgiumból,s a kedvenc évjáratomból (1989).
Andy Gale – Don't Turn Out The Light
YouTube link
Ismered?
Belgiumból,s a kedvenc évjáratomból (1989).
Andy Gale – Don't Turn Out The Light
YouTube link
Ismered?
ItaloDisco4Ever !
Világos!
Én meg csak azért jeleztem az évszámot,ha valaki megakarja fejteni a feladványaid,legyen egy támpontja.
Én meg csak azért jeleztem az évszámot,ha valaki megakarja fejteni a feladványaid,legyen egy támpontja.
ItaloDisco4Ever !
Jó kis zene ez, na majd beszerezzük.
Azt nem tudom melyik verziója lehet, de amit én mutattam az a "Jim Player - Hungry Hearts (Of Modern Girls) (1986)" volt. Végül is nem titok <#wink>#wink>
Azt a 3 zenerészletet csak az évszám kitalálása miatt adtam. De igen, ez volt az egyik <#eljen>#eljen>
Szuper, látom megtaláltad az olasz verziót is :-)
W. Stevenson – Keep Your Promise (Vinyl, 7", Single, 45 RPM ) Koch Records International – 145.594 AS (discogs link)
Elérhető LP kiadványon is.
The New Sound Of Austria (Vinyl, LP, Compilation ) Koch Records International – 122 150 E (discogs link)
CD albumon :
The New Sound Of Austria ( CD, Compilation ) Koch Records International – 322 150 G1 (discogs link)
P.S. : Az LP kiadvány alatt,egy magyar zenész bejegyzése olvasható,mellyel maximálisan egyetértek!
Kedves Béla (cucurbia),a dallal kapcsolatban, szeretném tőled megkérdezni,hallottad é valaha?
ItaloDisco4Ever !
A szálak egy olyan országba vezetnek melyből a 80s évekre fókuszálva, olyan előadókat,formációkat ismerünk mint,
Erste Allgemeine Verunsicherung (EAV)
Joy
Sherey Champagne
Curacao
Airbus
Stian Rigby
Joy Peters
Convoy
Opus
etc...
ItaloDisco4Ever !
A 2-es ha minden igaz,akkor Cantero:Gino Rey című felvétele.
Az ITALO fogalom,amit csak az érthet igazán,aki benne élt. Csak fiataloknak,Vasárnapi koktél,Poptarisznya,Magnóról-magnóra,Pillantás az Európai discokba,Töltsön egy órát kedvenceivel.
Nagyon remek zene, nem ismertem!