xnl87ky5.jpg

free counters

• retroboys
    Régi BBB hangzás? Az sajnos azóta nincs amióta a klasszikus szerzőpáros kiszállt.(Tony Hendrik aki producere volt többek között
    Haddaway és Londonbeat formációnak is és felesége Karin van Haaren) Sem zenei hangzásban nincsenek olyan dalok, sem pedig énekhangilag. John McInerney akar,de szerintem soha nem lesz olyan jó BBB hang,mint az eredeti jamaicai származású reggae hangú énekes Trevor Taylor aki sajnos 2008 januárban elhunyt . 1 évvel később elhunyt a másik alapító tag is az amerikai Andrew Thomas is és itt gyakorlatilag vége a klasszikus Bad Boys Blue -nak. Én mindig szerettem hallgatni a BBB zenéket de sajnos már régóta csalódás minden új album mióta elkezdték feledtetni a régi hangzás világot. Micsoda nagy zenék voltak régen Pretty Young girl, You're a woman , Come back and stay, Gimme gimme your lovin', Train to nowhere, I wanna hear your heartbeat és lehetne még hosszan sorolni. Ha eddig nem sikerült visszahozni a régi dalok feeling-jét szerintem már nem is számíthatunk az ilyen irányú dalok visszatérésére. De persze a remény hal meg utoljára...