A 70-es és 80-as stb. évek zenéi

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Jézusom! <#fejvakaras>

Bocsanat ,hogy beleszolok, de nem a Zippyvel van a gond ,hanem a virusirto progikban az ilyen oldalak bele vannak teve es azonnal reagalnak amikor ramentek egy ilyen oldalra, kulonben ez is a pirat letoltesek miatt van, viszont amit ti toltottetek fel ,hacsak nem toltottetek fel ti virust akkor nem lessz senki sem megfertozve. <#awink><#awink>
Ja es meg csak hozzatennem ,nekem mar evek ota nincs semmilyen virusirtom sot a Windows 10 defenderet is letiltottam, csak lassitjak a gepet azon kivul barmely hozzaerto elmondhatja ha letoltesz egy virust es az csak ott van es nem csinal semmit akkor marad ha meg valamit csinalt a rendszerrel azt mar egy virusolo sem fogja megjavitani
Utoljára szerkesztette: AlexT967, 2020.03.30. 17:37:26
Köszönet érte.
Szia!

Köszi szépen, nagyon tetszik.
<#worship><#circling>

Sziasztok Fórumozók! Szeretném kérni, hátha valakinek megvan és esetleg WAV-ban megosztáná a "Duo Latino ‎– El Marinero 1986-os kislemezét. Óriási kedvenc és nagyon rég óta szeretném jó minőségben. Előre is óriási köszi érte. Rexyke
Musachy
Ott van pl. a MEGA, az egyik legjobb. Gyors, biztonságos, nem törlődnek az adataid évek múltán sem...

imo :) science fiction is science fact

Próbálj meg egy másik böngészőt használni amíg letöltöd, hátha sikerül. Én sajnos nem ismerek más feltöltő oldalt, pedig biztosan van több is.
Elképesztő, hogy milyen vírusos ez a zippy.
Most a home office miatt egy erősebb vírusvédelem van a gépemen.
Ez különösen érzékeny a zippyre azt tapasztalom.
Ha letöltök valamit, azonnal mindenféle nők jelentkeznek mindenféle együttlétekre. <#guluszem1>
Még ha férfiak lennének... <#boxer>.. de nőkkel nem tudok mit kezdeni.<#mf1>

<#taps>
Ha ennyire bejön, akkor küldöm a "B" oldalt is, ha már az "A" megvan <#awink>

X-Tra - (B1) - Mona Lisa (Radio Edit) (1985)

X-Tra - (B2) - B. Side Beat (1985)

reynaud
Éppen fülelem,ez is nagyon jó,és szintén ismeretlen volt,pedig az italo-disco ezen korszakának zenéit favorizálom.

Köszi Józsi!

ItaloDisco4Ever !

<#eljen>
Roland, hallgasd meg a Body Action -t is tőle, csak ezt Daniela néven énekli! Nekem az jobban bejön!

https://www.youtube.com/watch?time_continue=65&v=kYzJ5i6ycro&feature=emb_title
Utoljára szerkesztette: italomanjoco, 2020.03.29. 10:24:31
reynaud
Ez tök jó zene ,de általam mostanáig ismeretlen volt.
Ha jól látom a vokál: Leonie Gane .

Carol - Happy Sensation (club mix) 1990

ItaloDisco4Ever !

Szia! Köszi a remek muzsikákat!

X Tra - Mona Lisa (Extended)

Sziasztok, ritkán látogatok ide az oldalra de most ebben a karanténos időszakban kicsit több időm van zenézni is. Csak egy dalt szeretnék nektek feltenni, ami az italo top 3-ban áll nálam, a valaha volt egyik legjobb nóta számomra. Vigyázzatok magatokra, egymásra - üdv Attila.
Utoljára szerkesztette: allacska, 2020.03.28. 21:30:46
<#eljen>

A. Lesley Jayne - Sailing Away

https://www8.zippyshare.com/v/CGZ5XTCe/file.html
A - Peter Kent - Heart On Fire

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Köszönöm a letöltési lehetőséget! <#eljen><#wink>

Bärbel Naumann - Taxi 1988
<#bdead>

Keverjék csak őket, én nem unom még.
szinten egy kedvenc!

A - Roger- I Heard It Through The Grapevine (Part 1) (Single Version)

B - Topless Dance - I Can't Make It (Instrumental Version)

Kellemes vasarnapot!
egy nagyon nagy kedvencem!!
A. Unknown Artist - Johnnie Walker's The One (1985)

Segítek: Jobb felső sarokban a kis nyil lefelé, aztán "Settings" --> majd bal oldalon "Privacy" --> majd "Allow others to browse my collection"-ből, és az "Allow others to browse my wantlist"-ből is ki kell venni a pipát, és már kész is!
A kollekció, és a keresőlista is megmarad, csak éppen nem látják illetéktelenek.
Utoljára szerkesztette: italomanjoco, 2020.03.15. 12:49:19
Hösként akarsz vissza vonulni mi?Maradtál volna csendben és nem sértegetted volna az embereket!Akkor nem történt volna semmi!Csak azzal nem számoltatok,hogy jön egy olyan mint én.Semmi bajom nincs senkivel aki tud viselkedni!Sőt!Elismerem én a legnagyobb lemez gyüjtőket is mint te vagy!Nekem is van sok lemezem,bár mostanában már nem veszek sokat.Na menj már!Egy kis stilus váltás és megy minden tovább baszogatás nélkül<#smile>
"A lemezgyüjtők ujjlenyomata rengeteg lemez fotóval viszont ott marad.Na abból remekül lehet csemegézni majd!De ha azt vesszük ebböl se nekem se neked hasznod nem lesz (bár ki tudja!).Akik nyernek vele valamit azok a letöltők lesznek akik ingyen juthatnak zenéhez!"

Mi van!!!!!!!<#nemtudom>
Ebből egy kukkot sem értek! <#wow1><#fejvakaras>

Wind 67
"Na azt is szépen szétrobbantottam"
Csak gratulálni tudok. Szép munka! <#action>
Sztem pont a hasonló egyének miatt nem látogatják ezeket a fórumokat azok akik régen megvoltak csatározások nélkül is.
Talán meg vannak a hozzád hasonlóak nélkül is. Ergo... nincs szükségük a magad félék csesztetésére és a linkjeidre.
Milyen beteg ember az aki abban éli ki vágyait, h szétrombol valamit. De ne aggódj, itt nagy szükség van rád, vannak követőid.
Woody Allen szavait idézve " Hülyével ne állj le vitatkozni! Lehúz az Ő szintjére ahol Ő profi és úgy is megver"

Én ezekkel a sorokkal be is fejeztem 2005 óta fennálló tagságom.

All the best everyone. <#integet2>

Utoljára szerkesztette: Wind 67, 2020.03.15. 12:01:57

Csak a WAV peregjen

Szeva!Azt valószinüleg láttad,hogy a jocóék csaltak a fotóval.Mivel te is közéjük tartozól ezért meg kell kérdőjeleznem a válaszodat az igazság nevében.Természetesen most utánna fogok kérdezni a Discogsnál,hogy olyan option van e mint hide.Vagy tényleg lemez kollekció törlésröl volt szó!Egy valami viszont tény.Van egy olyan option,hogy image (fotó).A lemezgyüjtők ujjlenyomata rengeteg lemez fotóval viszont ott marad.Na abból remekül lehet csemegézni majd!<#nevetes1>De ha azt vesszük ebböl se nekem se neked hasznod nem lesz (bár ki tudja!).Akik nyernek vele valamit azok a letöltők lesznek akik ingyen juthatnak zenéhez!<#wave>
cucurbia
Nagyon jó,bár egy tévedés van a videóban.kb.24 percnél a szintialapnak Mikomission van jelölve mikor az Twins.
De tévedni emberi dolog,és csak az hibázik,aki dolgozik,nem?

<#wow3><#fejvakaras>

Szeva Joci!Teljesen mindegy,hogy miért tüntetek el a Discogsról.Miattam vagy a TI általatok hozott verzióval.Az azért már elég gáz,hogy mindenhonnan menekülnötök kell!Igazad van tényleg volt régen egy vinylesek oldala.Na azt is szépen szétrobbantottam<#nevetes1>Nem volt velük semmi bajom addig amig tudtak az emberekről normálisan beszélni.Aztán betelt a pohár!Viszont már látom,hogy te is ugyan olyan vagy (most már hárman ugrotok nekem!) mint ők ezért teljesen felesleges veled vitatkoznom.Inkább a feltöltésekre fogok koncentrálni.Be fogom fejezni a munkám bármennyire is vergödtök itt!Minél jobban fogok dolgozni annál jobban fogtok pattogni.Ez lesz az indikátora a sikerességemnek<#wave>
kösz az információt
Koszi a mix linket, tenyleg jol sikerult!
Musachy
Jobban, mint ezen a "magyaron". <#hehe>
Egyébként kisbetűvel írjuk magyarul azt, hogy "spanyolul".

katt (lehet így is)
reynaud
Köszönöm a linket!

ItaloDisco4Ever !

reynaud
Én eddig is tudtam miért, milyen szándéktól vezérelve raktátok "hide" opcióba a discogs-on a kollekciótokat,nem volt nehéz ezt kitalálni,a részletekre nem térnék ki.
Minden ottani felhasználó privát dolga ,láthatóvá teszi é a többiek számára a feltöltött kollekcióját avagy nem ,s az is mit oszt meg a lemezgyűjteményéből.

Most hogy megválaszoltad azt ami egyébként is meglehetősen értelemszerű volt ,remélem zárórát rendelhetünk el eme témának.

ItaloDisco4Ever !

Kedves mfn, lehet hogy erről inkább holnap kellene nyilatkoznom, mert ma túl sok volt a korona vírus elleni vakcina (pálinka), de megpróbálom elmondani. A lényeg hogy nem miattad (nem is értem hogy miért gondoltad ezt?), hanem a sok zaklató, kunyeráló emberke miatt. Mert akinek több jó zene van a kollekciójában mint amennyi rossz, azt zaklatják a kéregetők. Aztán a Max Him fórumon volt egy oldala a vinyl-eseknek, abba is belepiszkítottak a tőtikézők. Nagyjából ennyi.
"Ez a gyerek, vagy ezek a gyerekek teljesen ízekre szedtek mindent és azokból a darabokból raktak össze a mixet! Brutalis munka volt ez és mégis teljesen ingyen hozzáférhetővé tettek, hat mit írjak? Le a kalappal előtte, előttük!!! Ilyet nem minden nap hallani, sőt megkockáztatnám, hogy most hallunk először! A lécet rendesen felraktak a mixkevergetőknek .
egyszerűen nem lehet rajta unatkozni, minden másodperce tökéletesen ki van dolgozva és szinkronban van a videóval, gondolom te is így nézted es hallgattad. Azt a mindenit, ezek a srácok nem sajnáltak az időt, tényleg szerethetik, azt amit csinálnak! Fantasztikus NAGY munka volt az mar biztos! "

Ezt írta róla egy ismerősöm aki jó pár mixet készített már .<#nevetes1>

https://www.facebook.com/tpostigosanchez/posts/2914056311993120

reynaud
Upsz !
A szomszéd topikban azt hiszem én dobtam erről aktuálisan nektek infót.
Reynaud hsz

A soundcloud linkre kattintva,még a 21 nappal ezelőtti kommentem is olvasható.
Ez tényleg bitang jól sikerült.
Ha megkérhetlek linkeld a face infót erről,köszi.

ItaloDisco4Ever !

reynaud
Józsika,
Volt azért a közelmúltban példa rá,hogy egy úriember ,egy igazán drágán beárazott lemezt megosztott velünk.
lásd... #105243

Sajnos a köszönöm visszajelzések kicsit sem voltak arányban a letöltések számával,pedig Zsolt tényleg nagyon jó zenéket osztott meg itt a tagokkal s ráadásul kiváló minőségben.

ItaloDisco4Ever !

reynaud
Nem unod még?
Elég volt ebből ,kérlek fejezd be,ha további kérdéseid vannak az érintett tagokhoz azt tedd fel privát.
Durva hogy egy ilyen ötszemélyes topikban is össze tudtok marakodni!
Nem kell a feszkó,úgy gondolom az senkit nem érdekel,zenéljetek inkább.

P.S. : A discogs-on 1-2 kattintással, bármely felhasználó elrejtheti a kollekciójának láthatóságát ...

ItaloDisco4Ever !

Még mindig nem mondtad meg,hogy miért tüntél el a Discogsról?Csak hogy a témánál maradjunk!Mert ez egy igen égetö kérdés<#nevetes1>
Hát, ha tudsz Spanyolul! <#eljen>

Musachy
Inkább neked jár a köszönet az elmúlt közel 3 évnyi áldozatos munkádért! <#nyes>
Igazán nem kellett volna. <#vigyor5>