xnl87ky5.jpg

free counters

• retrotime1990
    Szerény megjegyzésem szerint,nem baj,ha néha nem csak a szó szerint értendő profilnak megfelelő témák fordulnak elő egy topicban,főleg akkor nem,ha más,hasonló témájú topic nincs is,ahova be lehetne illeszteni.Igaz,hogy ez 70,80-s évek,de szerintem ha valami nem is akkori,de hangzásában,stilusában hasonló,vagy a beszélgetés témája erről a korszakról is szól,akkor ez simán belefér.Akinek nem tetszik,-ahogy Aerocool irta- görgessen tovább.
    Ez nekem most kissé ahhoz hasonló,ami a New Italo-s nu disco topicban ment néhány napja.Ott is előfordul,hogy régebbi,,néhány éves vagy csak stilusában new italo zenékre hajazó dalokat linkelnek be,vagy néha ha van rá ok és téma,ezzel foglalkozó rádióműsorokat elemeznek,de ez általában csak egy-egy hozzászólás erejéig van,és sokan hozzá is tudnak szólni.Ehhez képest ott is van mindig valaki,aki beszól,hogy hagyjuk már ezeket a témákat mert unja,és csak a szigorúan vett topictémákban legyen hozzászólás.Aztán ilyenkor van a nagy csend.
    Őmaga aztán elkezdi MFlex dalokkal bombázni a topicot és több oldalon keresztül agyondicsérgetni,teletömködni azokkal a néha használhatatlan dalokkal a topicot.Érdekes ezt a baromságot meg nem unja.Mintha valami szponzorációs oldalon lennénk.Ha unja amit a többiek felvetnek,görgesse át,ahogy én is átgörgetem, a sok MFlex videoját,és felesleges dicshimnuszait.Bezzeg ő nem hajlandó átgörgetni a többiek hozzászólásait.

Szóval kedveseim,akinek nem tetszik egy hozzászólás.....görgesse át!Ennyi a megoldás,egyszerűbb,mint a brexit:))

(ezt a hozzászólásomat is át lehet görgetni szó nélkül)