xnl87ky5.jpg

free counters

• cucurbia
    Kizárt. az 1998 előtti dokumentációkat,szalagokat,spotokat,papiralapu dolgokat már 97 végén kidobták,komplett cd gyüjtemények,szalagok mentek a kukába,ha éppen ott voltam ,vagy tudtam mikor jönnek a selejtező kocsival,akkor mentettem amit tudtam,ha nem tudtam,akkor csak a hült helyét találtuk annak,ami előző nap még ott volt.
    De ahogy azt már többször adásban is kifejtettem a nagy Magyar Rádióban sem mentek jobban a dolgok,,mindent ugy dobáltak ki, a kilencvenes évek utolsó éveiben,mintha nem lenne holnap,vagy senkit nem érdekelne a mult.
    Bármi ebből a korszakból ami fennmaradt,műsor,szignál,műsor,zene csak ugy maradt meg,ha valamelyik készitőjénél elfekvőben megmaradt,vagy valami lelkes mentő mint én időben ki nem másolta,haza nem hozta.Ne felejsük,ez még nem volt digitális korszak,minden másolás,mentés valós idejű,nem volt erre annyi hely,idő,akarat.Ma egy rádio anyagát,műsorokkal,zenékkel,anyagokkal egy néhány terrás vincsi átmásolásával meg lehet menteni,ha kell,de akkor.......:(((((
    de ezért már én is kiváncsi vagyok,mi lehet ez a zene.Én olyan panelekre emlékszem szinte pontosan amin Silicon Dream,Margo,Amadeus Liszt,Sandra,Fernando Express,Beat the Box,Ricky Mash,Kay Frances ment egymás után ,naponta hallottam szinte.