xnl87ky5.jpg

free counters

• reynaud #106896
    Szia Józsi,

+1 italo-disco fan az sg zenefórumon ,azaz kifejezetten örültem a megjelenésednek.

A fórumozásnak én véleményem szerint úgy van értelme,haszna ha a tagok egy jó csapatot alkotva segítik ,elsősorban legalább infókkal egymást.
    #106817 .... ezen hsz-edben mutattál egy részletet egy dalból mely nagyon ismerős,kértelek áruld el mi ez a zene,a kérésemet figyelmen kívül hagytad.
    Nem kértem tőled zenét,mint az előző hozzászólásomban írtam viccelődés,élcelődés volt.

Ez nem az a fórum ahol azért mert van néhány ezer lemezed hasra fognak esni tőled a tagok.
    Privát dolgod honnan, kitől,hogyan szerzel be lemezeket ,zenéket,engem ez nem érdekel !
    Viszont ha netán maradsz aktív,próbálj egy olyan stílusban kommunikálni melyre nem mondhatom azt hogy "lekezelő,lenéző".
    Ez esetben .... "Welcome to the club" !
    Személy szerint én tőled !!! nem várok zenék megosztását,hasznos infókat annál inkább,de mint fentebb írtam,jeleztem,erre sem voltál hajlandó.
    Ennek ellenére részemről szó sincs semmiféle neheztelésről irányodba,te egy ilyen embertípus vagy,én ezt elfogadom.
    Legyen nagyon kellemes hétvégéd !