xnl87ky5.jpg

free counters

• italomanjoco
    Roland, ha úgy érzed lekezelő voltam veled, akkor bocsánatot kérek, nem volt szándékos. Tudod én nem szoktam nagyon fórumozni, ezért van úgy hogy néha el sem olvasom amit itt írtok, csak átfutom és ennyi, lehet hogy a válaszaim is azért csak olyanok amilyenek. Zenéket meg biztos nem innen fogok beszerezni, hanem ha kell valamilyen zene, akkor megpróbálok beszerezni egy vinyl-t belőle, vagy pedig elkérem egy vinyl gyűjtő kollégától, akár másolat formájában is. Van az a 7-8 ember akiben 100%-osan megbízok ilyen téren, és nekik valóban több (vinyl, és nem cd) lemezük van mint nekem. De csak feltételezem, hogy én ezt jobban tudtam mint te. A szavaidból ítélve rátaláltál arra az oldalra ahol nekem a kollekcióm van, én azt csak notesznek használom, oda van felírva hogy mik vannak meg, és hogy még miket akarok megvenni, és a vinyl rip felvételek nincsenek ott feltüntetve.
    Nem tervezem hogy képeket töltsek fel a lemezeimről, ez nem az az oldal! Volt a vinyl-eseknek is oldala, ott szoktam feltenni képeket, de sajnos bizonyos emberek belepiszkítottak a dolgokba, és már nem járunk oda.
    A kért zenére visszatérve, egyenlőre nincs időm lemásolni a lemezt. Sajnos ez nem úgy működik mint a cd-ripnél, hogy fél perc, és már lehet is tölteni a netről.