A nickneve alapján italo-disco körökben illetve többen az itt fórumozók közt is tudjuk az úriemberről hogy komoly vinyl kollekciója,gyűjteménye van a stílusból.
Tehát nincs ,nem igazán van szűksége renoméra.
Amit a " lost legend" CD szériával kapcsolatban leírt azt én már közel 2 évvel ezelőtt jeleztem.
lásd. #104142 (mfn kolléga hsz-ében a kép már nem elérhető,de igazolhatja hogy akkor ott a strandon az ominózus CD sorozat egyik darabja volt nála.)
Jellemző az itteni álságos dolgokra ,akkor velem nem értett ebben egyet senki !!!
De ... bár nyilván egy jó állapotú ,nem leharcolt vinylen hallható minőséggel ezek a felvételek nem versenyképesek,viszont azért túlzásba ne essünk,kissé a magas tartomány hiányos, a minőséget úgy jellemezném mint mikor egy erősítőn a "noise filtert" bekapcsoljuk,vagy magnó deck-en a dolby szűrőt.
Viszont abszolút "loudness war" mentes felvételek.
Tehát az erős túlzás hogy ezek kukába valók,egy jó,megfelelő alternatíva azoknak kiknek nincs pörgetője illetve nem akarnak egy műanyag korongért több tízezer forintot kiadni.
Az egy más kérdés ,más téma hogy ezek ,szerintem még mindig jobban szólnak mint manapság bizonyos kiadók által piacra hajított bakelit kiadványokon hallható minőség,azok közt tényleg akadnak nem pörgetőre hanem kukába,ipari hulladéknak való korongok.