xnl87ky5.jpg

free counters

• reynaud #106016
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Az elmult években több helyről is hallottam hogy xy rádios Komjáthyasan szerkeszt, az ő utóda,de sajnos azt kell mondanom,hogy ugy szerkeszteni ma már sehol nem engedik az embert,akire azt mondják, az sem olyan,első kézből tudom,mert valami ebből a koktélbol mindig hiányzik.Sajnos engem sem.:((bármennyire is szeretnék.Hiába tudnám,ha tehetném ezt még nekem sem engedik meg ha vendég vagyok egy-egy műsorban.
    Hiszen az egyiknél a régebbi zene tabu,ha betenném azonnal kiveszi a játszobol,hogy na azt nem, a másiknál a new italo a tabu, vagy a lassu zene,hogy arrol szo sem lehet.Persze erősködök amikor lehet de sajnos minden ilyen általam készitett műsor vendégként egy végtelen megalkuvás terméke,ahol valamelyik részét ennek a Komjáthys szerkesztésnek meg kell szüntetnem,különben azonnal lecsap a müsorvezető keze,és máris annyi annak a koncepcionak amit előre felipitettem,elterveztem. Tehát igen.....az én elveim szerint szélesebb paletta kellene és én addig feszitem a kereteimet amig lehet ezt talán akik hallgatták egy egy vendégszereplésemet érezhették,de sajnos nem én vagyok az akinek müsora van,nem az én nevem alatt fut egy-egy műsor..én egy kis senki vagyok ilyenkor azok mellett akik ott ülnek a keverőpult mellett és a nevüket adhatják egy egy produkcióhoz ".

Nos,kedves Cucurbia,utolsó,néhány gondolat e témát érintve...
    Tegnap este egy csomó papírmunkám volt,s cégügyek intézése is a gépen,így alkalmam nyílt,amolyan háttérzeneként belehallgatni a "Music Story" élő adásba,érdekelt milyen zenei szerkesztés a műsor felépítése ha nem vagy jelen vendégként.

Pontosan azt kaptam amiért én egyáltalán nem tartom érdemesnek ráhangolni egy ilyen műsorra még italo-disco stílus kedvelőként sem.
    A szokásos sablon,már agyonjátszott euro-italo disco zenék (Blue System,Joy,Modern Talking,Bad Boys Blue,Max Him,Patty Ryan,Ken Laszlo etc.) szinte semmi extra,zéró ritkaság,érdekesség nélkül leszaladt a műsor.
    Persze kedveljük a fent említett előadókat,formációkat de egy ilyen jellegű műsorban kellene,szűkséges volna hozzáadni azt a pluszt akár néhány new-italo zene lejátszásával.
    Volt egy félmondata a szerkesztő úrnak,melyben a new-italo zenéket ledegradálta,ezért idéztem vissza a hozzászólásodból e gondolataid,megtudlak érteni.

Felkészülsz ,megszerkesztesz egy zenei összeállítást,aztán a stúdióban "csapkodnak" a kezedre . .... miért is ??? pedig mint vizsgázott Dj ,én vélemény,neked van olyan képességed hogy a stílus keretein belül egy élvezhető,szórakoztató s egyben speciális műsort lazán összetudsz dobni.
    Erre jó példa e műsorban a legutóbbi vendégszereplésed,melyben talán annyit nem "csapkodhattak" a kezedre,és azon néhány italo újdonsággal amit engedtek lejátszani,egy fergeteges szuper műsor kerekedett.

Nem értem a szerkesztőket,vajh mi bajuk a mai italo zenékkel,abszolút része a 80s évek hangzásának, van köztük bitang jó szép számmal.
    "RSDH" a világ tán leghallgatottabb italo disco stilusra építkező rádiója,rendszeresen játsszák az aktuális "new-italo disco" zenékből a jobbakat .... hogy említsek egy példát,s ugyebár a klasszikus "poptarisznya" varázsa is az volt elsősorban hogy B.Tóth hétről-hétre játszotta az aktuális újdonságokat is.

Szerény személyem egészen biztosan nem kattint többet a fentebb említett műsorra,érdektelen,unalmas volt számomra,ilyen van több tucat amiből lehet választani.
    Kivétel ,amikor tudni fogom hogy vendég leszel,illetve a "bakelit party" speckó adást továbbra is megcélzom,bízva abban hogy Walla Sanyi igazán jó ízlésének köszönhetően,néhány italo-disco újdonság is pörög majd,ha csak nem csapnak a kezére,mondván peregjen inkább a Joy - Touch by Touch,mert azt már ismerik és bevált .....

s végül : Zef ezt jól összefoglalta,ha már vendégnek hívnak akkor engedjék már meg hogy érvényesülj,jót fog tenni a műsornak,képes vagy az unalmat feldobni ...