A 70-es és 80-as stb. évek zenéi
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nekem akkor inkább már Nadia helyett Nathaly
<#nevetes1>#nevetes1> sok igazság van benne, bár nyilván vannak kuriózumok, vagy amit annak lehet tekinteni, és ebből a szempontból én is csak akkor látom értelmét valamit drágán adni vagy annak árazni, és főleg sokért megvenni, ha a rajta lévő zenei tartalom indokolja. ennél az 500as vinylnél azért erős kétségeim merülnek fel, simán elkapcsolnám bárhol bármikor ezt a zenét, annyira érdektelen, hogy platinába öntve is csak legfeljebb a színesfém átvételi árát érné meg.
de egy első kiadású, makulátlan állapotú drágán adott K. Barre - Right By The Moon vinylen elgondolkoznék,
már persze csak akkor, ha lenne pörgettyűm, de nincs. így egy csomó időt és pénzt megspóroltam. <#nevetes1>#nevetes1>
de egy első kiadású, makulátlan állapotú drágán adott K. Barre - Right By The Moon vinylen elgondolkoznék,
már persze csak akkor, ha lenne pörgettyűm, de nincs. így egy csomó időt és pénzt megspóroltam. <#nevetes1>#nevetes1>
Ez is egy vélemény,de másoknak meg az általad remeknek titulált dal a vacak,nem gondolod?
Ízlés dolga,s nem hinném hogy neked kellene itt irányvonalat mutatni a jó zenékről,egy dolog az hogy neked mi tetszik illetve mi nem,és nagyon nem helyén való bárkit idiótának gondolni,tartani azért mert neki a másik dal jobban tetszik,esetleg áldozz is rá egy jelentősebb összeget. <#hehe>#hehe>
Ízlés dolga,s nem hinném hogy neked kellene itt irányvonalat mutatni a jó zenékről,egy dolog az hogy neked mi tetszik illetve mi nem,és nagyon nem helyén való bárkit idiótának gondolni,tartani azért mert neki a másik dal jobban tetszik,esetleg áldozz is rá egy jelentősebb összeget. <#hehe>#hehe>
ItaloDisco4Ever !
Ez tök jó, az lenne a baj, ha fordítva lenne. Ugyanis az ötszáz forintos lemez remek zenét tartalmaz, az ötszáz eurós pedig egy kommersz, unalmas szintipop vackot. Nagyon sajnálom azokat az idiótákat, akik ezekre élveznek. <#hehe>#hehe>
imo :) science fiction is science fact
3 maxi felvétel<#szeret>#szeret>
Stock Aitken & Waterman - Roadblock(Loop Line RMX)
Wee Papa Girl Rappers - Wee Rule (Raggamuffin Mix)
Jonathan Butler - Lies (Extended)
Stock Aitken & Waterman - Roadblock(Loop Line RMX)
Wee Papa Girl Rappers - Wee Rule (Raggamuffin Mix)
Jonathan Butler - Lies (Extended)
Igazán ne zavartasd magad hogy én nem az ötszáz forintos Dead Or Alive lemezedre vagyok kíváncsi. <#hehe>#hehe>
Nadia Dorine alkalmanként 500 € -ért is kelendő vinyl volt a téma.
Nadia Dorine alkalmanként 500 € -ért is kelendő vinyl volt a téma.
ItaloDisco4Ever !
Én jobban kedvelem a könnyebben beszerezhető lemezeket..mutatok is egyet:
Dead Or Alive - You Spin Me Round (Murder Mix) 1984
És mivelhogy még kedvelem is, nem is kérdés, hogy..
Így van ez mifelénk kérem<#nyes>#nyes>
Dead Or Alive - You Spin Me Round (Murder Mix) 1984
És mivelhogy még kedvelem is, nem is kérdés, hogy..
Így van ez mifelénk kérem<#nyes>#nyes>
"Az összkép is lehet szerteszét, ha eszméd elveszti eszét."
ItaloDisco4Ever !
Valóban nem<#nevetes1>#nevetes1>
Én is rábukkantam egy zenei kuriózumra a lemezeim között..
Maga a lemez egy átlagos tribute rock'n roll lemez. Semmi extra, 2002-es svéd nyomás.
Ami viszont különleges róla, az a 7. track...
Basszus, ezt az átlagos Sweet nótát, így feldolgozni, az nem semmi. Az állam leesett<#wow1>#wow1>
Neten ne keresd, nincs.<#miaz>#miaz> Majd átdobom üziben valamikor. Tetszeni fog<#wave>#wave>
Én is rábukkantam egy zenei kuriózumra a lemezeim között..
Maga a lemez egy átlagos tribute rock'n roll lemez. Semmi extra, 2002-es svéd nyomás.
Ami viszont különleges róla, az a 7. track...
Basszus, ezt az átlagos Sweet nótát, így feldolgozni, az nem semmi. Az állam leesett<#wow1>#wow1>
Neten ne keresd, nincs.<#miaz>#miaz> Majd átdobom üziben valamikor. Tetszeni fog<#wave>#wave>
Szóljon szombat reggel egy zene, amit már több mint 40 éve szeretünk<#vigyor>#vigyor>
Johnny Wakelin - In Zaire (1976)
Johnny Wakelin - In Zaire (1976)
Ok,mert én csak a bakelitverziokat láttam,és azokon mindegyiken jo két perccel hosszabbak a verziok,és olyan furán hirtelen lett vége ennek a 4 percesnek.
Ok.
Ok.
Megmondom őszintén ezt a dupla cd-t még a nyáron rendeltem amin ez a szám rajtavan.De azóta sem volt időm végighallgatni.Most meghallgattam a végét,de pont így végződik a cd-n is.Lehet nem tudom<#nemtudom>#nemtudom>
Egész hallgatható kis zene..DJ.Lakatos kollégánál hallottam egyszer valami hasonlót (vagy talán pont ezt?)
És ha már szóba került ő is, utólagosan is SG években számolva Boldog 57. szülcsinapot neki!<#taps>#taps><#wave>#wave>
Utoljára szerkesztette: Zephyr Retiring, 2017.10.10. 20:00:39
És ha már szóba került ő is, utólagosan is SG években számolva Boldog 57. szülcsinapot neki!<#taps>#taps><#wave>#wave>
Utoljára szerkesztette: Zephyr Retiring, 2017.10.10. 20:00:39
Talán itt sem olyan ismert előadó de ez a nótája hatalmas szerintem!<#finom>#finom>
Ez a nóta csak egy 1988-as CD-n jelent meg de Amúgy nagyon komoly discográfiával rendelkezik.
Engelbert Humperdinck - Tokyo Tears
Ez a nóta csak egy 1988-as CD-n jelent meg de Amúgy nagyon komoly discográfiával rendelkezik.
Engelbert Humperdinck - Tokyo Tears
Szóba került már ma este a Tarzan Boy című felvétel.Forogjon most Baltimora egy másik maxija<#smile>#smile>!
Baltimora - Juke Box Boy
Baltimora - Juke Box Boy
Az hogy kinek mi a jó zene ,az szubjektív dolog!
Rólam talán kiderült már az elmúlt évek során,80s italo-euro disco,new-italo,90s eurodance elsősorban.
Meglepődsz ha egy italo disco lemezt mutatok??? vicces kedvedben vagy!
Egyébként mindig jó zenéket hallgatok,pár perce éppen ezt a két maxit. (számomra ezek jó zenék!)
Másoknak meg az AC/DC,ezért szubjektív a jó zene megítélése!

Rólam talán kiderült már az elmúlt évek során,80s italo-euro disco,new-italo,90s eurodance elsősorban.
Meglepődsz ha egy italo disco lemezt mutatok??? vicces kedvedben vagy!
Egyébként mindig jó zenéket hallgatok,pár perce éppen ezt a két maxit. (számomra ezek jó zenék!)
Másoknak meg az AC/DC,ezért szubjektív a jó zene megítélése!

ItaloDisco4Ever !
Nem kötekedésnek szántam. Csak meglepődtem, hogy néha jó zenéket is hallgatsz..
..de mint látom, már tisztáztad a helyzetet és újra minden rendben<#nevetes1>#nevetes1>
..de mint látom, már tisztáztad a helyzetet és újra minden rendben<#nevetes1>#nevetes1>
Lehet te vagy egy kicsit beiszogatva <#pias>#pias> !!! .... ez nem egy Ryan Paris - Dolce Vita maxi cd! <#hehe>#hehe>
Van ott még 17 másik track,és igen sosem kedveltem a dolcevitát,a lemezek összeállítását nem én tervezem,ha rajtam múlott volna,az biztosan nem kerül rá.
A piálással kapcsolatban,javaslom keress egy sarki kocsmát ha kötekedni való kedved támadt.
Van ott még 17 másik track,és igen sosem kedveltem a dolcevitát,a lemezek összeállítását nem én tervezem,ha rajtam múlott volna,az biztosan nem kerül rá.
A piálással kapcsolatban,javaslom keress egy sarki kocsmát ha kötekedni való kedved támadt.
ItaloDisco4Ever !
Na akkó zenéjjünkis<#nevetes1>#nevetes1>
Eurythmics - Miracle Of Love (1986)
Eurythmics - Miracle Of Love (1986)
Ezek most akkor saját lemezeid?
Csak azért kérdem, mert amikor én linkeltem be a Ryan Paris - Dolce Vita zenét azzal, hogy nekem tetszik, le lettem általad szavazva, hogy te ugyan nem szereted ezt a zenéjét..
Emlékszer erre, vagy megkeressem neked emlékeztetőül ezt a párbeszédet?<#hehe>#hehe>
Aztán majd hallgatlak, hogy akkor te voltál kicsit beiszogatva és félrebeszéltél, vagy tényleg nem szereted, és ezért gyorsan meg is vetted ezt a lemezt?<#nyes>#nyes>
Csak azért kérdem, mert amikor én linkeltem be a Ryan Paris - Dolce Vita zenét azzal, hogy nekem tetszik, le lettem általad szavazva, hogy te ugyan nem szereted ezt a zenéjét..
Emlékszer erre, vagy megkeressem neked emlékeztetőül ezt a párbeszédet?<#hehe>#hehe>
Aztán majd hallgatlak, hogy akkor te voltál kicsit beiszogatva és félrebeszéltél, vagy tényleg nem szereted, és ezért gyorsan meg is vetted ezt a lemezt?<#nyes>#nyes>
Akad belőle 3 db a discogs-on : Italo Mega Dancer
Start rá ha érdekel mielőtt elkapkodják előled ! 😊
The Guys - Smalltown Boy
D.J'S Gang - Tarzan Boy
ItaloDisco4Ever !
szinten egy jo kis italo disco !
... meg ez! (egy kellemes feldolgozasba!)
Doc. Faust - A Whiter Shade Of Pale (1983)
Utoljára szerkesztette: studiohits, 2017.10.07. 12:14:57
Doc. Faust - A Whiter Shade Of Pale (1983)
Utoljára szerkesztette: studiohits, 2017.10.07. 12:14:57
Én azt gondolom a formátum kérdésről,vita tárgya sem lehet,vinylen kapjuk a legjobb hangminőséget.
Viszont ahogy te is utalsz rá,jó hogy van CD formátum is,ennek is megvan a maga előnye.
Szintén te írtad,a régebbi kiadású CD lemezek jól szólnak,ez így van!
Ehhez kapcsolhatóan a zenehallgatási szokásaink körítéséről meg majd írjon valaki más,erre most nekem nincs időm!
Viszont ahogy te is utalsz rá,jó hogy van CD formátum is,ennek is megvan a maga előnye.
Szintén te írtad,a régebbi kiadású CD lemezek jól szólnak,ez így van!
Ehhez kapcsolhatóan a zenehallgatási szokásaink körítéséről meg majd írjon valaki más,erre most nekem nincs időm!
ItaloDisco4Ever !
Szia.
Van egy ilyen lemezem : The Italo Disco Collection Vol. 3
Valószínű ugyanaz a verzió mint a te lemezeden.
Ezt a CD-t "AAD" technológiával rögzítették,ami CD-n a vinyl minőséghez legközelebbi ,azaz CD-n a lehető legjobb.
Van egy ilyen lemezem : The Italo Disco Collection Vol. 3
Valószínű ugyanaz a verzió mint a te lemezeden.
Ezt a CD-t "AAD" technológiával rögzítették,ami CD-n a vinyl minőséghez legközelebbi ,azaz CD-n a lehető legjobb.
ItaloDisco4Ever !
Megemlíteném,hogy a lent látható cd-n rajta van a Max Him maxi felvétele.Ez még 1988-as kiadás eredeti CBS szalagról CBS CD-re.Ez még jól szól<#smile>#smile> CDCBS 463008 2

Megkerestem a lemezt a pincébe,de sajnos csak 6:30-as,és 7:20-as B-oldal van<#fejvakaras>#fejvakaras>
Az eredeti bakelitek anno nálam is voltak,aztán egy részét egy régi gyüjtő barátomtol anno cd változatban is megkaptam örökbe.Mindegyiken ez a 14 perces mix volt.
Aztán láss csodát egy ismerősőm egyszer mutatott a 3.as mixből egy olyan változatot,amin ugyanezek a dalok,ugyanezekkel az átkötésekkel,effektekkel,ugyanolyan sorrendben vannak,csak éppen minden zene sokkal hosszabban van benne,nem ilyen fél-egy percekre mint amit én ismertem.Ő mondta hogy ez egy extended kiadás.Kértem tőle,de a mai napig nem sikerült megszereznem.
Nost csak ezért vetettem ezt fel.
Aztán láss csodát egy ismerősőm egyszer mutatott a 3.as mixből egy olyan változatot,amin ugyanezek a dalok,ugyanezekkel az átkötésekkel,effektekkel,ugyanolyan sorrendben vannak,csak éppen minden zene sokkal hosszabban van benne,nem ilyen fél-egy percekre mint amit én ismertem.Ő mondta hogy ez egy extended kiadás.Kértem tőle,de a mai napig nem sikerült megszereznem.
Nost csak ezért vetettem ezt fel.
Ez valszeg így van. Hacsak nem eleve abban a formában veszi meg valaki.
imo :) science fiction is science fact
most hallagatgatom őket...vol.10-en volt 2 hiba ...de volt az elözőeken is...és a 11-esen is...
Most csak röviden az utolsó bekezdéshez:
Mi lenne a fájl, vinyl rip. gyűjtőkkel,a lemezgyűjtők nélkül?
Azt a lemezt aminek a digitális másolatával villog akárki,valakinek meg kellet vásárolni.
Mi lenne a fájl, vinyl rip. gyűjtőkkel,a lemezgyűjtők nélkül?
Azt a lemezt aminek a digitális másolatával villog akárki,valakinek meg kellet vásárolni.
ItaloDisco4Ever !
Majd ha legközelebb ismételten italo-disco skatulyába akarsz zárni,ez jusson eszedbe!
ItaloDisco4Ever !