xnl87ky5.jpg

free counters

• Zephyr Retiring
    Magam is meglepődtem rajta, de türelmesen sikerült végigolvasni rövidke esszédet a műsorszerkesztés miértjéről illetve hogyanjáról :)
    Még szerencse, hogy sikerült rövidre fognod..

Látod, én pont az ilyen szösszenetek miatt járok még fel ide, mert érdekel mások véleménye. Köszönet érte.
    Persze nem mindenkié, de szerintem ezzel mindenki ugyanígy van. Én azt is meg tudom érteni, ha valaki simán csak árugorja az én hozzászólásaimat is. Szíve-joga bárkinek hozzá. Még azt is megértem, hogy más, másként lát dolgokat mint én. De jól is van ez így. Végül is dögunalmas lenne fórumozni, ha mindenki egy követ fújna velem.

Mondjuk a műsorszerkesztésre vonatkozó észrevételeden egy cseppet meglepődtem, mert nekem teljesen más tapasztalatom van, de elhiszem, hogy vannak ilyen főmuftik is, akik megmondják a tutit. Érteni mondjuk nem értem meg őket, mert ha tegyük fel én vagyok a tulaj egy rádióban, és felveszlek téged mint díjdzsét, akkor hadd csinálj már olyan zenei műsort amilyet szeretnél. Ha esetleg nem láttad még az Intim részek című filmet, feltétlen pótold, nem fogsz csalódni. Ott is ugyanez a szitu alapból, hogy a góré megmondja a díjdzsének, hogy milyen zenék is szóljanak majd a műsorában... Aztán jön a lényeg, hogy miként is kell ez ellen tenni. A film gyakorlatilag egy kordokumentum is, hiszen a főszereplő önmagát alakítja. Ha láttad már, akkor úgyis tudod miért említem...

Utoljára szerkesztette: Zephyr Retiring, 2018.11.08. 00:53:25