xnl87ky5.jpg

free counters

• cucurbia
    Kedvez Zephyr kollega,
    Hirtelen nem is tudtam miért kaptam én ezt a kérdést,de aztán felébredtem kivakartam a csipát a szememből és megvilágosodtam:))
    Röviden:
    1.Sajnos ezt az élményt már én is átéltem és átélem vica versa,vettem már olyan cd-t én is,amiről csak akkor derült ki,hogy valami felkonvertált valami,amikor mondjuk feltöltöttem ide,és a nagyokosok kiemelemezve megállapították,hogy nem igazi lossless.Én otthon ritkán elemezgetek,így ez sajnos nálam előfordulhat mindenkitöl utolag és mér előre is elnézést kértem kérek.
    Másrészt én is adtam ki már pénz olyan lemezre,letöltésre amit aztán másnap az nCore-ra feltöltve találtam,tiszteltetve a feltöltögetőket(legalább várna két három hetet vele,ahogy mi is tettük ezt régebben a rádioban).Legutoljára a mult héten volt ilyesmi.
    2.Nem értettem ezt a vendég volt nálatok mondatrészt.Igaz hogy április 23-án volt a névnapom,de emlékeim szerint 22-én nem volt nálunk vendég a Gábor:))Főleg,hogy életemben nem találkoztam még vele.Aztán beugrott,hogy te a rádióműsorra gondoltál.De nekem a Zeneturmixhoz nincs közöm,az nem az én műsorom.Az már más kérdés,hogy ahogy a B.Toth Laci is az általad feltett 2013-as riportban elmondja,amikor megszünt a Magyar Rádios munkaköre akkor vákuumban találta magát,mert a kereskedelmi rádiokban a médiában nem találta a helyét,mivel ő el volt könyvelve Calypsonak,Poptarisznyának,Petőfi rádiosnak.Nos én is hasonlónak éreztem magam 2000 ben,csak én akkor Komjáthynak meg szintugy Magyar Rádiónak,meg Danubiusnak voltam elkönyvelve.....csak nekem nem volt lehetőségem netrádiot csinálni,így maradt a mai munkám is az iskola.Az más kérdés,hogy szerencsére Kiss Gyuri időnként felkér arra,hogy ha tudok legyek vendég a műsorában,hogy megszerkesztve 2-3 órás blokkakkal hozzam vissza a régi idők hangulatát.Ha egészségem engedi és van rá lehetőségem szívesen teszem. De a Kiss Gyuri műsora nem az én műsorom,nem ülök ott nap mint nap minden adáson,sőt a baleseteim miatt az utobbi 1 évben csak két alkalommal tudtam ennek a kérésének eleget tenni.Tehát én csak azon rádióműsorokról tudok autentikusan nyilatkozni amelyikben személyesen is résztvettem vagy ismerem a kulisszatitkait.Sajnos áprilus 22 nem ilyen.
    3.Egyébként pedig nekem a Gáborrol van egy különvéleményem is,egy régebbi eset tüskéiből kifolyólag,És mivel ez a tüske a mai napig bennem van igy ha jot nem tudok mit mondani akkor inkább maradok a témában jótékonyan semleges.

És mi jót vettél?