112174
-
Fura. Én mobiltelefonnal símán le tudom tölteni, akár rapid, akár zippy. Sőt, még reklámoldalakat sem nyit meg, csak katt és már jön is. -
problémám ugyanaz mint multkor. -
Biatomi #105521 vinyl A
-
ígéret betartva ! 
vinyl rip a szokásos,kiváló minőség!
köszönet és üdvözlet !
-
maxi71 #105519 Szia!
Köszi szépen, a Physical Attraction-t vittem.
-
szép estét tagok!
A
A
hangerőt rá ! :-) -
mfn #105517
Még mindig nagy kedvenc
Andrea - Macho Man -
mfn #105516
A héten értesültem róla,hogy Madonna 60 éves lett.Az egyik legnagyobb slágerei közé tartozik a " La Isla Bonita " című sikere.Amelyet a szerzők eredetileg Michael Jackson " Bad " című albumára szántak ám Jacko nemet mondott rá! Nem úgy mint Madonna.Most már tudjuk,hogy jól választott akkoriban az énekesnő!Happy Birthday!!!
M - Bonita (Extended Remix)
Utoljára szerkesztette: mfn, 2018.08.18. 16:03:53 -
-
üdv tagok, pihi elöttre :-) két "b" oldalas muzsika :
B
B
-
Vannak pillanatok, amik emlékezetesek maradnak egy férfi életében...
Máskor meg ez egy zenére igaz. Ritkán pedig mindkettőre egyszerre...

-
Köszönet a korrekt válaszért. (Sajnos ilyen alapvető dologra sem képesek sokan.)
Ezt vettem:
A 3 MT szerzemény valós lossless az albumon. A többi:
Sajnos fülre is eléggé hallatszik. Sajnos ezzel meg is dőlt a bizodalmam..
A zeneturmix hír miatt feltételeztem, hogy nálatok volt az interjú április 22-én. -
Kedvez Zephyr kollega,
Hirtelen nem is tudtam miért kaptam én ezt a kérdést,de aztán felébredtem kivakartam a csipát a szememből és megvilágosodtam:))
Röviden:
1.Sajnos ezt az élményt már én is átéltem és átélem vica versa,vettem már olyan cd-t én is,amiről csak akkor derült ki,hogy valami felkonvertált valami,amikor mondjuk feltöltöttem ide,és a nagyokosok kiemelemezve megállapították,hogy nem igazi lossless.Én otthon ritkán elemezgetek,így ez sajnos nálam előfordulhat mindenkitöl utolag és mér előre is elnézést kértem kérek.
Másrészt én is adtam ki már pénz olyan lemezre,letöltésre amit aztán másnap az nCore-ra feltöltve találtam,tiszteltetve a feltöltögetőket(legalább várna két három hetet vele,ahogy mi is tettük ezt régebben a rádioban).Legutoljára a mult héten volt ilyesmi.
2.Nem értettem ezt a vendég volt nálatok mondatrészt.Igaz hogy április 23-án volt a névnapom,de emlékeim szerint 22-én nem volt nálunk vendég a Gábor:))Főleg,hogy életemben nem találkoztam még vele.Aztán beugrott,hogy te a rádióműsorra gondoltál.De nekem a Zeneturmixhoz nincs közöm,az nem az én műsorom.Az már más kérdés,hogy ahogy a B.Toth Laci is az általad feltett 2013-as riportban elmondja,amikor megszünt a Magyar Rádios munkaköre akkor vákuumban találta magát,mert a kereskedelmi rádiokban a médiában nem találta a helyét,mivel ő el volt könyvelve Calypsonak,Poptarisznyának,Petőfi rádiosnak.Nos én is hasonlónak éreztem magam 2000 ben,csak én akkor Komjáthynak meg szintugy Magyar Rádiónak,meg Danubiusnak voltam elkönyvelve.....csak nekem nem volt lehetőségem netrádiot csinálni,így maradt a mai munkám is az iskola.Az más kérdés,hogy szerencsére Kiss Gyuri időnként felkér arra,hogy ha tudok legyek vendég a műsorában,hogy megszerkesztve 2-3 órás blokkakkal hozzam vissza a régi idők hangulatát.Ha egészségem engedi és van rá lehetőségem szívesen teszem. De a Kiss Gyuri műsora nem az én műsorom,nem ülök ott nap mint nap minden adáson,sőt a baleseteim miatt az utobbi 1 évben csak két alkalommal tudtam ennek a kérésének eleget tenni.Tehát én csak azon rádióműsorokról tudok autentikusan nyilatkozni amelyikben személyesen is résztvettem vagy ismerem a kulisszatitkait.Sajnos áprilus 22 nem ilyen.
3.Egyébként pedig nekem a Gáborrol van egy különvéleményem is,egy régebbi eset tüskéiből kifolyólag,És mivel ez a tüske a mai napig bennem van igy ha jot nem tudok mit mondani akkor inkább maradok a témában jótékonyan semleges.
És mi jót vettél? -
Hülyeség volt. De előfordult mással is... -
-
Látom, idén április 22-én vendég volt nálatok empéjtébőlcsinálunkloszleszt Hargittay Gábor.
Remélem, adáson kívül legalább megtudakoltátok tőle azt is, hogy mégis hogy volt bőr a képén pénzt kérni ilyesmiért?
Kicsit érzékenyen érintett akkoriban az ügy, mert fizettem magam is olyasmiért, amit ingyen is beszerezhettem volna a neten..
-
szép estét
A -
Mivel már többen kérdezték,de eddig lakat volt a számon,tegnaptol már publikus,mindazokat akiket érdekel:
Utoljára szerkesztette: cucurbia, 2018.08.15. 17:28:56 -
És ha már benéztem, nyekeregjen már más is az italo-kon kívül.. 
Kétségkívül minden idők legidegesítőbb intrójával..
..de annál jobb zenéjével..
-
...és az egy évvel korábban történt '82-es kezdetekről is mesélt Laci bátyánk jó 5 éve..
...persze akkor még ő sem tudta, hogy idén, ezen a hétvégén újra országos sugárzású lesz a ez a zenei rádióműsor...
Sok jó zenét és további jó egészséget kívánunk mi is neki innen.
...onnan...amonnan..mindenhonnan és mindenképpen..
-
Örömmel látom, hogy néhány jó ember részéről újra elindult a saját rip feltöltés. 
Én is jövök egy kedvencemmel, egy korai, 1983-as italo nótával:
Time - Shaker Shake (vocal) -
Lemezcsicsergős szép reggelt!
Indítsuk is a napot egy jó kis pörgős egykori slágerlistás szerzeménnyel 1983-ból.
A mai felállás is a szokásos: én a huszonezres lemezemen élőben, ti meg itt vidiről hallgathatjátok ugyanazt..
Zenékre fel, ne csak a wav pörögjön..
-
vocals by : Gianni Coraini (Ken Laszlo)
-
Ha élne, idén lenne 73 éves az öreg Bob. Egy kollégám nagy kedvence.
Neki küldöm hálám jeléül..
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!egy örök klasszikusát,a friss digitális biztonsági mentésekért
amit számtalanszor feldolgoztak már 1981-es halála után.
Dalai örökre velünk maradnak...
-
mfn #105499
Joe Yellow - Recollection -
Jó zene. 
De hogy másoknak is kedvébe járjunk, itt egy hazai retro feeling is (kissé ugyan depis hangulatban)..
-
Augusztus van,nem eshet a hó,vagy mit vársz ? ... felénk,nagyon kellemes,napsütéses nyári meleg volt ma,s a "sunshine" kapcsán nekem ez a dal villant be.
Érdekes "Elevator Boy" videó nincs a jútyube tárában,Laid Back - től.
-
Az égés lesz...
...vagy inkább napégés amilyen meleg van odakint...
És ha már sunburn, erről eszembe is jutott egy '79-ben debütált Farrah Fawcett film is, aminek az OST-je 1980-ban jött ki.
Maga a lemez jelenleg fillérekért beszerezhető (sokkal többet én sem adtam érte) de alapmű Patrick Hernandez kedvelőinek...
És dobok hozzá egy látványos klipet is ha már...
-
Üdv
Valaki tudd egy olyan a Дискотека 80-х online rádió url linkből Дискотека 80-х Hiv.oldal. csinálni egy m3u8 fájlt ?
Mert a winamp lejátszómban nem mp3-ba rögzíti a számokat. Nem tudom mit csináltak a rádió url linkjével,mert eddig jó volt,tudtam belőle felvenni. Most pedig egyáltalán nem lehet. Valami AA fájl típusban rögzit,amit nem játszik le a Winmap. Mellékelek egy képet is,arról a már rögzitett fájlról,ami nem mp3.
Válaszokat és segítséget előre is köszönöm.
Utoljára szerkesztette: Gonosz Ördög, 2018.08.12. 17:42:31 -
Ennyi. -
nem marad más ki kötekedik... happy lesz minden ! 
amúgy a magyar fórumozás nem érzékeny lelkű kislányoknak való,aki nem bír egy kis feszkót elviselni,az maradjon távol! -
Ha te is elfogysz, akkor mi lesz? -
Sokan távoztak már innen amiatt. Lassan már mind elfogyunk.. -
Biatomi #105490 nézd meg az üzeneteidet -
kár hogy nálam valamiért a rapidshare linkek valamiért letölthetetlenek:((((((((((((( -
vedd lazán,nem oly komoly dolgok ezek mint egykoron. 
-
Biatomi #105487 -
Biatomi #105486 Chantal – Ladies’ Night (Vocal) Many Records – MN 565
A Side -
látom a vérszívás fénye semmit sem kopott az évek alatt :-) :-) :-) -
Helyes. Mármint, hogy nem publikusak.
Ha már a 128-as empéjtré miatt is viták vannak, akkor jobb is.