xnl87ky5.jpg

free counters

• amaximus
    dehogy nem állított, a vynil hívők egyesülete!
    nem tudom milyen vidit és spektrumot mutattál,így nehéz is emlékeznem, de a zene nem attól lesz jó,hogy repkednek a denevérek benne,mert elmegy a spektruma 49999Hz-ig drága szakértő barátom! te meg meghallgatod otthon azzal az erősítővel,ami 20kilónál lehal, ha meg nem,akkor azzal a hangfallal,aminek a magasa 22kilónál hal le, ha pedig mindkettő aduász,mert te annyira jó vagy, akkor pedig nincs az az átlag feletti ember a világon aki 24kilóherztől magasabb frekvenciát zeneileg képes feldolgozni, azaz bármilyen hangszert,dallamot vagy akármit képes elválasztani ezeken a frekvenciákon, a harmónikusait is beleszámítva,ez is tapasztalat,mert tesztelük, (erre is készült egy japán felmérés, de gondolom azt sem olvastad) , tehát úgy befolyásolja a teljes élményét az a 22050-24000Hz feletti bónusz 1-2 vagy 15 ezer Hz , hogy azt ő 10-ből 10x biztosan megkülönböztesse, ne csak azt képzelje, hogy megkülönböztette. csinálj sok vaktesztet,de ne önmagaddal,mert úgyis hazudsz magadnak.
    láttam és hallottam már olyan digizést vagy korunkbéli eredeti digitális kiadást,ahol a jelentősen túlmintavételezett zenék spektrum és freki képei gyönyörűek voltak, de általában nem ez a jellemző, és ha jól szól,akkor a nagyobb arányban nem ettől szólt jól,hanem a megfelelő hangzáselőkészítéstől, és csak sokkal kisebb mértékben a magasfrekvenica többlet miatti óriási pozitív változástól, ha meg valamit régi, porosodó vagy nem is megfelelő technikával rögzítettek,akkor azt hiába adják ki dvdaudio lemezen, a legtöbb spektruma rögtön elárulja, hogy nincs is plusz tartalma vagy iszonyatos zajok vannak 22-24 kiló fölé generálva, ami tisztán látszik a görbéken, hogy nem a zene része. így lesz egy szép nagy fájlod.amiben semmivel több zene nincs,mint a csupaszabb és kisebb változatában.
    mint a régi usa nagyköbcentis autók, van benne 8liter, 25öt fogyaszt,200 lóerő, és 160-180km/h a vége.
    ma meg már egy kis suzuki 1literes motorral,6 literes fogyasztásal is ugyanazt a menetet tudja. jó, rendben, a V8as gyönyörű hangját csak max az autóhifiben tudja leadni.