A 70-es és 80-as stb. évek zenéi
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Patrick Hernandez - Good Bye
Slip - Mamy Blue
Fresh - The Wolf (El Lobo)
imo :) science fiction is science fact
Csak a WAV peregjen
Mexikói rajongói oldalak közölték Antonello Gabelli halálhírét! Nagyon sajnálom. R.I.P.
Próbáltam rákeresni,hány éves lehetett,Lakhely: Hyères
Születési hely: Parma.
Ezen kívül a zenei karriertörténetéről tudtam olvasni. Se szülővárosában,se lakhelyén a helyi hírekben nem láttam a halálhírt. Hány évet élt?
https://www.facebook.com/antonellogabelli?lst=100001163428993%3A100002891298582%3A1484413292 -adatlapja a Facebbok-on, itt sincs semmi!
Bár csak pletyka lenne a hír.
Vanilla - In The Year 2525
1969-ben megalakult egy lányzenekar Beatrice néven.
A tagok: Csuka Mónika (ének, gitár)
Nagy Katalin (billentyűsök)
Hamar Krisztina (basszusgitár)
Csuka Mária (dobok)
Egy rövid ideig Szűcs Judith orgonán! is tag volt, de Komár László is énekelte a Jóbarátom című dalukat,
amit a dobos Mária írt. Dalaik javarészt Hendrix, Shocking Blue, Middle Of The Road feldolgozások voltak,
ekkor még saját dalok nélkül.
1977-ben az ismertség reményében stílust váltottak és jött a diszkó...
A hozzá fűzött remények viszont nem váltak valóra, így a zenekar ebben a formában megszűnt, feloszlott egy éven belül.
1978-1981-ig újabb stílusváltás, a blues alapú rockos irány.
1982. Megalakul a Bikini a Feró-Vedres-Németh-Németh-Szűcs csapattal..
1987-től újra él a Beatrice napjainkig, bár folyamatosan átalakul, tag-cserélődik...
Legismertebb slágerük a 8 óra munka..
A többi már történelem<#eljen>#eljen>
Ma lett 71 éves a "Nemzet Csótánya", azaz Nagy Feró.
Isten éltesse sokáig!<#banplz>#banplz>
"Az összkép is lehet szerteszét, ha eszméd elveszti eszét."
Vanilla - Paradise Me Amore
Whodini - Friends
Tone úrtól viszont itt egy jó remix 89-ből;
Tone Loc - Wild Thing (Sanny X Remix)
1988-ban egy ismert rockbanda a Metal Church egy slágerét is feldogozta.. így hangzott:
Ez az Iron Man, nem a ma ismert Vasember<#nevetes1>#nevetes1>
Utoljára szerkesztette: Zephyr Retiring, 2017.01.13. 12:20:30
Véletlenül Tone Loc nincs ott ahonnan ez jött?<#vigyor>#vigyor>
Spyder-D - I Can't Wait (To Rock The Mike)
Party Time
http://www73.zippyshare.com/v/pouyw2ao/file.html
September (FPM Mix)
Elkanyarodtál ezen egyszerű dologtól.
Nem akarom senki lemezvásárlási,zenebeszerzési,zenehallgatási szokásait befolyásolni,megváltoztatni,az egy magánügy.
Véleményem természetesen lehet és van is.
Én kifejezetten bírom Musachy néhány szóból álló hozzászólásait,a lényeg szinte mindig benne van és teljesen érthető mit akar nekünk mondani,nem kell ahhoz regényt írni!
ItaloDisco4Ever !
Csak azért ne vedd meg a lemezt mert megszólnak. -Persze nyilván poénra veszed, nem is szabad másképp.
Itt a másik lemez;
A1
A2
Ez ugyan egy másik lemezre került, de ez sem rettentett el attól, hogy ezt is megvegyem<#eplus2>#eplus2>
Utoljára szerkesztette: Zephyr Retiring, 2017.01.12. 12:22:58
Szerintem te gondolatolvasó is vagy<#hehe>#hehe>
A 2010-es lemezt meg megveszem majd eredetiben, nehogy majd megszóljanak,
hogy sajnálom rá pénzt<#nyes>#nyes>
Loco maxiért örök hálám.<#eljen>#eljen>
(Az elején ugyan van egy apró tűugrási hiba, de majd korrigálom<#whatever>#whatever>)
Utoljára szerkesztette: Zephyr Retiring, 2017.01.12. 12:14:23
S itt az "A" oldal;
Coco-Loco
A másik oldalról a Coco Loco (5'55) is jöhetne ha nem nagy probléma.
(A teljes többszámos Miki albumról nem kell semmi, azt nem adtam kölcsön szerencsére akkor<#vigyor2>#vigyor2>)
És volt még egy 45-ös kislemezük is, amit elő kell kerítsek még majd valahonnét<#vigyor>#vigyor>
Utoljára szerkesztette: Zephyr Retiring, 2017.01.12. 09:32:45
Mondjuk én csak innen nézem, mert nem bírom a buszt<#wow3>#wow3>
Utoljára szerkesztette: Zephyr Retiring, 2017.01.12. 09:15:21
Te a fizikai lemezgyűjtést favorizálod, mint egyedüli érték, én meg a zene hallgatását.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Van normális sztereó hangrendszerem amin csak CDDA-t hallgatok, van egy másik, amire csak a pörgetőt kötöttem, van egy harmadik ami már a HD hangformátumokkal is röhögve megbirkózik legyen az akár WAV, akár FLAC vagy épp DTS.
Minden formátum másként tud szólni. Aki hallja a CDDA és a vinyl közti különbséget, az hallani fogja a CDDA és HD vagy DTS közt is, aki meg nem, annak felesleges ezen rágódnia.
Mint említettem, én elsősorban zenehallgató vagyok, aki amit lehet beszerez vinylről, és ha van értelme rögzít 96/24-en saját magának pontosan azért, hogy ne legyen hallható különbség az eredet hangzás és a digitális rip között.
Nyilván ha valami csak CDDA-n jelent meg, ez a művelet felesleges.
Mint láthattad, idén van 9.éve, hogy beregiztem ide.
Nekem már akkor is voltak fizikai lemez gyűjtő ismerőseim, akiknek csak az előadót kellett megneveznem és már sorolták is, hogy mi van meg és mit kell még pótolni (elsősorban a 80-as évekből)..
Nincs 3000 eredeti fizikai hanghordozóm, de nem is lesz, nekem felesleges is.
Van viszont a zenehallgatáshoz tökéletes hangrendszerem<#vigyor>#vigyor>
Azzal sem értek egyet, hogy nincs beszerezhetetlen lemez, vagy felvétel.
Ha időt és pénzt szánsz rá, akkor minden megoldható. Ha nem szánsz rá, akkor valóban nincs.
Musachy fórumtársra meg ne alapozzál. Próbál keveset nyilatkozni, hogy ne tűnjön hülyének,
pedig okos, csak nincs önbizalma...
..vagy csak öregszik és mi egyre kevésbé tudunk újat mondani neki..<#nyes>#nyes>
Aki vágta a hsz-em rejtett mondanivalóját az Musachy fórumtárs volt! <#eljen>#eljen> <#taps>#taps>
Másoktól meg kaptam ,gondolom jó szándékkal kioktatást a nemzetközi shipping árakról,felesleges volt,tisztában vagyok ezen szolgáltatások tarifáival,de nincs semmi harag.
Azt azért megjegyzem ,nekem hosszú évek óta ,egy budapesti DJ barátom az első számú lemezbeszerzőm,járja a kontinenst,és a listámon lévő lemezeket a megvásárlás ,beszerzést követően, egyeztetés után ,amikor darabra annyi összejön egy nagyobb csomagban küldi.
Lehet így is csinálni.
Természetesen nincs az a lemezgyűjtő aki minden korongot megtud vásárolni, amit birtokolni szeretne,ennek több oka is lehet,az anyagiak mellett pld. hogy a keresett lemez nem beszerezhető!
Véleményem szerint nem is szükséges az hogy valaki mindent összevásároljon egy kedvelt zenei stíluson belül sem,szelektálva a legjobb korongok közt,valahogy így érdemes neki állni lemezt gyűjteni!
ItaloDisco4Ever !
Feketelábú Indián (12"😉
Martin Stevens - Love Is In The Air