#104708 " ennyit arról,hogy vinylen minden jobb.."
Ilyet senki itt sem állított, de ha mégis (és én elsiklottam volna felette) az illető tévedett. Vinylen ugyanúgy lehet bármi sz@r, mint cdda-n. A különbség a hanghordozón tárolható maximális hangminőségben leledzik. De persze erről is hiába mutattam már neked vidit (vinyl digizés 96/24-en élő spektrumképpel) , jött a lassan már szokásos szkeptikus véleményed a dologról (magasról téve rá arra a spektrumgörbére, ami a vidin is jól kivehető)
Szerintem ezzel a témával inkább ne is erőlködj. Számodra a digitális lossless az Isten és minden egyéb tök felesleges.
Megértettük és elfogadta mindenki, hogy te így gondolod...
Amúgy ma csörgött rám az ipse akitől rendeltem a külső phono interfészt. Sűrű bocsánatkérések közepette jelezte, hogy csak ma tudta postára dobni. Megnyugtattam, hogy semmi vész, én türelmes vagyok, (bár van pár kolléga aki már tűkön ül, hogy ugyan most akkor jobb, vagy sem mint egy külső hangkari az az izé)
Nem szeretnék előre találgatásokba bocsátkozni, de átfutottam a gyártó cég többi termékét, és nem látok arra utaló jeleket, hogy csalódnom kelljen a termékükben.
Ha minden jól megy, hamarosan történelmet írok a vinyl digizés területén..