112170
-
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Amikor utoljára láttam (meg ne sértődj,de) elég nagy kupi volt rajta. Üres és írott audiocd lemezek mindenfelé. Volt ott egy asztali író és egy ezüst pörgető is többek között. Bár igaz, rég volt, azóta már átvariálhattad
-
Rozoga1 #104715 ?????????? SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Látom világotjárt ember vagy.Ahol én élek még gyanús hogy nem jártál.Habár,habár hmmm milyen asztalkám van?
Utoljára szerkesztette: Rozoga1, 2017.11.15. 18:22:00 -
Rozoga1 #104714 Üdv! SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Ez valami pulzusmérő? -
Majd kölcsönkérek arra a pár percre pár minőségi vinylt tőled. Láttam párat még anno ott az asztalkádon
-
Rozoga1 #104712 Hááát jah... SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!de.ahhoz hogy valami jól szóljon nemcsak az szükséges ) i...fész(ek) ide vagy amoda
Utoljára szerkesztette: Rozoga1, 2017.11.15. 18:15:23 -
Te is tudod, hogy ez pont olyan, mint a lottóötös: vagy bejön, vagy nem. De ha bejön, az nagyot szól 
Pont mint egy Jimmy Ross soul..
Jimmy Ross - First True Love Affair (1981)
-
Rozoga1 #104710 Uhhhh
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Ha minden jól megy, hamarosan történelmet írok a vinyl digizés területén' (hát nem fogsz)
'
Utoljára szerkesztette: Rozoga1, 2017.11.15. 18:07:02 -
A CD-n viszont ez a dinamika fogad és a már ismert hangzás:
A kérdés csak az, hogy a két rossz közül melyik a jobb? A "szétekúzott" vagy a "loudness-es"?
-
" ennyit arról,hogy vinylen minden jobb.."
Ilyet senki itt sem állított, de ha mégis (és én elsiklottam volna felette) az illető tévedett. Vinylen ugyanúgy lehet bármi sz@r, mint cdda-n. A különbség a hanghordozón tárolható maximális hangminőségben leledzik. De persze erről is hiába mutattam már neked vidit (vinyl digizés 96/24-en élő spektrumképpel) , jött a lassan már szokásos szkeptikus véleményed a dologról (magasról téve rá arra a spektrumgörbére, ami a vidin is jól kivehető)
Szerintem ezzel a témával inkább ne is erőlködj. Számodra a digitális lossless az Isten és minden egyéb tök felesleges.
Megértettük és elfogadta mindenki, hogy te így gondolod...
Amúgy ma csörgött rám az ipse akitől rendeltem a külső phono interfészt. Sűrű bocsánatkérések közepette jelezte, hogy csak ma tudta postára dobni. Megnyugtattam, hogy semmi vész, én türelmes vagyok, (bár van pár kolléga aki már tűkön ül, hogy ugyan most akkor jobb, vagy sem mint egy külső hangkari az az izé
)
Nem szeretnék előre találgatásokba bocsátkozni, de átfutottam a gyártó cég többi termékét, és nem látok arra utaló jeleket, hogy csalódnom kelljen a termékükben.
Ha minden jól megy, hamarosan történelmet írok a vinyl digizés területén..
-
annyira nem elemeztem, csak miután meghallgattam hangfalon, futtában rápillantottam, hogy mi okozhatja azt,amit hallok.
ha nem vinyl rip volt musachyé,akkor elnézést, sőt, most hogy ezután jobban megnéztem, igen, ez tök ugyanaz a forrás zene, csak m-féle nagyon el lett eqzva.de ahogy én is és te is írtad, ez alapból szar felvétel, én a leprofibb vinyl rendszeren sem tudnám elképzelni, hogy jól szólna. -
Szinte ingyen adják,vegyétek-vigyétek!
forrás -
Maradjunk,áldásom rá,ezen nem fogunk összekülönbözni! -
Szép fájl elemzés Maxika!
De van egy bökkenő ,ez nem vinyl rip,Musachy barátom remélem megerősíti ,a forrás ez a CD kiadvány.
No persze a CD-re nagyon nagy valószínűséggel az 1986-ban rögzített felvétel került fel egy kissé megvariálva,
Akira Yokota &Tetsuya Tamura melóját én remixnek nem is nevezném!
Tehát ahogy azt én sejtem,ez alapban egy elcseszett ,rossz technikával (vagy mit tudom én),rögzített felvétel!
Ez esetben pedig a vinylen sem várhatunk csodát!
-
nem tudom mi lehetett a többiek baja a kicsomaggal,nekem elsőre és minden nap újbóli letöltése után 4jére is sikerült. 
a gondjuk oka lehetett esetleg nem kompatibilis dearchiver (mire töltötték le? pc,mobil, mac), rossz passz a szerver vagy szolgáltatói oldalon (hibásan letöltött fájl), stb. vagy egyéb meg nem nevezett, de az biztos, ez az első pillanattól hibátlan volt!
nem úgy a benne lévő felvétel,ami nem a te hibád persze.
nagyon szép digizés!
de ezen sem a dinamika, sem a vinyl forrás sem segít, ennyit arról,hogy vinylen minden jobb
.
rms katasztrófa, eqzott hangkép, a másik, cd verzió már jobban egyben van, de kb az is fele annak,ahogyan minimálisan is kéne szólnia, és az is látszik, hogy mindkettő fft menete rettentően hasonlít egymásra (12,5 kilótól szétszaladnak a csatornák),tehát valószínű ugyanaz volt valaha a közös stúdió eredetijük,amit már alapból is jól elcsesztek. -
Felesleges. Maradjunk abban azért, hogy szerintem nem.
-
nem felhúzni az orrod.és nem duzzog Musachy!
megköszöntem a fáradozásod!
valamit elcsesztél a csomagolásnál,de jó arc vagy te,mindig is bírtalak
,lásd. kérésemre felpakoltad ahogy kértem!
1 zenét tényleg tök felesleges csomagolgatni !
-
mfn #104700 Még 1 felvétel lemaradt a már prezentált Bobby O Cd-ről.Mondjuk ez már más stílus 
Barbie & The Kens - Just A Gigolo
-
A francba... pedig nekem még mobilon is megy. Lehet, hogy tényleg valami láthatatlan jelszó van rajta, amit be se kell írnom. 
Mer'hát csak akkor van értelme csomizni, nemdebár?
Na mindegy is, nem próbálkozok többet ilyenekkel.
Utoljára szerkesztette: Musachy, 2017.11.14. 20:44:20 -
a 4,50-es vinylt inkább fel sem rakom.Rádioadásban lejátszható de annak a spektruma láthatóan butitott,hiába hallani a sercegésből,hogy anno valaki bakelitről digitalizálta. -
Haladunk egy hallgathatóbb minőség felé,bár beljebb ezzel sem vagyok,mivel vinyl (A) az érdeklődés igazi tárgya!
Tényleg nem ment a kicsomagolás,de ezek szerint másnak sem!
Csak úgy spontán a csomagolás és kicsomagolásról nekem inkább ,pláne hogy már az üzletek,és a reklámok erősen sugalják a közeledtét,ez jutott eszembe!
P.S. : azért köszi .
-
Köszönöm hogy ezt leírtad,már azt gondoltam mivel túl nagy tapasztalatom nincs töltikézésben,én rontok el valamit.
Mondjuk egy db zenét akkor van értelme becsomagolni,ha azt levédik jelszóval!
-
Kibonthatatlan hibás file,mindig ezt irja ki. -
Mivel állítólag a kibontás nem megy, itt a minta csomagolás nélkül... -
ez + ez a megjelenési dátumokat csekkolva,több mint érdekes.
Akinek több infója van ,szólaljon meg,remélem nem kamu.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
Ment 1 p.ü. -
Mint egy egész elfogadható HI NRG számot, ha nem is lenne sosem a kedvencem, de meg lehet hallgatni néha-néha. -
Az Álomarcú lány egy méltó feldolgozása. Talán még Somló is büszke lenne rá 
Bár Király nem nyert vele versenyt, újabb rajongókat mindenképp..
Király Viktor és Karácsony János: Álomarcú lány
-
Neked ez tetszik? Mármint maga a zene.. -
Lehet, hogy EZ kicsivel talán hallgathatóbb. A dinamikája is majdnem a duplája. -
Fogalmaztam érthetőbben is:
alaplapi integrált, vagy külső usb hangkártya.
Melyik sántít? Nem mindenki digizik cd recorderre. Van, aki wav-eket gyűjt :D -
mfn #104686 Néha én is úgy vagyok vele,hogy inkább nem szólok mert nem olyan a minőség.Ennek pl recseg az eleje 
-
Van egy jó hírem és egy rossz. Melyikkel kezdjem? :)
Talán a jóval,csekkoltam ez lossless!
Folytatva a rosszal, az a felvétel minősége,jól hallod!
Éppen ezért gyanítom,amit korábban már leírtam,ez vinylen is nagy valószínűséggel így szól,mert alapban már egy elcseszett felvétel!
A dolog fonákja ,ezt a dalt anno kedvenc disco klubomban ,aktuálisan,rendszeresen játszotta a DJ,tán nem meglepő módon magnókazettáról,és egész jól szólt...
Thanks Cucurbia! -
Na itt van az ominózus....egy ilyet feltenni japán cd-re,szóval hm..nekem fülesen mégcsak nem is középről szol,de a minőségével sokkal nagyobb bajom van.
Make up your mind -
Nem tudom,de ha valaki belehallgat a nemrég legutobb megjelent ZYX-es New Italo dupla válogatás lemezre,és spektrumanalizálja a dalokat akkor hanyatt fog dőlni néhol. -
Komoly lemezgyűjtő hírében állsz!
Akarsz a barátom lenni?

Mily jó dolgom volna,én is eldicsekedhetnék azzal hogy " a barátomnak meg a haverjának az ismerősének megvan " egy monitor print screen képet mellékelve!
-
Nekem sem ez volt előtte , hanem egy másik tip. aminek az ára 17.000Ft most is. Én csak azért vettem meg , mert 31.000 Ft-ot kértek érte. Ezekhez a disco zenékhez teljesen felesleges. -
" Milyen cuccal digizted be? " 
Ez már itt sántít.. -
Teljesen rendben is van..leszámítva az árát. A smart v2 194 ezer + 19 rongy ha fejhallgatócsatit is kérsz rá..
Utoljára szerkesztette: Zephyr Retiring, 2017.11.13. 11:52:20 -
Vagy esetleg:
AT 440MLA + clearaudio smart v2 külső tápos , de akár akkuról is megtáplálható és egy Pio asztali cd író. Nekem ez is megfelel.
-
És ha már felemlítettem spoiler alatt, hallgassuk is meg az említett 2013-as pörgetőn
a Desireless 1989-es François albumáról is ismert Voyage, Voyage slágert...oroszul
Utoljára szerkesztette: Zephyr Retiring, 2017.11.13. 07:49:06