Már megint előjött ez a formátum kérdés. Azért az sem véletlen, hogy a XXI. században ismét vinil hanglemezeket hallgatunk egyre többen. Tény, hogy ez nem a pillanatembereknek, a használt, nem gondosan kezelt lemezek pattogásaira érzékeny (sterilizált hang kedvelő), kényelmes embereknek és nem elsősorban háttérzenének való dolog.
A CD praktikus eszköz, amikor bejött, nagyon meg is szerettem. De azt is cserélgetni kell, még akkor is, ha ritkábban. Vagy ha van cd-tárad, akkor belehányod a lemezeidet, de az megint helyet foglal meg foglalkozni kell vele.
Ha már a praktikum számít akkor lehet rá fanyalogni, de a lossless fájlok a nyerők. Ha csak a háttérzene meg a kényelem a fontos, akkor én is csak a "digitális non-fizikálist" részesítem előnyben.
Ha meg olyan mindent begyűjtő mániája van valakinek, mint Kaposi mesternek, akkor akárki megszólhatja érte, de neki van igaza, ami a gyűjtési módszerét illeti. Annál praktikusabb manapság nincs is. Utoljára szerkesztette: Musachy, 2017.10.05. 11:18:25