112170
-
Nem kötekedésnek szántam. Csak meglepődtem, hogy néha jó zenéket is hallgatsz..
..de mint látom, már tisztáztad a helyzetet és újra minden rendben
-
Lehet te vagy egy kicsit beiszogatva
!!! .... ez nem egy Ryan Paris - Dolce Vita maxi cd! 
Van ott még 17 másik track,és igen sosem kedveltem a dolcevitát,a lemezek összeállítását nem én tervezem,ha rajtam múlott volna,az biztosan nem kerül rá.
A piálással kapcsolatban,javaslom keress egy sarki kocsmát ha kötekedni való kedved támadt. -
Na akkó zenéjjünkis 
Eurythmics - Miracle Of Love (1986)
-
Ezek most akkor saját lemezeid?
Csak azért kérdem, mert amikor én linkeltem be a Ryan Paris - Dolce Vita zenét azzal, hogy nekem tetszik, le lettem általad szavazva, hogy te ugyan nem szereted ezt a zenéjét..
Emlékszer erre, vagy megkeressem neked emlékeztetőül ezt a párbeszédet?
Aztán majd hallgatlak, hogy akkor te voltál kicsit beiszogatva és félrebeszéltél, vagy tényleg nem szereted, és ezért gyorsan meg is vetted ezt a lemezt?
-
Akad belőle 3 db a discogs-on : Italo Mega Dancer
Start rá ha érdekel mielőtt elkapkodják előled ! :)
The Guys - Smalltown Boy
D.J'S Gang - Tarzan Boy -
A békás zenéjük tényleg remek,a többi közepes synth-pop! -
Ez az album teljes egészében remek. -
mfn #104508
Fake - Warm Ice (Donna Rouge)
-
-
-
mfn #104505
Big Ben Tribe - Tarzan Loves The Summer Nights -
Sziasztok Ramsey Lewis
Utoljára szerkesztette: strepsils, 2017.10.07. 14:05:00 -
studiohits #104503 szinten egy jo kis italo disco !
-
studiohits #104502 ... meg ez! (egy kellemes feldolgozasba!)
Doc. Faust - A Whiter Shade Of Pale (1983)
Utoljára szerkesztette: studiohits, 2017.10.07. 12:14:57 -
studiohits #104501 kellemes hetveget kivanok!
Billi Aura - In The Summer (1987)
egy nagy kedvencem! -
Én azt gondolom a formátum kérdésről,vita tárgya sem lehet,vinylen kapjuk a legjobb hangminőséget.
Viszont ahogy te is utalsz rá,jó hogy van CD formátum is,ennek is megvan a maga előnye.
Szintén te írtad,a régebbi kiadású CD lemezek jól szólnak,ez így van!
Ehhez kapcsolhatóan a zenehallgatási szokásaink körítéséről meg majd írjon valaki más,erre most nekem nincs időm! -
Szia.
Van egy ilyen lemezem : The Italo Disco Collection Vol. 3
Valószínű ugyanaz a verzió mint a te lemezeden.
Ezt a CD-t "AAD" technológiával rögzítették,ami CD-n a vinyl minőséghez legközelebbi ,azaz CD-n a lehető legjobb. -
mfn #104498 És egy pergősebb felvétel,csak a jobb hangulat végett 
Painter Man (Remix 88) -
mfn #104497 Megemlíteném,hogy a lent látható cd-n rajta van a Max Him maxi felvétele.Ez még 1988-as kiadás eredeti CBS szalagról CBS CD-re.Ez még jól szól
CDCBS 463008 2
-
mfn #104496 Megkerestem a lemezt a pincébe,de sajnos csak 6:30-as,és 7:20-as B-oldal van 
-
Az eredeti bakelitek anno nálam is voltak,aztán egy részét egy régi gyüjtő barátomtol anno cd változatban is megkaptam örökbe.Mindegyiken ez a 14 perces mix volt.
Aztán láss csodát egy ismerősőm egyszer mutatott a 3.as mixből egy olyan változatot,amin ugyanezek a dalok,ugyanezekkel az átkötésekkel,effektekkel,ugyanolyan sorrendben vannak,csak éppen minden zene sokkal hosszabban van benne,nem ilyen fél-egy percekre mint amit én ismertem.Ő mondta hogy ez egy extended kiadás.Kértem tőle,de a mai napig nem sikerült megszereznem.
Nost csak ezért vetettem ezt fel. -
Ez valszeg így van. Hacsak nem eleve abban a formában veszi meg valaki. -
Akkor biztos merci kormány lenne a képen... -
most hallagatgatom őket...vol.10-en volt 2 hiba ...de volt az elözőeken is...és a 11-esen is...
-
Most csak röviden az utolsó bekezdéshez:
Mi lenne a fájl, vinyl rip. gyűjtőkkel,a lemezgyűjtők nélkül?
Azt a lemezt aminek a digitális másolatával villog akárki,valakinek meg kellet vásárolni.
-
vol.11 ? -
Majd ha legközelebb ismételten italo-disco skatulyába akarsz zárni,ez jusson eszedbe! -
Én sem tudok vol.3 extended verzióról,bár van egy lemezem amin extra hosszúságú italo boot mix szerű anyag van,majd azt megnézzem.... -
Küld át privát üzenetben a címed,átugrom hozzád és lefotózom neked !
-
üdv tagok!
italo new generation sorozatnál találkozott valaki olyan jelenséggel, hogy egy-egy tracknél a válltásnal már amikor a zene lecsengett, kattan egy hatalmasat... -
Már megint előjött ez a formátum kérdés. Azért az sem véletlen, hogy a XXI. században ismét vinil hanglemezeket hallgatunk egyre többen. Tény, hogy ez nem a pillanatembereknek, a használt, nem gondosan kezelt lemezek pattogásaira érzékeny (sterilizált hang kedvelő), kényelmes embereknek és nem elsősorban háttérzenének való dolog.
A CD praktikus eszköz, amikor bejött, nagyon meg is szerettem. De azt is cserélgetni kell, még akkor is, ha ritkábban. Vagy ha van cd-tárad, akkor belehányod a lemezeidet, de az megint helyet foglal meg foglalkozni kell vele.
Ha már a praktikum számít akkor lehet rá fanyalogni, de a lossless fájlok a nyerők. Ha csak a háttérzene meg a kényelem a fontos, akkor én is csak a "digitális non-fizikálist" részesítem előnyben.
Ha meg olyan mindent begyűjtő mániája van valakinek, mint Kaposi mesternek, akkor akárki megszólhatja érte, de neki van igaza, ami a gyűjtési módszerét illeti. Annál praktikusabb manapság nincs is.
Utoljára szerkesztette: Musachy, 2017.10.05. 11:18:25 -
Egyébként most hogy említetted ezt a 14 perces maxi dolgot, valamikor régebben pár szót ejtettünk
Mikibáról,
aki mint ugye arról is híres, hogy kiadta Magyarország első break lemezét (azóta sem túl sok ilyesmi jelent meg idehaza)
és egy kedves kolléga volt oly szíves kisegíteni a '85-ös 2 zeneszámos (14 perc 20 másodperces) maxi verzióval..
Hallgatom, hallgatom, aztán hogy hogy nem azon kapom magam, hogy a franc egye meg: hát hová fajul már ez a világ,
hogy ilyen jó zenéket én már csak vinylripként hallgathatok...egy túróst!
Lemez beszerez eredetiben és hallgat bármikor analóg módon
Itt az elvekről van szó kérem. Vannak zenék, amikben nem tűrök kompromisszumot..
(Azért abban a lakkcipőben nem lehetett könnyű break-elni..
)
Utoljára szerkesztette: Zephyr Retiring, 2017.10.05. 09:33:42 -
És tudod mi is érdekes még? Hogy te hallgatsz ilyen zenéket is egyáltalán 
Meg vagyok lepve
-
Nekem akad egy eladó fél telkem, ha kell..
-
Ha eleve abból indulsz ki, hogy már mindjárt az első italo-boot mix sem igen van több, mint 20 perc,
akkor nem értem felháborodásodat a közel 14 percen...komolyan 5 nyamvadt percért hisztizel?
Egyébként nem. Vagyis igen..
..nincs meg fizikailag a 3.tag lemeze (lentebb ecseteltem miért is), de
az azon található "maxin" is ugyanúgy cirka 14 perc a műsoridő..
Egyáltalán honnan az infó, hogy létezik extended verziója is az említett mixnek? És miért pont csak annak?
Vagy van az előző kettőnek is egy "extendedje" amiről nem tudtam?
Magukon a szomszédomba egykoron érkezett 12"-os maxikon is az ismert verziók voltak.
Titkon még örültem is neki hogy ennyire rövidek, mert így nem kellett az egész délelőttöt ott töltenem..
De ha tudsz vinylen kiadott hosszabb extended verziókról, mindenképp jelezd,
mert akkor már dörömbölök is az ex szomim kapuján, hogy "digizzünk wazze!"
-
Azok a régebbi kiadású CD-k még valóban jól szóltak. -
A "Féltelek" elég kevés, abból legalább kettő kell. Egy egész telek azért mégiscsak jobb lenne!
-
"nem mintha kételkednék" 
Ha valaki lefotózza, megnézheted. -
a 3.tagnak nincs meg az extended változata,kiadása??Mert mindenhol amit kiadtak cd-n csak a sima változatot látom,ahol az a és b oldal összevissza 14 perces csak. -
Evezzünk hazai vizekre,egykori kiváló zenekarral.
Érdekes hogy ebből a CD lemezből,jelenleg a discogs -on (Color) mindössze 4 db van kínálatban és francia,német,svéd gyűjtő birtokában is van belőle!
Na igen,az egyik legnagyobb slágerük is,hangszerelésben + vokál ,abszolút világszínvonal.
Az a haknis szintű feldolgozás amit a kereskedelmi rádiókban agyonjátszanak,az eredeti nyomába sem ér!
Sok minden a zenekarról : itt !
A lemezt így fotózva nem találom a neten,7 napig szemlélhetitek :) !