Igen,félreolvastad,itt akkor arrol irtam,hogy a szombati müsor ugyanugy szerkesztődött mint a tini kivi tehát nem a rádio anyagábol válogattunk főleg,hanem inkább a saját zenetárunkbol.
És igen, a lényegen nem változtat.
Egyébként napi adásba mi sem nagyon tettünk be italo zenéket ez egyszerűen nem oda illő sokszor.Rétegműsorba,esti discoadásba,slágerlistára,kivánságműsorba az más,hiszen akkor a célközönség kifejezetten ezeket a máshol nem hallott zenéket várta,kivánta.Napi adásban azonban ezek stilusuknál,ritmusuknál fogva általában nem illettek,magam is ha kocsiban ülnék és zenét hallgatnék,mindig jobban szerettem a liraibb,vagy középtempújú dalokat,s a trance,techno vagy hasonlo pörgősebb dalt inkább csak az esti éjszakai bulikba menéskor hallgattunk,napközben az ilyen kifejezetten idegesitene,elkapcsolnék,ahogy gondolom sok más hallgató is.Napközben a mainstream kell..igaz abban igazad van,hogy ez az angolszász,főleg amerikai tulsuly évek ota tapasztalható,engem is nagyon zavart mindig,és én sem nagyon hallgatom..dehát igy lehet a legjobban befolyásolni a közizlést,és ez végül is erről szol,ez csak üzlet.A rádiózás már régóta CSAK üzlet,egyre kevésbé szórakoztatás,sajna.