A 70-es és 80-as stb. évek zenéi
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
És ha ők ketten összefognak....na abbol csak jó sülhet ki😊)
(Mintha a kilencvenes években Stefanidiu Janula meg a Keresztes Ildi összeálltak volna😊))))))))))))
(Mintha a kilencvenes években Stefanidiu Janula meg a Keresztes Ildi összeálltak volna😊))))))))))))
Két évet ugorjunk előre és ismételten, ahogy a héten már többször is, egy
Radiorama Produkció következik, 1990-ben jelent meg 12inch-es korongon, Max Coveri és a Radiorama közös felvétele a One Two Three,a női vocal Clara Moroni, aki rengeteg fantázia néven énekelt eurobeat dalokat a 80-90 es években.<#finom>#finom>Max Coveri & Radiorama – One Two Three (Super Mix 1990 lossless remastered).FLAC<#taps>#taps>
Radiorama Produkció következik, 1990-ben jelent meg 12inch-es korongon, Max Coveri és a Radiorama közös felvétele a One Two Three,a női vocal Clara Moroni, aki rengeteg fantázia néven énekelt eurobeat dalokat a 80-90 es években.<#finom>#finom>Max Coveri & Radiorama – One Two Three (Super Mix 1990 lossless remastered).FLAC<#taps>#taps>
A 80-as évek italo disco világából,mindenképpen érdemes megemlíteni Grant Miller Amerikai énekes és modell nevét, aki a 80-as évek közepén döntött úgy, hogy az Európai kontinensen telepszik le, mivel itt szerette volna beindítani zenei karrierjét.Első sikereit Németországban érte el, amikor is Manfred Alois Segieth művész nevén Fancy felfedezettje lett és producerként felkarolta őt.Volt jó néhány remek muzsikája,én most ezek közül választottam egyet,amely 1988-ban jelent meg , a dal címe (Find My) Tracks In The Snow.<#szeret>#szeret>Grant Miller – Tracks In The Snow (1988 lossless remastered).FLAC<#taps>#taps>
hahahahahah😊)
Sajna azonban a vonatig el is kell valahogy jutni ez nekem 3 átszállás bkv-val és utána jön még a vonat.Kocsival legalább ha kell elfekszem hátul,vagy ha már nem birom,akkor megállítom az ut szélén😞((
De sajna kocsim nincs,kocsis ismerösöm sincs.
És természetesen a Volánbuszrol nem is beszéltem amire évek ota alig ülök,hiszen imbolyog,zárt,nincs wc és állandoan dugoba kerül,ami ha a vonattal történik ,nem akkora baj.
Tavaly Gárdonyba mentem le,majd hazafele képtelen voltam vonatra szállni,ha csak megláttam hogy jön már a hányinger keringetett,végül Velencéig legyalogoltam és ott aztán valahogy erőt vettem magamon,de direkt olyan vonatra szálltam,amelyik mindenhol megáll,nem zonázóra vagy gyorsra.....na nem folytatom,3-4 éve van ez azelőtt soha semmi bajom nem volt az utazásokkal nagy Európa járó voltam busszal szóval ez nekem most még szokatlan,és bár nem akarom megszokni de valamiért van és kész.
Budapesten meg már lassan hozzászoktam a biciglivel közlekedéshez szerdán is biciglivel fogok ha lehet menni.A belváros csak 40 perc..csak nagy hideg ne legyen,megfázik a sok lemez😊)
Igaz egyszer még a kilencvenes években egyszer akkor kezdtem rosszul lenni mikor délre be kellett volna mennem a Danubiusba.Hát elkezdtem gyalog menni,először csak az Örsig ugy 40 percet onnan a Népstadion,Keleti...szoval ugy két ora alatt begyalogoltam,addig meg beállt a helyemre a Főszerkesztő asszony, a Kálmán Zsuzsa.Amikor már bent voltam minden rendben lett, a munka elfeledtette azt hogy milyen pocsékul vagyok.....kivülről senki nem vett rajtam észre semmit.))
Na ennyit az öregkori nyavajákról.)))nem vagyok adásbiztos😊)
Sajna azonban a vonatig el is kell valahogy jutni ez nekem 3 átszállás bkv-val és utána jön még a vonat.Kocsival legalább ha kell elfekszem hátul,vagy ha már nem birom,akkor megállítom az ut szélén😞((
De sajna kocsim nincs,kocsis ismerösöm sincs.
És természetesen a Volánbuszrol nem is beszéltem amire évek ota alig ülök,hiszen imbolyog,zárt,nincs wc és állandoan dugoba kerül,ami ha a vonattal történik ,nem akkora baj.
Tavaly Gárdonyba mentem le,majd hazafele képtelen voltam vonatra szállni,ha csak megláttam hogy jön már a hányinger keringetett,végül Velencéig legyalogoltam és ott aztán valahogy erőt vettem magamon,de direkt olyan vonatra szálltam,amelyik mindenhol megáll,nem zonázóra vagy gyorsra.....na nem folytatom,3-4 éve van ez azelőtt soha semmi bajom nem volt az utazásokkal nagy Európa járó voltam busszal szóval ez nekem most még szokatlan,és bár nem akarom megszokni de valamiért van és kész.
Budapesten meg már lassan hozzászoktam a biciglivel közlekedéshez szerdán is biciglivel fogok ha lehet menni.A belváros csak 40 perc..csak nagy hideg ne legyen,megfázik a sok lemez😊)
Igaz egyszer még a kilencvenes években egyszer akkor kezdtem rosszul lenni mikor délre be kellett volna mennem a Danubiusba.Hát elkezdtem gyalog menni,először csak az Örsig ugy 40 percet onnan a Népstadion,Keleti...szoval ugy két ora alatt begyalogoltam,addig meg beállt a helyemre a Főszerkesztő asszony, a Kálmán Zsuzsa.Amikor már bent voltam minden rendben lett, a munka elfeledtette azt hogy milyen pocsékul vagyok.....kivülről senki nem vett rajtam észre semmit.))
Na ennyit az öregkori nyavajákról.)))nem vagyok adásbiztos😊)
Gloria Gaynor slágerét a Canadai La Cage dolgozta fel 1983-ban.Egy remek HI NRG feldolgozás!
La Cage - I Am What I Am
La Cage - I Am What I Am
Jobbulást!
<#nevetes1>#nevetes1>
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Én manapság a kocsiban szenvedek. Legutóbb falfehéren szálltam ki belőle egy közel 200 km-es út megtétele után.
Extra bónuszként egyszerre feszült a hólyagom és jött rám a nagydolog (magyarul majd összesz...tam magam)
és ehhez jött még a hányinger is. Pedig még csak nem is ittam<#nemtudom>#nemtudom>
A vonatot több szempontból is szeretem: van wc<#vigyor>#vigyor> és felkelhetek járkálni ha elültem a hátsómat.
Ja, lehet zenét hallgatni, vagy ismeretlenekkel csevegni erről arról...
pl. rádióskollégákról, akik az SG-n lébecolnak..
Extra bónuszként egyszerre feszült a hólyagom és jött rám a nagydolog (magyarul majd összesz...tam magam)
és ehhez jött még a hányinger is. Pedig még csak nem is ittam<#nemtudom>#nemtudom>
A vonatot több szempontból is szeretem: van wc<#vigyor>#vigyor> és felkelhetek járkálni ha elültem a hátsómat.
Ja, lehet zenét hallgatni, vagy ismeretlenekkel csevegni erről arról...
pl. rádióskollégákról, akik az SG-n lébecolnak..
<#nevetes1>#nevetes1>
"Az összkép is lehet szerteszét, ha eszméd elveszti eszét."
miattam biztos nincs darázsafészek, én ugyanis nem veszek vinylt.
az tök egyértelmű,hogy ez egy drága kiadvány, de drágát már sokat linkeltetek ide máskor is,már olyat,ami nekem már drága,de ti még megveszitek, tehát gyűjtőként csak az arányok mások.
és mit háborúznak a te oldalaldon? nem ismerem az oldalad, de ha zárt és reg nélkül is látható, ránéznék szívesen.
az tök egyértelmű,hogy ez egy drága kiadvány, de drágát már sokat linkeltetek ide máskor is,már olyat,ami nekem már drága,de ti még megveszitek, tehát gyűjtőként csak az arányok mások.
és mit háborúznak a te oldalaldon? nem ismerem az oldalad, de ha zárt és reg nélkül is látható, ránéznék szívesen.
Nem volt szándékomban belenyúlni a darázsfészekbe.
Én csak egyszerűen megjegyeztem hogy ez a kiadvány nálam túllépett egy lélektani határt!
De hogy az én saját oldalamon micsoda komment háború indult el a nagyok között erre igazán nem számítottam.
Ott kommentel már Mirko , A Magic Sound Records ,Sandro , Jose, Ruiz, Josep. Akik ismerik őket tudják hogy egyik sem kis név a vinyl világában.
Utoljára szerkesztette: ItaloMucsacso70, 2016.10.30. 15:11:55
Én csak egyszerűen megjegyeztem hogy ez a kiadvány nálam túllépett egy lélektani határt!
De hogy az én saját oldalamon micsoda komment háború indult el a nagyok között erre igazán nem számítottam.
Ott kommentel már Mirko , A Magic Sound Records ,Sandro , Jose, Ruiz, Josep. Akik ismerik őket tudják hogy egyik sem kis név a vinyl világában.
Utoljára szerkesztette: ItaloMucsacso70, 2016.10.30. 15:11:55
Köszönöm.Régebben volt egy idő,amikor a Danubius hajnalban ezzel a zenével indult.
És szeretem ma is.
Ma is egy rádióműsorba kellett volna lemennem Fehérvárra de sajnos nem vagyok jol,igy kocsi híján az utazásnak annyi,vonattal nem szenvedek😞((
De talán majd szerdán délelőtt Pesten egy részét behozom ujra.
És szeretem ma is.
Ma is egy rádióműsorba kellett volna lemennem Fehérvárra de sajnos nem vagyok jol,igy kocsi híján az utazásnak annyi,vonattal nem szenvedek😞((
De talán majd szerdán délelőtt Pesten egy részét behozom ujra.
szerintem ezért felesleges Mirkonak mentegetőznie, meg nyugtatgatni a kedélyeket, ha egyszer eladta a vinyl megjelenés jogát,a kiadó annyiért adja, amenyiért akarja, és nyilván lesz olcsóbb is, de a fanatikus koronggyűjtő képes bármit bármennyxiért megvenni,ha az nagyon kell neki, ha majd csökken a kereslet, lejjeb megy az ár. arról nem beszélve, hogy egy valóban normális minőségű vinyl legyártásának, ami ráadásul kisszériás, a masztertől a nyomásig vagy vágásig, alapanyagig,borítóterv,gyártási költségek stb. elég borsos ára van,+ a tervezett haszon is fontos, nyilván nem 120 ojró/lemez,de hát ettől vannak drágább kiadványok is.<#vigyor>#vigyor> nem a csóróknak szánták,ennyi.<#nevetes1>#nevetes1> ha nincs pénzem zsír új 25-45 millás bmw-re, csak azért mert tetszik,meg mert szeretnék is, még nem megyek sírni a kereskedő ajtaja elé, hogy miért ilyen drága?<#nyes>#nyes>
A 120 Euro-s árhoz ez is hozzátartozik azért!!!! <#shakehead>#shakehead>
Mirko Hirsch "I am getting lots of angry messages complaining about the high price of this vinyl. Please note that I did NOT know that the label wants 120 Euro when I had written and produced the song. If I had known that before I would not have done it because the label is using my name to sell this record. As you may know, all my music is on Spotify (which is free), so you can preview and listen to it as much as you want to. If you like it and want to burn it on CDs etc, you can buy it in lossless quality at Bandcamp. So, a price like this is NOT my idea or my way of understanding music."
Mirko Hirsch "I am getting lots of angry messages complaining about the high price of this vinyl. Please note that I did NOT know that the label wants 120 Euro when I had written and produced the song. If I had known that before I would not have done it because the label is using my name to sell this record. As you may know, all my music is on Spotify (which is free), so you can preview and listen to it as much as you want to. If you like it and want to burn it on CDs etc, you can buy it in lossless quality at Bandcamp. So, a price like this is NOT my idea or my way of understanding music."
Az elmúlt időszakban egész kellemes írásokat olvashattam itt Cucurbia kollégától..
ezért Attila segítségével Neki küldöm a következő LGT nótát a rádióról:
Utoljára szerkesztette: Zephyr Retiring, 2016.10.30. 10:42:20
Szerény személyem, ugyan csak egy vásárhelyi és egy székesfehérvári rádióstúdióig jutott,
és azokon a helyeken sem időzött túl sokáig...
és azokon a helyeken sem időzött túl sokáig...
ezért Attila segítségével Neki küldöm a következő LGT nótát a rádióról:
Utoljára szerkesztette: Zephyr Retiring, 2016.10.30. 10:42:20
ItaloDisco4Ever !
Igen,szinte biztosan "B2" az a verzió amelyikre kíváncsi vagyok!
Ráadásul te tudsz jó minőségű vinyl rip-et csinálni.
Ez egy nagyon jó lemez! <#eljen>#eljen>
pm
Ráadásul te tudsz jó minőségű vinyl rip-et csinálni.
Ez egy nagyon jó lemez! <#eljen>#eljen>
pm
ItaloDisco4Ever !
koszi1
imo :) science fiction is science fact
"vinylen fillérekért beszerezhető" csak nem ezt a példányt szemelted ki ?
Media Condition: Good Plus (G+)
Sleeve Condition: Very Good (VG)
Near VG. Used good condition
fillérekért €2.90, <#hehe>#hehe>
1 jobb állapotban levő... pár fillérrel több
<#wave>#wave>
Media Condition: Good Plus (G+)
Sleeve Condition: Very Good (VG)
Near VG. Used good condition
fillérekért €2.90, <#hehe>#hehe>
1 jobb állapotban levő... pár fillérrel több
<#wave>#wave>
koszi!
Szia!
Igen én kértem.
Láttam is hogy feltetted már másik megosztóra.
Le is tudtam menteni onnan még a gyorsaságomnak köszönhetően.<#wink>#wink>
Éppen kértem volna a B. oldalt amikor láttam hogy valamiért még is visszavontad.
Bár komplett maxikat gyűjtök szívesen, de ezt is Köszönöm szépen. <#worship>#worship>
Igen én kértem.
Láttam is hogy feltetted már másik megosztóra.
Le is tudtam menteni onnan még a gyorsaságomnak köszönhetően.<#wink>#wink>
Éppen kértem volna a B. oldalt amikor láttam hogy valamiért még is visszavontad.
Bár komplett maxikat gyűjtök szívesen, de ezt is Köszönöm szépen. <#worship>#worship>
Egy Olasz korong 1976-ból a "Discoteque Series"-ből :
Weyman Corporation - Le Chat
Weyman Corporation - Le Chat
Ez egy nagyon szép megfejtés volt,gratulálok ! <#eljen>#eljen> <#taps>#taps>
Tényleg zseniális a megamix,egyetértek!
Az elérhetősége vinylen : March 87 Mixes 2
Tényleg zseniális a megamix,egyetértek!
Az elérhetősége vinylen : March 87 Mixes 2
ItaloDisco4Ever !
Ez a Mike Platinas féle DMC Megamix,,,,T-Golyó kollégával karöltve ,néhányszor elvittük már a PopTarisznya stúdiójába,,,Kevés emberkét találtunk akinek nem tetszett...<#eljen>#eljen>
Egy kérés.
Ez a Rofo dal e verzióban nekem egyenlőre csak CD-n van meg,az nem túl jó minőség,ha valakinek meg van vinylen ,és képes egy jó minőségű vinyl rip-et összedobni,egy mintát szeretnék a dalból,tesztelés céljából.
Köszönet.
Rofo - You've Got To Move It On
Utoljára szerkesztette: reynaud, 2016.10.29. 15:14:11
Ez a Rofo dal e verzióban nekem egyenlőre csak CD-n van meg,az nem túl jó minőség,ha valakinek meg van vinylen ,és képes egy jó minőségű vinyl rip-et összedobni,egy mintát szeretnék a dalból,tesztelés céljából.
Köszönet.
Rofo - You've Got To Move It On
Utoljára szerkesztette: reynaud, 2016.10.29. 15:14:11
ItaloDisco4Ever !
Nem vagyok egy Modern Talking rajongó,de ez a megamix nekem is tetszik,mondjuk nem akárki készítette,egy spanyol DJ mixmester,a nevét egyenlőre nem árulom el.
A mix több mint 8 perces,vinylen fillérekért beszerezhető,és egy "unofficial" CD lemezen is megjelent.
Csak úgy szimplán érdekel ki ismeri fel.
MT sample
P.S. : Legutóbbi "sample" ami megfejtetlen maradt "Rofo - Beach Love" volt.
Utoljára szerkesztette: reynaud, 2016.10.29. 15:01:35
A mix több mint 8 perces,vinylen fillérekért beszerezhető,és egy "unofficial" CD lemezen is megjelent.
Csak úgy szimplán érdekel ki ismeri fel.
MT sample
P.S. : Legutóbbi "sample" ami megfejtetlen maradt "Rofo - Beach Love" volt.
Utoljára szerkesztette: reynaud, 2016.10.29. 15:01:35
ItaloDisco4Ever !
Egyébként az igazi férfi inkább olyan, amilyennek ebben a régi zenében lefestik.
Most nem csak gyerekeknek szól Zephyr zenei műsora<#nevetes1>#nevetes1>
Losslessbe már tolhatja is akinek megvan<#taps>#taps>
Utoljára szerkesztette: Zephyr Retiring, 2016.10.29. 14:24:06
Most nem csak gyerekeknek szól Zephyr zenei műsora<#nevetes1>#nevetes1>
Losslessbe már tolhatja is akinek megvan<#taps>#taps>
Utoljára szerkesztette: Zephyr Retiring, 2016.10.29. 14:24:06
Érdekes...
Utoljára szerkesztette: Zephyr Retiring, 2016.10.29. 13:52:58
..erről az a vicc jutott az eszembe hirtelen, hogy ki számít betegnek:
aki csinálja és élvezi, vagy aki hagyja és élvezi?
A helyes válasz erre:
aki nézi és élvezi is<#violent>#violent>
aki csinálja és élvezi, vagy aki hagyja és élvezi?
A helyes válasz erre:
aki nézi és élvezi is<#violent>#violent>
Utoljára szerkesztette: Zephyr Retiring, 2016.10.29. 13:52:58
a tied gyerekeknek való, az igazi férfiak ezt nézik! <#eplus2>#eplus2>
(bocs, ha picit morbid) <#hehe>#hehe> nem az én pihent agyamból pattant elő a klipp ötlete.
Utoljára szerkesztette: amaximus, 2016.10.29. 12:37:26
(bocs, ha picit morbid) <#hehe>#hehe> nem az én pihent agyamból pattant elő a klipp ötlete.
Utoljára szerkesztette: amaximus, 2016.10.29. 12:37:26
szia Fulcsi!
Nagyon szuper, köszönöm szépen! <#worship>#worship><#worship>#worship><#worship>#worship>
Nagy Modern Talking rajongóként....<#eljen>#eljen><#worship>#worship> Remek!!!!!!!!
Én igen. 1981 Tonight I'm Yours album 9. track.
Ez ám a memória kisapám<#hehe>#hehe>
Annak idején valamelyik magnósoknak szóló rádiósműsorban rögzítettem tőle a
"Szívem minden dobbanását", azóta is nagy kedvencem 😊
Néha amikor előkerestem, összekevertem a Szívem ritmusával 😊<#wow3>#wow3>
Utoljára szerkesztette: Zephyr Retiring, 2016.10.28. 18:13:23
Ez ám a memória kisapám<#hehe>#hehe>
Annak idején valamelyik magnósoknak szóló rádiósműsorban rögzítettem tőle a
"Szívem minden dobbanását", azóta is nagy kedvencem 😊
Néha amikor előkerestem, összekevertem a Szívem ritmusával 😊<#wow3>#wow3>
Utoljára szerkesztette: Zephyr Retiring, 2016.10.28. 18:13:23
Ne viccelj, félperces művelet volt<#nevetes1>#nevetes1>
<#wave>#wave>
Utoljára szerkesztette: Zephyr Retiring, 2016.10.28. 17:37:47
..bevallom sikerült meglepned, mert én nem ismertem ezt a verziót...már érthető, miért is<#nezze>#nezze>
Ezt mindig is le akartam írni:
Köszönöm a lehetőséget mfn kollégának, a támogatást az sg munkatársainak és mindenkinek aki részt vett a projektben<#nevetes1>#nevetes1>
Viccet félretéve, az nagyon tetszik ebben az egyvelegben, hogy az eleje pont úgy hangzik, mintha csak egy régi öreg elnyűtt magnókazettát hallgatnánk, majd a szokásos "lemezhiba" hangzás váltja fel..<#nyes>#nyes>
Hasonlóval szerintem jó pár kolléga találkozott már, csak éppen akkor nem örült neki<#nyes>#nyes>
Számtalan dolog van, amibe bele lehetne kötni ennek a lemeznek a kapcsán
(túlvezérelt dinamika, magas hangok hiánya, bödön hangzás stb...) de én tudom, hogy ezek sajnos sok mai audio cd jellemzői.
Ha ilyen különleges lemezre bukkannál még esetleg a jövőben, nyugodtan zavarhatsz vele bármikor<#love11>#love11>
Ezt mindig is le akartam írni:
Köszönöm a lehetőséget mfn kollégának, a támogatást az sg munkatársainak és mindenkinek aki részt vett a projektben<#nevetes1>#nevetes1>
Viccet félretéve, az nagyon tetszik ebben az egyvelegben, hogy az eleje pont úgy hangzik, mintha csak egy régi öreg elnyűtt magnókazettát hallgatnánk, majd a szokásos "lemezhiba" hangzás váltja fel..<#nyes>#nyes>
Hasonlóval szerintem jó pár kolléga találkozott már, csak éppen akkor nem örült neki<#nyes>#nyes>
Számtalan dolog van, amibe bele lehetne kötni ennek a lemeznek a kapcsán
(túlvezérelt dinamika, magas hangok hiánya, bödön hangzás stb...) de én tudom, hogy ezek sajnos sok mai audio cd jellemzői.
Ha ilyen különleges lemezre bukkannál még esetleg a jövőben, nyugodtan zavarhatsz vele bármikor<#love11>#love11>
<#wave>#wave>
Utoljára szerkesztette: Zephyr Retiring, 2016.10.28. 17:37:47
Igen ez az!
Nagyon nagy zene!Érdekes módon ezt nem nagyon szokták adni tőle.Van egy Rod Stewart mix-em is valahol egy kislemez formályában.Jövő héten felteszem valamikor ha eljutok odáig<#smile>#smile>
Elkészűlt a beigért Modern Talking Megamix.Itt szeretnék Zephyr Retiring fórumtársnak köszönetet mondani a track-ek összefűzéséért!A CD megtalálható a Discogs-on mint Unofficial Release.A minőségért nem én hanem Nora felel <#smile>#smile>
Noramegamix
Noramegamix
imo :) science fiction is science fact
Olvasd el,ezt írtam neked a témában először!
Ebben semmi lenézés.leszólás nincs,elmondtam szimplán a véleményem.
Utána lehet egy kicsit keményebben odamondogattam,elnézést ,tényleg nem állt szándékomban bántani téged!
Ez egy fórum,teljesen természetes hogy bizonyos témákban vannak vélemény különbségek.
Engem jobban érdekel egy jó ízű beszélgetés a zenékről,zenékhez kapcsolódó témákról mint a "download" linkek.
Tudom ezzel nem vagyok népszerű a fórumon 😊 ,de szerintem csak akkor életképes egy ilyen jellegű fórum ha nem csak letöltés linkek vannak.
Láthatod néha én is keresek zenéket,nekem sincs meg minden amit szeretnék.
Biztosan sokunknak van kisebb-nagyobb lemezgyűjteménye,én nem vagyok egy osztogatós típus,az hogy te szeretsz adni a zenéidből önzetlenül a te privát dolgod,nem tartozik rám.
Olvasd el,ezt írtam neked a témában először!
Ebben semmi lenézés.leszólás nincs,elmondtam szimplán a véleményem.
Utána lehet egy kicsit keményebben odamondogattam,elnézést ,tényleg nem állt szándékomban bántani téged!
Ez egy fórum,teljesen természetes hogy bizonyos témákban vannak vélemény különbségek.
Engem jobban érdekel egy jó ízű beszélgetés a zenékről,zenékhez kapcsolódó témákról mint a "download" linkek.
Tudom ezzel nem vagyok népszerű a fórumon 😊 ,de szerintem csak akkor életképes egy ilyen jellegű fórum ha nem csak letöltés linkek vannak.
Láthatod néha én is keresek zenéket,nekem sincs meg minden amit szeretnék.
Biztosan sokunknak van kisebb-nagyobb lemezgyűjteménye,én nem vagyok egy osztogatós típus,az hogy te szeretsz adni a zenéidből önzetlenül a te privát dolgod,nem tartozik rám.
ItaloDisco4Ever !