112170
-
Klassz ez a verzió!
Honnan? ... vannak Divine lemezeim,de ezt így még nem hallottam!
-
mfn #104274 Hallgassunk egy kis Hi-Nrg-t
!!!
IM SO BEAUTIFUL HOT SHOT RADIO MIX - DIVINE -
allada67 #104273 Talán new generation disco zene, de jól alá tették a Michael Bedford videót.
-
ItaloMucsacso70 #104272 Egyre jobban megkedvelem ezt a dalt . 
Csak nem tudom hogy valójában ide vagy egy másik fórumba való!
Aksuli - Heinäkuu
Utoljára szerkesztette: ItaloMucsacso70, 2017.09.01. 14:47:11 -
üdv, gyüjtögetem...dobd át mi van benne :-) -
Köszönöm,jól tippeltem,most hogy belehallgattam,tényleg ezt keresem.Most már csak losslessben valahol,de addig az m3 is megteszi.Köszönöm. -
Még mindig gyűjtöd ezeket az 1000 éves fekete korongokat? :D
Van egy 700 db-os italo disco maxi vinyl listám..
Neked is átdobjam majd privibe ha lesz időm rá? :) -
studiohits #104268 szia!
ment a kielemez nezd az uzeneteidet!
Franziska - Hold The Dream
01 - Hold The Dream
02 - Be With You
03 - Hold The Dream ( Instr )
szia! -
DJ Lakatos #104267 -
DJ Lakatos #104266
-
szép estét, rövidesen új the twins lemez :-) ,egy '81-es zenéjük the desert place :
itt
Utoljára szerkesztette: zsoltford, 2017.08.26. 21:39:31 -
... és akkor egy mainstream zene,amit bárhol,bármikor jó hallgatni.
-
Okay,tisztáztuk,te voltál részese!
"A rádiózás már régóta CSAK üzlet,egyre kevésbé szórakoztatás,sajna."
Ez így van,és ennek mélységeiről is témázhatnánk,de nem érdemes.
Mindenesetre én régóta nem hallgatom a kereskedelmi rádiókat,még autóban sem,hosszabb útra viszek magammal néhány CD lemezt,vezetés közben leginkább trance és house stílust szoktam hallgatni. (mint pld. lásd. a fotót!)
Igazad van,egyáltalán nem mindegy hogy a nap mely szakaszában,vagy hol hallgatunk zenét,ehhez igazodik a zene hallgatáshoz a zenei stílus igényünk
-
Annyit beszéltetek már a zenékről, hogy kedvet kaptam én is meghallgatni valamit 
Legyen mondjuk valami ezek közül:
Aztán ha kizenélgettétek magatokat, informálódhattok is egy kicsit ha lesz kedvetek.
Exkluzív SG házimozi projektoros tesztem egy részletét ide kattintva átfuthatjátok
Csak amiatt hozakodom elő itt vele, mert fog majd menni rajta néhány 80-as disco klip is természetesen
A mai kiválasztott zeném a fenti cd-imről meg legyen mondjuk ez a régi sláger:
Lobo - I'd Love You To Want Me (1972 - HD)
Na további hasznosat mindenkinek
Utoljára szerkesztette: Zephyr Retiring, 2017.08.23. 11:34:47 -
Igen,félreolvastad,itt akkor arrol irtam,hogy a szombati müsor ugyanugy szerkesztődött mint a tini kivi tehát nem a rádio anyagábol válogattunk főleg,hanem inkább a saját zenetárunkbol.
És igen, a lényegen nem változtat.
Egyébként napi adásba mi sem nagyon tettünk be italo zenéket ez egyszerűen nem oda illő sokszor.Rétegműsorba,esti discoadásba,slágerlistára,kivánságműsorba az más,hiszen akkor a célközönség kifejezetten ezeket a máshol nem hallott zenéket várta,kivánta.Napi adásban azonban ezek stilusuknál,ritmusuknál fogva általában nem illettek,magam is ha kocsiban ülnék és zenét hallgatnék,mindig jobban szerettem a liraibb,vagy középtempújú dalokat,s a trance,techno vagy hasonlo pörgősebb dalt inkább csak az esti éjszakai bulikba menéskor hallgattunk,napközben az ilyen kifejezetten idegesitene,elkapcsolnék,ahogy gondolom sok más hallgató is.Napközben a mainstream kell..igaz abban igazad van,hogy ez az angolszász,főleg amerikai tulsuly évek ota tapasztalható,engem is nagyon zavart mindig,és én sem nagyon hallgatom..dehát igy lehet a legjobban befolyásolni a közizlést,és ez végül is erről szol,ez csak üzlet.A rádiózás már régóta CSAK üzlet,egyre kevésbé szórakoztatás,sajna.
Látom a Franzisca itt sincs meg senkinek:(( -
Ezek szerint egy korábbi bejegyzésedből én félreértettem a leírtakat! : Cucurbia hsz
"A Komjáthy szombati műsora hasonló módon készült " ezt érthetem félre.
Elnézést!
De mindegy is,a lényegen nem változtat,a kereskedelmi rádiókban a 80s italo-euro disco zenéknek nem igazán jutott szerep.
Legalább is én így emlékszem,amikor alkalmanként éppen volt időm és kedvem rádiót hallgatni,leginkább vezetés közben.
David R. Jones nagyon jó zene,a pörgősebb italo-disco korszak egyik legjobbja.
Utoljára szerkesztette: reynaud, 2017.08.22. 21:12:14 -
Mj.Hát én csak az utolsó 1-2 évben "szerkeszthettem be" bármit is,de azért köszi a bizalmat. a David R.pedig egyik kedvencem,pedig ebben a műfajban elég válogatós voltam/vagyok,sok selejtett kidobtam. -
Mivel nem rendelkezem olyan képességgel mellyel mások agyából kiolvashatnék véleményeket,szigorúan magánvélemény volt.
Általam nem ismert ritkább zenékkel kapcsolatos ,érdekesebb infókért kattintók az sg-re,egy ilyen rádiós kedvenc ,agyonjátszott Status Quo dal videója nem tud felvillanyozni.
Bobby Orlando mint csapból folyó
:) ,a disco klubokban valóban sokat játszották a szerzeményeit, de rádióban néhanapján Komjáthy műsoraiban volt hallható,amikor Cucurbia éppen beszerkesztette.
Vajon Haluska "legendás" pillantás műsora miért volt olyan hallgatott és népszerű anno ??? .... mert hiánypótló volt,italo-euro disco zenékkel,amiket a kereskedelmi rádiók szinte száműztek a zenei programjukból,ami ment ,megy angolszász mainstream zenék unásig ismételve,mint ez a Status Quo dal,szóval kösz de ez számomra nem érdekes.
Ez annál inkább ha már Haluska és a pillantás műsor...
-
studiohits #104256 szia! Utana nezek! -
Kikre gondolsz magadon kívül kedves reynaud kolléga?
Evidens, hogy te ki nem állhatod, hiszen a Quo sosem nyomatott pizsi-dizsit :D
Szerintem egy kicsit túloztál..
És ha a csapból is folyó zenéket vennénk alapul, akkor ugyanezt egy tucat 80-as évekbeli előadóra elmondhatnánk: Pet Shop Boys, Bad Boys Blue, Sabrina, Sandra, Madonna, Modern Talking, Gazebo, Bobby Orlando...soroljam még?
Olyan sztárok ezreit lehetne itt felsorolni, akik slágerlistákat vezettek, rádiós kívánságműsorok tucatjaiban szerepeltek és aranylemezek garmadával rendelkeznek mert mi, rajongók valaha megvettük a lemezeiket és kazettáikat.
Nagyon kedvelem a pop és a diszkózenéket magam is, de tény, hogy a valaha legtöbb zenei albumokat eladó bandák kivétel nélkül rock előadók voltak.
Akárcsak a Status Quo.. -
-
Keresem:
franzisca – hold the dream ,bármilyen formátumban,de ha csak egy részlet van belőle az is jó elsőre,mert beazonositáshoz lenne.(nem biztos hogy ezt keresem csak tipp egy dalra).
Előre is köszönöm mindenkinek. -
Ez jó zene,de maxin fehér holló!
I.B.M. – Computer Love (discogs) -
Mainstream zene!
Éppen eleget játsszák ,játszották a rádiók ahhoz hogy totálisan megutáltassák. -
Jobb későn, mint soha.
Az eredeti videó hivatalosan még csak 4 hónapja elérhető
Status Quo - In The Army Now (1986)
Az egyéb stílusokban az ismertebb verziók pedig
Mucsácsó kolléga zenei oldalán elérhetőek
Beleértve az idei legfrissebbet is
Figyelem idősebb zenekedvelőink csak orvosi felügyelet mellett tekintsék meg
Bizonyos kor körül már figyelni kell az ember legyengült szívére is..
Utoljára szerkesztette: Zephyr Retiring, 2017.08.20. 09:08:50 -
studiohits #104249 ...szinten egy kedvenc!
Toto Cutugno - Because (I Love You) (English Version) -
studiohits #104248 sziasztok! Egy szuper nota szerintem!
Patty & Shift - Wonderful (1989) -
óóóó zeff, hogy a
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!nem, nem fáradtságból írtam el,hanem félreütésből, tévedésből, bénaságból, de tudtam, hogy ha más nem is, de te úgyis érteni fogod, és minden erőddel azon leszel, hogy részletező szöveges esszében erre mindenhogy felhívd a figyelmem. rajongva kijavíts, amit ezúton is köszönök! mondjuk a 18K az nem elírás volt, szerettem volna olyan nagyot írni,amit még biztos nem láttál, én meg igen. :) igaz, én is csak egymás mellett.
az SD műsorok és filmek felskálázási minőségéről is lehetne hosszasan értekezni, de mivel neked nincs 4K tévéd, csak ismersz olyat, akitől hallottad, hogy az ismerősének van, így biztos nagyon kevés régi dvd mpeg2 forrást nézel rajta felskálázva,tehát ténylegesen alkalmatlan vagy érdemi vitapartner lenni ebben a témában.
de azért hiszek neked! és bocs a dvd-a miatt is, a lényegen keveset változtat.
-
Pörögjön is valami zene már..
Kinéztem ma a piacra. Az egyetlen számomra valamire is való vinyl amit találtam,
az ez volt:
T' Pau - China In Your Hand (1987)
Kérdem a srácot, mégis mennyibe fájna ez nekem? Közben lassan kihúztam a tokjából..
500-ért viheted! - felelte.
Aztán megláttam a barázdákon keresztbe egy akkora karcot, hogy csónakázni lehetne benne
Mutatom a srácnak, majd megtettem az ajánlatomat:
50 Ft-ot adok a érte a borító miatt.
Nem adta oda. Így történt, hogy ma nem vettem meg egy karcos T'Pau lemezt jó borítóval
Utoljára szerkesztette: Zephyr Retiring, 2017.08.11. 14:00:00 -
Én már skreccseltem is vele egy tutkó kis remixet 
Mondjuk annyira azért nem lett jó, hogy dicsekedjek is vele
-
Hát..
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!..ha megengeded pár dolgot azért pontosítanék, bár tudom, csak amiatt írtad el mert fáradt voltál már.
Merem remélni, hogy nem miattam
Szóval 18K-nál még nem tartunk de 8K már elképzelhető, ha van olyan megjelenítőd amin kadenciahelyesen le bírod játszani. (Amit ugyan kétlek, de ez legyen az én gondom
)
Továbbá..CTR-en én se nézek semmit. És ha már itt tartunk senki sem, mert az nem CTR hanem crt, amin viszont bár te nem, azért még elég sokan néznek analóg adást pl. kábeltévéről is, ahol ez épp megvalósítható opció.
Valamint..normálisabb 4K tv-n azért a FHD felskálázás is normális, bár erről talán Italomucsácsó kolléga tudna jobban beszámolni..
És végezetül ha még nem fárasztottalak le teljesen
a szerinted feleslegesen nagy méretű zenéim javarészt továbbra is DVD Audio-ban vannak elmentve (amit te valamiért állandóan eltévesztesz), bár igaz akad 1 - 2 sacd is azért még mutatóba
..tehát..
-
Ma a gugli...
-
mi köze a film minőségnek az évjárathoz? SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!nekem a beh-hur is és a 5.elem is 18K-ban van meg, CTR-en már nem nézek semmit, 4KTV-én meg egy dvd minőség már elég gyatra képet ad a felskálázás miatt is, nem beszélve az egyéb szempontokról, tehát nekem minden legalább fullhdben kell, mint neked a sok felelslegesen nagy méretű zene sacdben.
-
Ha már szóba került a Valerian film, az egyik betétdalban hallható
Wyclef Jean - We Trying To Stay Alive nóta eredetijét fel is idézhetjük:
Bee Gees - Stayin' Alive (1977)
Spoiler alatt meg hallható a filmbéli feldolgozása.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Utoljára szerkesztette: Zephyr Retiring, 2017.08.10. 15:49:13 -
Itt nem köszönöm meg, ahogy máskor sem szoktam 
Minek neked egy 85-ös film blu-ray minőségben?
Inkább a Valerian-ra koncentrálj, és abból is a 3D verzióra.
Ott már talán valami hasznát is veheted a 4K-nak és a DTS-HD Master Audio 7.1-nek..te blu-ray guru
Utoljára szerkesztette: Zephyr Retiring, 2017.08.10. 15:26:17 -
átküldtem priviben, ahogy szoktam. 
a syntonic és talán még 1-2 nem véletlen maradt ki a múltkori csomagból, de legalább direkt. valamiért nem éreztem annyira sem jónak, hogy odabökjem, de így újrahallgatva, ez is elmegy egy sör mellett ebben a melegben. :)
nekem a film sajnos csak bluray minőségben van meg, de a hang az dvdről való.
-
Hinni a templomban kell, meg a szüzességi fogadalomban 
Őszintén? Nem is néztem, hogy meg van-e VM-ben. Ha nincs, majd úgyis ide adod priviben ahogy szoktad
Amúgy meg beérném egy a Syn-Tonic 1997-es Self Control féle minőséggel is, egyelőre úgyis csak barátkozom a tudattal, hogy hamarosan úgyis losslessben hallgathatom
Tudod melyik zene ez az imént említett Syn-Tonic feldolgozás?
Az amit szándékosan, vagy véletlenül kifelejtettél erről az ISB cd-ről...
De egy szónak is száz a vége, azért eredeti lemezem persze nekem is van belőle:
-
bizony,jó zene, bár azt hittem, úgy mint nekem, ez neked is már losslessben 30 éve megvan legalább. 
-
Boys Town Gang - Disco Kicks (Remix) 12'' (1982)
-
Paradise Express - Dance 12'' (1979)
lossless. hallgatni nem rossz ez