-
Ebbe a megfogalmazásba számtalan helyen bele lehetne kötni, igyekszem nem tenni.
Helyette elfogadom ezt a saját véleményedként.
Én másképp látom mindezt. Nem lemezre mondtam a 10 rongy lélektani határt, hanem maxira. Amin van két zene, jó esetben három is akár, amiből lényegében egy zene ami érték, a többi kuka. Mert úgysem hallgatod. Tehát gyakorlatilag kiadtál 10 rongyot 1 zenéért, amit egy másik verzióban egy válogatáslemezről mondjuk 500 forintért megvehetsz. Hogy milyen minőségben? Na itt jön be a képbe a saját fülünk hallása. Van, hogy egy árva karc sem látható a lemezen, mégis zavaróan serceg. Én még olyanba is belefutottam,amit magam bontottam ki a fóliából, tehát soha nem érintkezett hangszedővel, mégis sercegett, több mint zavaróan, tehát részemről kuka.
Ellenpélda is akadt bőven: pl. Bruce & Bongo - Heigh Ho 12" vinyl 200 ért vettem karcmentesen, 500 ért elkérte valaki, akinek sok jó zenét köszönhetek, nem volt pofám nem neki adni.
And more...more...
Ha már valaki ragaszkodik egy speciális dj verzióhoz amit aranyáron adnak, akkor vagy legyen belőle haszna, vagy ahogy te is fogalmaztál finoman: legyen sok cash a zsebében. Ránk magyarokra ez döntő többségben nem igaz.
Tisztelet a kivételnek, de nem ez a jellemző sajnos.
Linkelt cikket elolvastam, köszi, de sok újat nem olvastam benne.
Cserébe tőlem is kapsz egyet. Alcíme lehetne akár a “Why Madonna’s Like A Prayer Is The Most Important Album Ever Made By A Female Artist.” is.
Két fotót is mellékelek hozzá, aztán megtippelheted,
hogy karcmentesen mennyibe fájt nekem ez a 87-es thrash, és ez a 89-es pop album..
(A saját stílusában, mindkét lemez ikonnak számít!)
Ha tippeltél, valószínűleg a közelébe sem jártál az összegnek
De megnyugtatlak, költök én más jellegű lemezekre több ezreket is. (lásd spoiler alatt)
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
A középsőt hivatalosan lehetetlen beszerezni, itt az utolsó sorban kifejtik, hogy miért is.
Bár effajta dolgok engem sohasem zavartak igazán, mint láthatod