xnl87ky5.jpg

free counters

• Zephyr Retiring
    A BBB kapcsán te talán még lemaradtál róla, de szerintem említettem itt régebben..

A neveket és a helyszíneket a személyiségi jogok miatt megváltoztattam!

Pár éve Zónamezőre költöztem. Egy nap a szomszédomban megszólalt a BBB You're A Woman. Még meg is jegyeztem magamban, hogy nem hallottam már egy ideje...
    Aztán teszem tovább a dolgomat (dobozok kipakolása, ilyesmik) amikor felcsendül egy Baltimora sláger. Aztán egy Ivan dal. Ekkor már felvontam a szemöldökömet..
    Aztán amikor két zenével később meghallottam egy Gazebo slágert is, nem bírtam tovább és becsöngettem hozzá..

Kiderült, hogy a fószer akkora italo gyűjteménnyel rendelkezik, hogy csak pislogtam
    Aztán beszélgettünk egy kicsit zenékről, hivatásokról csajokról stb...
    Ő említette meg breki totyikját, és azt is, hogy ide érdemes benézni néha.
    Néha be is nézek lassan már 10. éve.

A "fószer" személye mivel jelenleg is aktív még, csak már egy másik reggel (egy régebbi ominózus incidens miatt) inkább maradjon inkognitó alatt. Aki ismeri őt az tudja kiről van szó, aki meg nem az bizonyára nem a véletlen műve..

A lényeg: megkérdi a tag tőlem, hogy van e kedvenc italo előadóm.
    Mondom neki, vagy 1000, de ha hirtelen 1-et kell megemlítenem: BBB.
    Kérdi melyik album?
    Válaszolom, hogy természetesen a '85-ös Hot Girls... album, de csak kazin van meg valahol a többi közt.
    Erre leveszi a polcról az albumot, kezembe nyomja és azt mondja: majd visszahozod ha meguntad

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Nem vagyok pofátlan: beértem a biztonsági másolattal CD-R lemezen.
    Általa készített felvétel vinylről.

Na így esett meg velem, hogy nem vettem meg ezt az albumot (és egy rakat másikat se) amit egyébként imádok.