112170
-
Egy kis önreklám, kedves mucsacso kolléga?
-
Nyugi? Miért idegesnek láttál? 
Pedig szerintem nem remeg sem a bal, sem a jobb kezem...
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Vagy ahogy a 80-as években is már mondták: "ön dönt: iszik, vagy vezet!"
Ön dönt: iszik, vagy vezet! (1985)
Zene az ugyan nem sok van benne, viszont az évet mind csíptük
-
mfn #103992 Hogy ne csak a képek forogjanak.Koktél 1 :
Gina T. - Sayonara
Amadeus Liszt - La Donna
Morris - Tonights The Night -
ItaloMucsacso70 #103991 
-
ItaloMucsacso70 #103990 Annyi ilyesmi képet mutathatnék hogy ne is menjünk bele! 
Viszont akinek a dedikált lemez mellett még ilyen is van a birtokában na az már nem semmi figura a gyűjtők között sem.
-
mfn #103989 Abból 2 az asszonyé,ne mindig az enyimet játsza
Ezt a lemezt mindenki szereti szerintem....
-
Biatomi #103987
Ha már lemezek,meg kollégák,ripek......bár az utóbbi az nem tudom mi az.Szóval találtam én is egy 2 lemezes képet. -
ItaloMucsacso70 #103986 A Hot Girls, Bad Boys lemezből minek 6 db? 
Hacsak még nem szettosztás előtti a kép!
-
ItaloMucsacso70 #103985 Akkor ezt is vedd meg , 2017 Áprilisi!
-
mfn #103984 Én is gyüjtöm a lemezeiket!Meg is veszek mindent a neten a csapattól amit találok jó áron 
-
Nyugi,sejtem ki Ő. -
Aha,nem egy átlagos zene! -
ItaloMucsacso70 #103981 Egy jó kis nóta 1986-ból
Simona Sierra - Muchacho (Italo Disco 1986)
-
Felesleges törnöd a buksid..
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Telefonon egyértelműen nem járult hozzá személye felfedéséhez.
Viszont: több SG-s ismerősünknél is vannak vinyl rip példányai, ezt biztosan tudom
Én ezt a verziót is az ő kezei alól hallottam először:
O.K. - Okay (International Version) (1987)
-
ItaloMucsacso70 #103979 Múltkor volt róla szó.
Természetesen egyik sem az enyém , de én beértem a kollégák egy tökéletes ripp-jével is.
-
Érdekes ,jó sztori!
BBB alap tényező az euro-disco stílusban,minden egyes soralbum tőlük mestermunka volt,de az első számú nekem "The Fifth".
Gondolkodom erősen az említett személyt illetően.
Közel hozzám szintén vannak nagy italo-disco rajongók,lemezgyűjtők,de ők sosem fórumoztak,sem itt sem másutt! -
ItaloMucsacso70 #103977 "Valamiért ez az ár tényező nagyon dominál nálad és ItaloMucsacso kollégánál.."
nem az ár dominál hanem az egy két eurós dolgokból már szerencsére megvan szinte minden.
Tehetek én róla hogy nálam már EZ a szerintem is túlárazott de kétségtelen a jelenleg legnagyobb ritkaságokkal teletűzdelt sorozat forog.
Az Első CD 1-es track!
Utoljára szerkesztette: ItaloMucsacso70, 2017.05.28. 13:58:44 -
Az ár tényezőt most tényleg csak szemléltetés és összehasonlításként a linkelt 2017-es új kiadás miatt,amit most nagyon megéri megvásárolni,azoknak akik szeretnének egy példányt!
Semmi villogás és a fotót is csak 1 napra töltöttem fel.
-
A BBB kapcsán te talán még lemaradtál róla, de szerintem említettem itt régebben..
A neveket és a helyszíneket a személyiségi jogok miatt megváltoztattam!
Pár éve Zónamezőre költöztem. Egy nap a szomszédomban megszólalt a BBB You're A Woman. Még meg is jegyeztem magamban, hogy nem hallottam már egy ideje...
Aztán teszem tovább a dolgomat (dobozok kipakolása, ilyesmik) amikor felcsendül egy Baltimora sláger. Aztán egy Ivan dal. Ekkor már felvontam a szemöldökömet..
Aztán amikor két zenével később meghallottam egy Gazebo slágert is, nem bírtam tovább és becsöngettem hozzá..
Kiderült, hogy a fószer akkora italo gyűjteménnyel rendelkezik, hogy csak pislogtam
Aztán beszélgettünk egy kicsit zenékről, hivatásokról csajokról stb...
Ő említette meg breki totyikját, és azt is, hogy ide érdemes benézni néha.
Néha be is nézek lassan már 10. éve.
A "fószer" személye mivel jelenleg is aktív még, csak már egy másik reggel (egy régebbi ominózus incidens miatt) inkább maradjon inkognitó alatt. Aki ismeri őt az tudja kiről van szó, aki meg nem az bizonyára nem a véletlen műve..
A lényeg: megkérdi a tag tőlem, hogy van e kedvenc italo előadóm.
Mondom neki, vagy 1000, de ha hirtelen 1-et kell megemlítenem: BBB.
Kérdi melyik album?
Válaszolom, hogy természetesen a '85-ös Hot Girls... album, de csak kazin van meg valahol a többi közt.
Erre leveszi a polcról az albumot, kezembe nyomja és azt mondja: majd visszahozod ha meguntad
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Nem vagyok pofátlan: beértem a biztonsági másolattal CD-R lemezen.
Általa készített felvétel vinylről.
Na így esett meg velem, hogy nem vettem meg ezt az albumot (és egy rakat másikat se) amit egyébként imádok.
-
Valamiért ez az ár tényező nagyon dominál nálad és ItaloMucsacso kollégánál..
Én tojok rá, hogy mennyibe kerül valami ha tetszik megveszem, ha meg nem , ingyen se kell. -
Néha úgy két havonta egy alkalommal,bedobsz egy olyan zenét,ami nekem is tetszik! 
Ez a BBB dal telitalálat,az egyik legjobbnak tartom a zenéik közt,a remekül sikerült soralbumról.
Természetesen van egy példány ebből is.
-
Bobby "O" és a vacak jelző,az nem egy közös nevező.
Kiadták CD lemezen néhány bonus track-kel megtoldva az első soralbumát.
Bobby "O"* – Freedom In An Unfree World (CD, Album, Reissue, Remastered, Expanded - (Cherry Pop – CRPOP184)
Ezt rendelem,kíváncsi leszek a minőségre,bár van már egy 1994-es kiadású példányom,ami nagyon magas áron is mozog!
-
Nem akarnék lemaradni magam sem 
Egy priviben kapott cd-ről itt a 2-es track:
Bad Boys Blue - Love Me Or Leave Me (1989)
Ha valakinek hiányozna netán (még) az első track is, jelezze és küldöm légipostán
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Kellemes pihenést mindenkinek, aki megteheti
-
RAZAMATAZ - Razamataz -
Nemsokára jön mfn barátunk és hozza a vasárnapi koktélját, de addig is előzetesként egy nóta, amit mindenki kedvelt és kedvel (tudom, volt már...):
Roy - Destiny Time maxi
Utoljára szerkesztette: Musachy, 2017.05.28. 09:28:35 -
Ez nekem is CD-n van meg, de nagyot üt!
-
Egy jó pont, mert figyeltél 

Jár mellé egy jó zene is, igaz, ebben az esetben nekem be kell érjem egy gyári cd verzióval vinyl helyett..
Vangelis - Pulstar (1976)
-
"nem röfög magyar. Röfög francia meg angol..."
-
ugatom... ja -
Látom megy az angol! -
Jut eszembe, a minap amikor a Mercedes verdámmal villogtam,említetted hogy te beéred egy jó kerékpárral is mostanság! -
Ennyiért még borítót se ad hozzá...
Utoljára szerkesztette: Musachy, 2017.05.27. 21:40:22 -
Végre valami hasznodat is vesszük ma este 
Amúgy ez kivételesen tényleg nem rossz
-
Na szép vagy. Már nem csak elfogult, de irigy is lettél 
Mankókerék nélkül el sem indulnék. -
Dobok egy jó zenét.
szép ára van! -
Két mankókerékkel...
-
Mucsácsó nem tippelget, hanem pontosan tudja, hogy hétköznap a kedvenc egy (valós) kék alu-bike
-
Simán eltudom képzelni róla.
-
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Ha tényleg érdekel, ne barchobázz, hanem kérdezz
Egy igen közeli ismerősömnek van egy utazási irodája szeged alatt. Nyilvánosan ennyit nyilatkozom a témáról. -
Bringával!