A 70-es és 80-as stb. évek zenéi
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Humphrey Robertson - Don't Stop Loving Me
Csak a WAV peregjen
Legyen akkor ma egy Francia sláger nap!Én is találtam egy ilyen felvételt bár nekem nincs sok ilyen.
A 80-as években a Disco Magic recordsnál nagy divat volt főképp a compilatiókon,hogy mások sikereit a saját énekeseikkel énekeltették el és nyomták fel a dalt az egyéni összeállításokra.Így történt ez Lio sikerével is amit az Olasz Ambra énekelte fel erre a cd lemezre még a 80-as években.Ha valakinek a minőség nem megfelelő akkor magát Lombardonit okoljátok érte<#smile>#smile>
Ambra - Amoureaux Solitaires
A 80-as években a Disco Magic recordsnál nagy divat volt főképp a compilatiókon,hogy mások sikereit a saját énekeseikkel énekeltették el és nyomták fel a dalt az egyéni összeállításokra.Így történt ez Lio sikerével is amit az Olasz Ambra énekelte fel erre a cd lemezre még a 80-as években.Ha valakinek a minőség nem megfelelő akkor magát Lombardonit okoljátok érte<#smile>#smile>
Ambra - Amoureaux Solitaires
Sokszor csak szerencse kérdése,ehhez hasonló árfekvésbe csúszott ki a kezem közül 1.5 éve kb ebayen,azóta jött más<#finom>#finom>
https://www.discogs.com/Black-Denim-Everybody-Dance-You-Are-The-One/release/1123871
Jó le ment már az ára!Én még drágábban vettem annó<#falbav>#falbav>
Jó le ment már az ára!Én még drágábban vettem annó<#falbav>#falbav>
ItaloDisco4Ever !
ItaloDisco4Ever !
Azok után amit az elmúlt napokban levívtunk itt egymással....
Helyedben én hogy egy kis humort is vigyünk a dologba,így címkéztem volna : " "Itt van a kért dal,de természetesen Nastar remasterelésben" 😊
Csak a fülemmel analizáltam,tipikus 2000s CD minőség ,(loudness war jelenség).
De ez nem a te hibád.
Köszönet.
Kapom majd egy ígéret szerint hamarosan a lemezt,akkor majd analizálok és összehasonlítok!
Utoljára szerkesztette: reynaud, 2016.10.18. 17:40:12
Helyedben én hogy egy kis humort is vigyünk a dologba,így címkéztem volna : " "Itt van a kért dal,de természetesen Nastar remasterelésben" 😊
Csak a fülemmel analizáltam,tipikus 2000s CD minőség ,(loudness war jelenség).
De ez nem a te hibád.
Köszönet.
Kapom majd egy ígéret szerint hamarosan a lemezt,akkor majd analizálok és összehasonlítok!
Utoljára szerkesztette: reynaud, 2016.10.18. 17:40:12
ItaloDisco4Ever !
imo :) science fiction is science fact
Reynaudnak a kért DYVA dal, érintetlen tehát nem remastereltem ez az original a cd ről.03.Please My Love (Extended Version).wav<#nyes>#nyes>
Bocsánat akkor valamit én értetem félre.
Elnézést ha összezavartalak,nem állt szándékomban,leírtam elsősorban a lemezt szeretném megvásárolni és nem érdekel netes forrásból.
A segítő szándékot köszönöm,de a torrentezés nem az én világom.
A segítő szándékot köszönöm,de a torrentezés nem az én világom.
ItaloDisco4Ever !
Szerintem meg fog oldódni a probléma, ahogy elnézem köztünk van, aki tud lemezt szerezni (nem én). Reynaud fórumtárs a fizikai kiadványokat részesíti előnyben.
Utoljára szerkesztette: Musachy, 2016.10.17. 20:07:20
Utoljára szerkesztette: Musachy, 2016.10.17. 20:07:20
Most nagyon össze zavartál. Igen torrent oldal, ha valaki feltölti neked akkor azt honnan töltöd le? ''Netről letöltött nem érdekel.'' Azt nem hiszem, hogy egy frissen sült pitáról rakták volna fel a belinkelt oldalra. Ha mégis érdekkel szívesen letöltöm csak annyi a kérésem írd le nekem, hogy kell ide feltölteni.
Köszi de ez nálam nem játszik,ha jól látom ez valami torrent oldal,soha semmit nem töltöttem le innen és nem is fogok!
Elsősorban a lemezt szeretném megszerezni,vagy privát gyűjteményből fotóval igazolva a track 3 érdekel de erre nem igazán látok reális esélyt.
Netről letöltött nem érdekel.
Elsősorban a lemezt szeretném megszerezni,vagy privát gyűjteményből fotóval igazolva a track 3 érdekel de erre nem igazán látok reális esélyt.
Netről letöltött nem érdekel.
ItaloDisco4Ever !
Miért adnál érte pénzt? Én mindent innen töltikézek! Sok minden van fent. Parancsolj: Dyva Download
A jó öreg Fred Ventura és az egyik legjobb zenéje. (live in Melbourne 15 Oct 2016)
ItaloDisco4Ever !
ItaloDisco4Ever !
Akkor nagyon rosszul tudod,,,ugyanis azt Én vettem,,,,😊
Tudom!Mindent tudok rólad.Még arról a Lucia lemezről is amit a Győri börzén vettél<#nevetes1>#nevetes1>
Szia! amiket kirakok ide a youtube-ról , egytől egyig a saját feltöltés , saját anyagról.
forever vinyl Állampolgári jogom hülyének lenni!
A Rafalli - Don't Stop című nóta nagyon nagy zene!!!!<#worship>#worship>
Mennyire igazad van cimbi, pont így gondolom én is!<#law>#law>
Jó,jók ezek a youtube videók de azért egy letőlthető wavocska még is jobb :
Latin Lover - Casanova Action ('87 Re-Edit)
Latin Lover - Casanova Action ('87 Re-Edit)
Még egy Italo Disco 1985-ből :
Rafalli - Don't Stop
Rafalli - Don't Stop
Hello All!
egész jó ez a fórum.......
egész jó ez a fórum.......
Na így már megtaláltam itthon is egy vinyl rip formájában. <#wink>#wink>
ilyenUtoljára szerkesztette: Musachy, 2016.10.16. 18:31:09
Az új ötfontossal láttam ugyanezt. Nagy cucc, ha tudnák, hogy a románoknál már rég az összes bankjegy ilyen műanyag... Van is itthon, kipróbáltam - tud zenélni. Szintén egy ötössel játszottam, ráadásul ezt direkt erre találhatták ki, mert egy átlátszó hangjegy is van rajta. <#nevetes1>#nevetes1>
Igen, nem akartam többet tökölni vele, talán le kéne mosnom a lemezt, meg már sok pörgetést is átélt.
kb. legalább így kéne szólnia mindennek, kivéve az 1.30-nál lévő elég csúnya hanghibát,mert mondjuk az annyira nem kéne bele <#kacsint>#kacsint>
mondjuk mostanában jobban vonzanak az ilyen integrált dolgok, ha kedvem van, fizetek vele,ha meg zenét akarok hallgatni, megteszi, a fene se költ már ennyit hangszedő, erősítő,kábelek, hangfal stb. felesleges dolgokra,amikor (ezzel a) pénzzel bármit meg lehet oldani
Hű! Mi megy már itt? Még mielőtt mindezt visszaolvasnám, gyorsan feltolok egyet én is, hogy jó vége legyen a vasárnapnak: S E X
Úgy szól, ahogy, én bele nem nyúltam! Akiknek nem tetszik nyomja rá a loudnesst (de inkább ne...) <#nyes>#nyes>
Úgy szól, ahogy, én bele nem nyúltam! Akiknek nem tetszik nyomja rá a loudnesst (de inkább ne...) <#nyes>#nyes>
Ebben a verzióban nem ismertem,azta ez nagyon jó! <#taps>#taps>
Miért akarsz eltávozni,nem engedünk sehová 😊
Miért akarsz eltávozni,nem engedünk sehová 😊
ItaloDisco4Ever !
Úgy látom , valami kinőtt ebből a pörgetőből. <#wow1>#wow1>
forever vinyl Állampolgári jogom hülyének lenni!
ItaloDisco4Ever !
Lenny Kravitz-t AT 440-en hallgatni ? <#fogmosas>#fogmosas>