-
ItaloMucsacso70 #103262 Elöször is elnézést Tgolyó-tol hogy úgy gondoltam hogy maxek a Joy Peters mix.
Bár az ahogy pillanatok elkészítettem a másolatát itthon az is azt bizonyítja hogy a legtöbb ilyen csoda remix-nek egy stúdióban gyerekjáték az elkészítése, és már is mehet a a rare kategóriába jó pénzért.
Akkor most három példa arra hogy ma már minden lehetséges ha nagyon akarod.
Az első az amikor nagyon akar valaki valamit de az istenért se jut hozzá a lossless minőségéhez mert hogy azt nem adta ki a szerző a kezéből ( utána lehet járni én megkérdeztem tőle ) . , de mégis olyan jó lenne a Disco-ban vinyl-ről forgatni.
Anno még egy youtube élő Disco műsorban szúrtam ki amit honnan máshonnan is mint Mexico-ból közvetítettek.
Marisa Machado - Wet Dreams (Digimax Remix) 2011 es talán az utóbbi évek egyik legjobb nótája csak mp3 320-ban került kiadásra szóval a pörgetőn bizony egy mp3 forog.
Második történet egy igen pazar minőségben elérhető Heaven42 - Saturday Night CDM 2014 es digitális album amit még én küldtem át Tgolyónak mert hogy a cél az volt hogy ezt jó lenne egy maxi vinyl-re vágatni.
Aztán hogy megvalósult-e azt nem tudom de még a vinyl borítóját is megterveztettem neki.
Minden esetre ez lett volna a hátsó borítója a vinyl-nek.
A harmadik eset szintén Tgolyó-hoz fűződik .
Végül is ez egy pozitív példa arra hogy az értékeket nem szabad veszni hagyni és vannak olyan tényleg párját ritkító
felvételek amiket érdemes vinyl-n archiválni, ezzel olyan egyediséget adva egy promóciós felvételnek ami nem fog vissza köszönni
se a discogs-on se más gyűjtő birtokában .
Utolsó sorban pedig Reynaud -nak üzenném.
"a sas nem kapkod a légy után..." ez valóban így van de a légy bizony még a sasnak is igen kellemetlen perceket tudna okozni amitől nem a légy után , hanem inkább a levegő után kapkodna.
Nem szeretnék idáig eljutni mert az senkinek se lenne jó , de ha folytatódik a ki nem mondott, úton útfélen visszahallott beszólogatós történet , annak kellemetlen dolog lesz a vége.