Üdv,
Néha, mikor magam alatt vagyok, be-be nézek ide és jókat derülök a tábor / ellentábor vitákon. Aztán megfogalmazódik bennem pár gondolat de általában az a vége, h pont nem érdekel mit süketeltek itt egymásnak.
De, most annál is szarabb hangulatban vagyok, igyhát nézzük csak:
- "Igy születnek kb a legendás soha be nem szerezhető ritka verziók" Nyilván, ötlet után születnek a verziók, csak van ahol stúdióban és van ahol az otthoni pc-n. (Példa ugye a Kaposi mixek)
- "Nyilván nem versenyezhet egy átlag lemezgyűjtő egy ex-dj-vel, hiszen eleve nagyon különbözőek a forrásaik" Egyértelmű !
Egyrészt, aki zenét gyűjt, szerintem nem versenyből teszi. Másrészt csak az érezheti ezt versenynek aki folyamatosan a terrányi zenéjét villantja a monitoron lefényképezve. Harmadrészt... a sas nem kapkod a légy után...
- Hivatalos meg Nem hivatalos kiadás dologban.: a megosztók tele vannak mindenféle dj hókuszpók mixeivel, vanak jók és kevésbé jók, kinek mi tetszik. De melyik is a hivatalos? Ha nekem is megvan .... akkor nem érdekel, hogy hivatelos-e. Gondolom, ha nekem nincs meg, akkor nem hivatalos. De nem is biztos, hogy létező mert sem én sem a Discogs nem ismeri.
(megjegyzem, minden ujjamra jut 1 lemez ami nincs fent a discogson)