xnl87ky5.jpg

free counters

• reynaud #103247
    Mielőtt többen is csatlakoztok a mellébeszélő show-hoz !!! ,jöjjenek a valós tények,a téma tőlem indult,így érintett is vagyok.

Idézzük csak vissza azt a hsz-t : #103129
    "Majd ha valamikor legközelebb benézz a fórumra,elárulhatná nekem Joy Peters dalát ezzel a hosszabb intróval milyen kiadványon szerezte."
    Az elmúlt évek fórum tevékenysége során,tudom kik azok a tagok akik hitelesek,illetve mely tagok próbálják magukat úgy eladni hogy ők a leginkább jól értesültek ,illetve olyannal kérkednek ami nekik sosem volt.

A kérdésem feltevésekor szinte 100%-ig biztos voltam benne hogy ez egy hivatalos verzió,ismerve fórumtársunk (Tgolyó) korábbi,számomra abszolút hiteles ténykedését a zene fórumon.
    Erre kaptam ezt a választ : #103133
    Amiből kiemelném : Igy születnek kb a legendás soha be nem szerezhető ritka verziók mint PL ez is

Vajon miért lenne övön aluli ütés ,ha valaki bizonyítja egy korábbi állítás ellenkezőjét,magával a létező korong fotójával.
    Inkább köszönettel tartozunk az úriembernek,azért mert egy ritka lemezről infót adott!

Kedves Cucurbia! Tgolyó nem írt le olyat hogy "nekem van csak belőle példányom" éppen ellenkezőt állított :
    "Biztos vagyok benne , hogy van még egy-két példány az országban , csak nem mutogatják."