xnl87ky5.jpg

free counters

• allada67
    Hát igen,ezek az én Max Mix Remixeim, csak itt össze lett rakva egy nagy mixbe a java.
    Ezek egy mixelő progival készültek,de első alkalmakkor én is csak ollózva próbálkoztam.
    Pontos illesztéssel egyszerűbb dolgokat meg is lehet valósítani, mint pl. egy vocal és egy instrumentál mixe.
    Az én mixelőm sem tud sokkal többet, de itt már egymásra lehet csúsztatni két zenét, vagy lehet rátenni hang effektet.
    Aki hangsávokra letudja bontani a zenét, az tud nagyon komoly mixet készíteni.
    Én sajnos nem tudok, amit én csinálok az teljesen amatőr szint, hozzá jön még a nagy türelem, és ötletek.
    A max mix remixek úgy készültek,hogy kiollóztam az említett mixekből a kiválasztott zenét ,és összeraktam az
    eredeti verzióval, hogy legyen rendes eleje, és vége. De itt már ollózni nem szabad. Erre jó egy kis mixelő progi.
    Persze ez is majdnem illesztés,csak egy fél ütemnyi összecsúsztatás van, mert így pontosabb, és néha van
    egy egy hang, ami fél ütemet előrébb van mint az ütem.
    A másik nehézség még, hogy első lépés a mixelés előtt be kell állítani egyenlő hangerőre,és hangszínre
    a két összemixelendő zenét. Az is jó kis játék.
    Gyakorlással, kísérletezgetésekkel lehet eljutni erre a szintre.
    Valakinek pár nap, valakinek hetek hónapok, nekem is inkább hónapok voltak.
    Mostanában egyszerűbb dolgokat csinálok, olyan zenék amelyek nagyon ritkák,vagy nem is léteznek rövid
    verzióban, azokból próbálok rövidebb rádió verzió szerű ,rövid változatokat csinálni.
    Pl. Laserdance, Patrick Cowley ,de nem rég volt fent itt a Stainless Steal - Can Can 70s évek végi disco
    verzióban, ami több mint 14 perces. Abból csináltam egy 4.16-os kis remixet, persze nem csak fogtam és lekevertem,
    hanem az elejét meg a végét összehoztam úgy,hogy arányaiban több vokál legyen benne, és a vége rendes
    csattanós legyen, ahogy az eredeti is.