xnl87ky5.jpg

free counters

• Zephyr Retiring
    Hűha...szép poszt, gratula hozzá
    Bár ez inkább csak riposzt De inkább haladjunk szép sorban végig a mondandódon..
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    A gif tök jó. Nem is tudtam, hogy ez még mindig divat a fórumokon. Annak idején ezzel próbálták kifejezni az érzéseiket a fiatalok, mert a szavakkal nemigen tudtak bánni..(ebben kicsit rájuk emlékeztetsz)
    Mondandód első fele szerintem nem nekem szól, de ha mégis, akkor közlöm a témát elég jól ismerem.
    Magyar szlenggel: bakelit lemezeket (angolosan vinyleket) már idestova 30 éve hallgatok. Akkoriban amikor kezdtem, még a deck magnó, sőt az orsós magnó is használatos volt. A rádiók akkorák voltak, mint egy 22"-os tévé képernyője, dög nehezek voltak és javarészt lámpás (csöves) erősítőik voltak.
    Azóta elszaladt néhány év, és a füleket elkápráztató hangok már nem csak a vinylekről szólnak :)
    Olyan döbbenetes dinamikájú kristálytiszta DTS-ben kikevert és rögzített gyári hangzások vannak már, hogy egy Depeche Mode vagy egy Enya, vagy egy (hogy egyéb irányzatot is említsek) Metallica albumot meghallgatva eltörpül mellettük a régi 20 - 30 éves hangfelvétel. Ezt te is tudnád, ha nem verted volna le a sátrad csak egy zenei irányzat (az italo) mellett.

A hangmérnökök által kikevert hangzást FLAT-nek nevezzük. Sokan éppen így (flat-ben), tehát "belenyúlkálás" nélkül szeretik hallgatni a zenéket. Ahogy te magad is. Szívetek joga.
    Mások meg ilyen "surround", olyan "hall" vagy egyéb DSP-t, régebbi rendszerek esetén equalizert használnak, hogy az adott szoba akusztikájához belőjék az általuk kedvelt hangzást.
    Ehhez meg nekik van joguk. Hogy ki mibe nyúl bele, azt döntse csak el saját maga.
    Ha Nastar így akar zenéket megosztani, az az ő dolga. Ha neked ez nem tetszik, az meg a te dolgod.
    Átugrod a hozzászólásait és mindenki hepi.
    Ha nem tudod ezt hogyan kell csinálni, akkor csak figyelj engem, én majd megmutatom.
    Amennyiben ugyanis a hozzám intézett reakcióidon nem korrigálsz, és nem folytatsz felnőtt emberhez méltó társalgást, simán átsiklok minden hozzászólás felett amit Reynaud posztol bárhol is.
    Azzal, hogy másokat sértegetsz és megpróbálsz bárkit lejáratni, csak önmagad minősíted.
    Ha korrekt vagy, cserébe is azt várhatod el másoktól. Ha nem, akkor ignorálva leszel, vagyis senki sem lesz kíváncsi a véleményedre többé. Remélem, te sem ezt szeretnéd.

Utoljára szerkesztette: Zephyr Retiring, 2017.02.11. 00:00:24