Belegondoltam,és nem értettem félre semmit,de te is gondolj bele,ha anyagiakra célzok és az adott személy akinek adatlapján azt olvasom hogy milliomos (még ha azt viccnek szánta is,illetve szándékosan elírta) ,ezt az élcelődést nem hagyhattam ki.
Aki vágta a hsz-em rejtett mondanivalóját az Musachy fórumtárs volt!
Másoktól meg kaptam ,gondolom jó szándékkal kioktatást a nemzetközi shipping árakról,felesleges volt,tisztában vagyok ezen szolgáltatások tarifáival,de nincs semmi harag.
Azt azért megjegyzem ,nekem hosszú évek óta ,egy budapesti DJ barátom az első számú lemezbeszerzőm,járja a kontinenst,és a listámon lévő lemezeket a megvásárlás ,beszerzést követően, egyeztetés után ,amikor darabra annyi összejön egy nagyobb csomagban küldi.
Lehet így is csinálni.
Természetesen nincs az a lemezgyűjtő aki minden korongot megtud vásárolni, amit birtokolni szeretne,ennek több oka is lehet,az anyagiak mellett pld. hogy a keresett lemez nem beszerezhető!
Véleményem szerint nem is szükséges az hogy valaki mindent összevásároljon egy kedvelt zenei stíluson belül sem,szelektálva a legjobb korongok közt,valahogy így érdemes neki állni lemezt gyűjteni!