112170
-
Balabolka #102869 Egy igazán remek muzsika 79-ből;
Tantra - Hills Of Katmandu -
Balabolka #102868 Magyarországon a 80-as évek könnyűzene világában szinte "0" volt a breakbeat, hip-hop... stílusú muzsikát játszó zenészek száma, ám jött a Miki, s belevágott. Sajnos nem sok sikerrel, de valamit még is elindított. Egyik kedvencem tőlük;
Feketelábú Indián (12") -
Balabolka #102867 Szinte egy időben énekelték eme -ismert- slágert amelyet szerintem "mindannyian" szeretünk, de nem ő vitte a pálmát. Viszont remek tőle is;
Martin Stevens - Love Is In The Air
-
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Átadom Fruzsinak, ha tudni fogom, hogy úgy hívják és ő az... Zénót ismerem, ő az a nagydarab gyurmafickó, aki mindent elcsesz... -
Tér-idő-milliomosságban 
Rénót majd idővel felvilágosíthatnád, hogy az eredeti zenék gyűjtésére nem csak a vásárlás és a warez létezik...
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!..ott van még a privátban intézett megbízható és ellenőrzött forrásból történő zenék csereügylete is,
amiről vagy nem tud, vagy amiből ő kimaradt valamiért...
Na léptem. Fruzsit üdvözlöm ha összefuttok
és Zénó meg kereshet, a héten már leszek
-
Még egy csepp off azok kedvéért, akik mégis csak üzletemberek akarnak lenni,
.. hiába mondom, hogy inkább ne!
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
És akkor ennyi tréfa után hallgassunk egy jó kis zenét 1987-ből, mondjuk...
egy "Love The Money Mix" verzióban
-
Mondjuk belegondolhattál volna ...
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!..hogy a millioner az csak egy vicc. Egy kitalált szó, olyan, mint a kreator .
Ami meg helyesen persze creator lenne, de hát mégsem az
Viszont igazad van, hogy elég félreérthető így módosítottam a kedvedért a profilom eme részét
Voltam egy ideig, de már nem vagyok milliomos és többé már nem is akarok az lenni.
Viszont: ha véletlenül megint azzá válnék önhibámon kívül (néha megtréfál az élet) akkor már a profilomban helyes angolsággal a "millionaire" fog szerepelni...egy rövid ideig..
Nem sokáig, mert csak kevesen ismerik azokat a keserédes pillanatokat, amikor megtalál még a 20 éve nem látott rokonod is, hogy
"csak ennyit meg csak erre köll kőőcsönny, de hónap megadom! Ösmertem azapáádat: dörék embőőr vót! "
Persze a fater még él, vidáman sörözik valahol és közben meg nem is tud róla hogy egy hős mások szemében
Hidd el, jobb ha megvan minden amire vágysz, de nincs több.
Zsugori vagyok, nem tagadom, de amit meg akarok venni azt megveszem.
A baj az, hogy sokkal, sokkal több (és még annál is több) zene tetszik, aminek ha csak a felét venném meg (és nem kapnám kölcsön) meghallgatni eredetiben, arra a világ össze pénze is kevés lenne...
Igaz, ennek gyökeresen ellentmond az, hogy a legdrágább lemezem többe került nekem,
mint egy komplett hifitorony ára hangfalastól, de ez van. Kellett és kész
Utoljára szerkesztette: Zephyr Retiring, 2017.01.11. 10:27:17 -
mfn #102862 A KC & The Sunshine Band sikerét a Digital Game dolgozta fel 1983-ban :
Digital Game - I'm Your Boogie Man
-
Zephyr esetében pontosan erre céloztam a néhány forinttal,neki aki profilja szerint (millioner) helyesen írva (millionaire) azaz milliomos,ez az összeg aprópénz!
Úgy egyébként pld. a new-italo korongok általánosságban 20-50 € körüli áron beszerezhetők + shipping.
Aki lemezt gyűjt annak zsebébe kell nyúlni ,ezzel semmi újat nem mondok,akinek meg nincs rá anyagi kerete,annak marad a warezolgatás.
Mindenki döntsön igénye és anyagi lehetősége szerint,de a fizikális korong az ami igazi értéket képvisel. -
Ez így van. Dehát mi az egy milliomosnak? (Igaz azt nem tudni, hogy miben értendő a milliomosság)
-
Végre valaki.
Mellék-mellék-melléktevékenységként lemezbeszerzésekkel is foglalkozom és elég nehéz mindig elmagyarázni a magyar vevőnek,hogy az a lemez amit ő 1-2 euróért lát a neten az miért kerül minimum 5-6000 ft-ba mire átveheti.És ha leirom neki,hogy az 1-2 euros lemeznek a postája európábol 6-13 euro,amerikábol pedig kb 22-24 dollár,akkor totál meg van lepődve,mondván,hogy azt nem gondolta hogy neki kell kifizetnie.Csak tudnám,hogy akkor kinek???
Ennyit az olcsó lemezekről. -
mfn #102858 Ne haragudjatok hogy közbeszólok,de szerintem olyan hogy pár forintos lemez nem létezik.Ez a lemez pl. 1200Ft + 3000 Ft (Postaköltség) = 4200Ft!!! a pár forintos lemez
-
Ne viccelj,ha tetszik ez a dal,miért érnéd be egy vinyl rip-el!
Néhány forintért akár új, illetve újszerű állapotban beszerezheted a lemezt,pld. :
Magazine 60 – Rendez-Vous Sur La Costa Del Sol
Startolj rá,nekem nincs meg,mert nem tetszik a dal.
-
studiohits #102856 Egy kedvenc !
Afric Simone - Marria Sexy Bomba De Paris (1982) -
mfn #102855 Italo Disco 1988-ból.A Clipclub valójában a Chip Chip nevét rejti 
Clipclub - Give It To Me (No More Tears)
-
mfn #102854 Egy 1974-es világsláger a Holland csapattól :
The Classics - Yellow Sun Of Ecuador
-
Iggy #102853 Szia. Nekem is az volt. Köszi. -
mfn #102852 1980 és Fritz kislemeze az akkori disco programból 
http://www64.zippyshare.com/v/Kz78axuZ/file.html
Utoljára szerkesztette: mfn, 2017.01.09. 19:14:47 -
mfn #102851 Nekem megvan csak sajnos hibás a lemez mert a jobb oldalon berecseg a basszus.Ha akarod priviben elküldöm,de nem egy élvezhető minőség.Viszont itt a Florida Mix.Azért ez se rossz 
Magazine 60 - Florida Mix
-
Balabolka #102850 Magam is további kellemes vasárnap estét kívánok mindenkinek ! ... Change egy 1980-as remek muzsikájával;
Change - The End -
mfn #102849 Búcsúzom ma estére Steve Allen kellemes muzsikájával.A kislemez 1986-ban készült :
Steve Allen - Message Of Love
-
Balabolka #102848 Annyit "franciáztatok", rákaptam most a francia muzsikákra...
Egy gyermekkori nagy kedvenc; Francoise Hardy 68-as slágere (kicsit felturbózva) Jimmy Somerville és June Miles Kingston előadásában;
Comment Te Dire Adieu (Commercial Mix) -
mfn #102847 1977 nyarának egyik nagy slágere 
Copains - Skateboard
-
Én annyira nem gyűjtöm a franciákat (sem) ,
de ha a kezedbe akadna egy eredeti Magazine 60 maxi ezzel a Rendez Vouz...dallal,
azt hozzám vághatnád míg berippelem
-
Ja, ezt a lemezt vágom 
Már megijedtem, hogy arról a magyar Mister X-ről beszélsz, akik a kecskeméti Sikk popbandából avanzsáltak rockzenekarrá és csak 25 év után adták ki első nagylemezüket vinylen.
Na az (még ha rocklemez is) ritkaság hiszen csupán 333 db-ot nyomtak belőle..
Ha jók az infóim
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
Balabolka #102844 No ennek is örülök, Köszi !!
-
Igen tény, 1985-ben rengeteg jó italo-euro disco dal készült,és a franciák is nagy zenéket dobtak a stílusban piacra,előtte,akkor és utána is.
Sőt maga a stílus is nagyon népszerű volt Franciaországban,nagyon sok dal került fel a hivatalos eladási listákra!
Az én két abszolút favoritom : Monte Kristo ,Débuit De Soirée.
Egyébként ha valaki neki állna kigyűjteni a francia érdekeltségű disco formációkat,előadókat,meglepően nagy számban találna.
Utoljára szerkesztette: reynaud, 2017.01.08. 18:03:45 -
mfn #102842 Erre gondoltam!Ennek a Francia kiadását lehetett németbe kapni akkoriban :
https://www.discogs.com/Mister-X-Its-OK/master/248645 -
mfn #102841 Még egy kislemez 1986-ból :
Thai Break - Flowers In The Rain
-
Mister X melyik korongjára?
a 91-es Round Here az tuti olasz nyomás...melyik jelent meg spanyolba?
Az It's O.K. talán?
Bár én arra gondoltam, hogy a Magazine 60 az francia banda volt..
Utoljára szerkesztette: Zephyr Retiring, 2017.01.08. 17:56:12 -
mfn #102839 Rendkívűl fontosak voltak a Franciák.Nem csak zenében hanem annak kiadásában és terjesztésében.Mivel ezeket a diszkó zenéket akkoriban Németországból hozták be hozzánk és terjesztették kazettákon a nagyérdemű közönségnek.Sok csak Olaszországban kiadott felvétel csak a Francia kiadásban volt kapható németbe és így kerűlt szerencsére be az országba hozzánk.Gondolj pl. a Mister X korongjára.Ha csak Spanyolba adták volna ki akkor valószínű hogy csak jóval később ismertük volna meg! -
Tény, hogy 85-ben eszméletlen jó italo disco zenék születtek...
Ki tudja: talán a csillagok is kedvezően álltak akkoriban
Ami meglepő lehet még, az az, hogy még a franciák is nagyot alkottak abban az évben.
Szerintem elég csak a Magazine 60-at említenem...vagy nem?
Vagy mindenképpen
-
studiohits #102837 ...es egy instrumentalis zene 1982(szuper!)
Monofonic Orchestra - Silver Surfin' (1982)
-
studiohits #102836 Egy igazi nagy kedvenc 1983 !
Cori Josias - Takin' It Straight (1983) -
Balabolka #102835 Egy nagy -Hi NRG- kedvenc 86-ból;
Man2Man Meet Man Parrish - Male Stripper (Original US Remix) -
mfn #102834 Forogjon az első 7" ami szintén nagy kedvenc 
Fun Gang - Just For Fun
-
Balabolka #102833 Bravó !!
-
Balabolka #102832 1988-ból egy nagyon jó muzsika, a csapat első lemezéről;
Rio Rhythm Band - Cuban Jakkin -
mfn #102831 Még jön egy pár felvétel ma.Most digizem be ezeket a kislemezeket 
[img=http://www89.zippyshare.com/thumb/DNGJT1YC/file.html][/img]
-
Balabolka #102830 Nagyon jó ! Nem gondoltam volna, hogy Lourent Voulzy-tól hallok itt muzsikát. Nekem ez "live" felvételben van meg, Köszi !