xnl87ky5.jpg

free counters

• Zephyr Retiring
    Mondjuk belegondolhattál volna ...
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    ..hogy a millioner az csak egy vicc. Egy kitalált szó, olyan, mint a kreator .
    Ami meg helyesen persze creator lenne, de hát mégsem az

Viszont igazad van, hogy elég félreérthető így módosítottam a kedvedért a profilom eme részét

Voltam egy ideig, de már nem vagyok milliomos és többé már nem is akarok az lenni.
    Viszont: ha véletlenül megint azzá válnék önhibámon kívül (néha megtréfál az élet) akkor már a profilomban helyes angolsággal a "millionaire" fog szerepelni...egy rövid ideig..
    Nem sokáig, mert csak kevesen ismerik azokat a keserédes pillanatokat, amikor megtalál még a 20 éve nem látott rokonod is, hogy
    "csak ennyit meg csak erre köll kőőcsönny, de hónap megadom! Ösmertem azapáádat: dörék embőőr vót! "
    Persze a fater még él, vidáman sörözik valahol és közben meg nem is tud róla hogy egy hős mások szemében

Hidd el, jobb ha megvan minden amire vágysz, de nincs több.
    Zsugori vagyok, nem tagadom, de amit meg akarok venni azt megveszem.
    A baj az, hogy sokkal, sokkal több (és még annál is több) zene tetszik, aminek ha csak a felét venném meg (és nem kapnám kölcsön) meghallgatni eredetiben, arra a világ össze pénze is kevés lenne...

Igaz, ennek gyökeresen ellentmond az, hogy a legdrágább lemezem többe került nekem,
    mint egy komplett hifitorony ára hangfalastól, de ez van. Kellett és kész
    Utoljára szerkesztette: Zephyr Retiring, 2017.01.11. 10:27:17