..
1) ha lezárnánk akkor ezt a spoilert nem tudnád most nyitogatni
2) természetesen a szellemére értettem, hogy stúdióba vonult, nyilván a jogutódjai adták ki a lemezt.
3) ha beismerném azt hogy tévedtem, az ellent mondana az elveimnek arról,
hogy a Genesis (Teremtés) élő megtestesítője vagyok, így hibátlannak kell(ene) lennem mindenben
4) direkt ejtettem a szövegben hibát, de én nyeretem mert a másik kettőt nem szúrtad ki (reagge=reggae és kanabisz=kannabisz)
és az 5) a 4)-hez egy kedves kis sztorival kapcsolódik:
Az egyik szemináriumon hallgattam egy előadást egy ismert professzortól, aki egyszer csak az előadása közepén ezt mondta:
(megjegyeztem, annyira tetszett)
"A helyzet definisztikai szuggesztiója oly annyira korriginális, hogy nem fér össze a morális egzisztenciával.."
Majd mintha mi sem történt volna, tovább folytatta az előadást.
Amikor végzett, megvártam míg mindenki távozik az előadásról, majd odamentem hozzá és megkérdeztem, hogy ezzel az idézettel pontosan mire is akart célozni.
Azt felelte, ő ennyiből megtudta ki figyelt oda, és megköszönte, hogy én igen. 86 másik hallgató meg valószínűleg nem, vagy ha mégis, akkor meg szégyellték megkérdezni ugyanezt amit én, nehogy hülyének tűnjenek azzal kapcsolatban amit a prof virágnyelven mondott azaz: "nem tudom" ...
Válaszd ki a számodra legmegfelelőbb opciót és tovább is léphetünk.. Utoljára szerkesztette: Zephyr Retiring, 2016.11.24. 08:46:13