A 70-es és 80-as stb. évek zenéi

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

kaposi1
Valaki nagyon akarta ezt a verziót otthon. <#wink>
Ügyes munka meg kell hagyni de szerintem Lacinak van igaza.

Amúgy örülök ha valami értelmes vagy érzékeny <#ravasz1>téma felbukkan akkor visszatérnek a régi kollégák is.<#nyes>

Napjaink Italo zenéi a 80-as évek stílusában (:

Én is azt hittem, és mégsem.

Lady Lady oooo<#eljen>
Wind 67
Ebben talán annyi a csalóka, hogy tudtommal csak 7" azaz 3 :00 változatban jelent meg.

Csak a WAV peregjen

Itt van hozzá az instrumentális változata is.😊

http://www3.zippyshare.com/v/16500064/file.html

Én az angolon kívüli külföldi számokat nem igazán szeretem, de ez kivételt képez:

Uffe Soderberg - Lady Lady (extended)(6:05)
http://www1.zippyshare.com/v/8601653/file.html

Az olasz italo disco - hi nrg -t játszó Baby Baby formációról eddig nem sokat tudhattunk, s az énekesnő Leonie Gane-ről sem. Elkészült a világon az első biográfia róluk:

Baby Baby, Leonie Gane

reynaud
Missing track 😞

ROBERT NEWMAN - Love me Girl ***** (1990)

Utoljára szerkesztette: reynaud, 2014.08.29. 14:00:32

ItaloDisco4Ever !

Nekem ez is tetszik:

Csak úgy mert most hallgatom, és nekem régen is tetszett.😊

Köszönöm a linket de,telepítve van a Flash Player, mindig a legfrissebb . Most nézem,hogy például a "Saját számok" topikban megjelennek a videók, a "90-es évek zenéi" topikban meg szinte semmit se hoz be! Még a hozzászólásokat sem. Érdekes és bosszantó főleg,hogy ez azóta van mióta változott a fórum skin.
Utoljára szerkesztette: csingvin, 2014.08.27. 18:43:42

Igen,bejelentkezés nélkül nem tudnék beírni! IE-ben feldob egy ablakot,hogy csak a biztonságos tartalmakat jeleníti meg. Arra rájöttem ha engedélyezem az összeset akkor látom a videókat! De minden új bejelentkezéskor ez van. De én Firefoxon szeretném a topikban nézni a videókat!

akizu
Köszönöm Marika a linket, majd ha lejön meghallgatom.
<#taps><#worship><#integet2>
Breki33
Esetleg próbáld ki itt, lehet, hogy csak a fekete háttér miatt nem látod

http://sg.hu/forum/tema/1199779177
De, a szövegablak nekem is bejön, ugyanaz mint Neked. Ki is töltöm ahogyan kell.
Itt a fekete ablakban mégse látom, hogy megjelenne az IMG tag-ek közé szúrt link. Üres marad a helye.
Mindegy, fő hogy sikerült mégis.
A végeredmény jó lett, a többin már nem is bosszankodom. <#wave>

Breki33
Szia Fülcsi !

Alul a kép beszúrása narancssárga linkre kattintva nem az jön be ami nálam a képen van szövegablak?

És utána a szövegdobozba nem kerül be a az img tag-es link?

Szerintem is működnie kéne, igazából nem értem miért nem jó én három különböző gépen teszteltem és mindenhol jól működött firefox böngészővel.
Szia Breki!
Az én felületemen, amikor beleírok ebbe a fekete négyszögbe, akkor a saját szövegemet látom elküldés előtt, de a kép beszúrás linkjét nem látom. A letöltés linkjét megintcsak látom, de a kettő között egy nagy üresség.
Ezért csak remélni mertem, hogy ott ahol üres helyet látok, valójában elküldés után meg fog jelenni a kép.
A böngészőm nekem a 30.0 Firefox, tehát majdnem a legfrissebb, de szerintem ezzel is működnie kéne.
Na mindegy, fő hogy látszik a kép, mert halál ciki lenne, ha egy ilyen egyszerű dolgot se tudnék megcsinálni....<#csodalk>

<#wave>
Breki33
Lehet más böngészővel nem jó, de nekem legujabb 31.0-ás Firefox-al tökéletesen működik.
Breki33
Konkrétan a beszúrásnál ezt látom
Nálam hibátlanul működik

A beszúrás is látszik a hogy eddig (Í=I)

<ÍMG>http://s1.directupload.net/images/140825/uwyh94zl.jpg

Breki33
Hogy érted, hogy nem látszik?

Most egy próba

ez a kép

Musachy
Én igen. <#wave>

imo :) science fiction is science fact

Sziasztok !!! <#wave>

Egy nagyon kellemes albumot hoztam minden itt megforduló érdeklődőnek letöltésre.
Pont annyira kellemes, mint amennyire kellemetlen ez az oldal mostanság, basszus....<#violent>

Hogy ezen az új sz@r felületen mért nem látszik, hogy most épp beszúrtam egy képet ? <#nemtudom>
Úgyhogy ha nincs itt alant semmi csak egy nagy bazi üresség, akkor nem én tehetek róla...

Adya und Manuel Palomo album letöltése (wav)

Na , remélem, minden itt van, a két kép és a link is, mert én bizony isten, nem látok semmit.....<#boxer><#violent>

<#wave>

Musachy
Nem is azért!

reynaud
Nem eladók!

ItaloDisco4Ever !

Musachy
Te is feltöltheted a discogs adatbázisba azokat a jónéhány original italo válogatásokat, akkor megtalálhatók lesznek...

reynaud
Hey tagok!

Több szem többet lát elvén alapozva,kérdezném!
Kiadták valaha ezt a dalt hivatalos cd válogatáson? >>> Go To - Girl of the 80's <<<
A discogs adatbázisa nem mérvadó,jónéhány original italo válogatás van a saját gyűjteményemben is,melyek nem találhatók a discogs-on!

A linkelt oldalon hallhatóval azonos minőséget,köszönettel fogadnék.

ItaloDisco4Ever !

1986 -os kedvencek:

1986 Top 20 zene szubjektív

akizu
szia!

be vagy egyáltalán jelentkezve mert olyankor is ez a hiba szokott lenni.

<#integet2>
kaposi1
Szerintem ezt se hagyd ki. <#wink>

Van Der Koy - Dos 80's Forever 2014

Sziasztok! Kicsit off leszek! Régóta olvasója vagyok ennek a topiknak de, amióta az új kinézet van nem láthatóak nálam a linkelt videók (fIrefox és explorer legújabb). Mi lehet a probléma?
Utoljára szerkesztette: csingvin, 2014.08.20. 13:18:27

hm hm egészen jó!! bár mostanában space -re vagyok hangolva...
Musachy

<#nyes>
Utoljára szerkesztette: Musachy, 2014.08.19. 20:54:19

Musachy
Én is csak a Poptari lemezen találtam meg, meg is van (volt?) ez a lemez fizikailag is. De nem nagyon szeretem ezeket a kiadványokat, talán BéTót szövege idegesít leginkább...

Nekem tetszik:

Köszönöm Fülcsi,és Akizu !
Az én hibám mindenképp, hogy nem említettem....nekem is csak ez van meg.
Azért kíváncsi lenék a youtube-ra honnan tették fel ketten is 4.50-es hosszban
elejétől a végéig. Azért köszönöm hogy foglalkoztatok vele.
Ez érdekes,mert nem olyan mint egy össze ollózott verzió.
https://www.youtube.com/watch?v=9YzvS0ZPAB8
Musachy
Talán érdeklődj ITT!

Bocs, csak egy gyors kérdés, több fórumra is feltettem: pár napja jártam (08.12.) Olaszországban, és útközben a Radio Ottanta-t hallgattuk (80-as évek slágerei). Kb. délután 3 óra körül, hazafelé menet közben hallottam egy zenét, de sajna, nem tudom a címét, de nagyon jó lenne megszereznem. Hülyén hangzik, de még egy sort sem jegyeztem meg belőle, viszont amire tudnék támaszkodni az az, hogy volt benne egy szintiszóló (talán a refrén után), amelyik nagyon hasonlít a Hét mesterlövész filmzenéjének 'orchestra hit' részéhez... Ez nem túl sok, de talán valakinek beugrik. Köszönettel, long live italo!!!<#help>
Szia Allada!
Tudtommal kizárólag az 1987-es Pop Tari Top lemezen jelent meg ez a Neoton szám.
Ily módon B.Tóth beledumál sajnos.
Feltöltöttem Neked, ami nekem van egy ősrégi letöltésből, nem túl rózsás minőség, de azért hallgatható....<#wave>

Neoton - Rohanó szerelem (mp3 320 kbps)

<#integet2>
akizu
Sajnos csak ebben a változatban van meg.
http://www63.zippyshare.com/v/29983495/file.html
<#integet2>
A 80-as évek második felének egyik sikeres csapatának, az Eighth Wonder -nek bemutatása, először magyarul:

Eighth Wonder együttes - történet, sikerek, lemezek, dalok

johnlennon
A párja:

johnlennon
Sziasztok! <#integet2>
Klasszikus hangzás, nem rossz zene:

Sziasztok !
A Neoton Familia - Rohanó Szerelem című dalukat keresem, mp3 192-ben megfelelne.
Wind 67

Csak a WAV peregjen

<#wave>
Figyelem!!! Ma este !!!!
Újra akcióba lendülünk vége a nyári vakációnak kipihentük az év fáradalmait.
Most szombaton aug. 9.-én este 19 h kor élő adással köszöntjük az új szezon érdeklődőit.
Lesz élménybeszámoló, kívánságműsor,elöző pityu müsorok kérése és nagy meglepi és persze nagy durranás...és ez egyenes élő adásban itt.

http://www.ustream.tv/channel/%C3%89l%C3%B6ben-pityuval

A múltkori ''szaggatós'' technikánkat természetesen csiszoltuk és most már 4K HDDD-ben adjuk az élő müsort.
Aki kimarad az lemarad!!!
Lesz egy bomba meglepi is...besirtok
Megoldjuk, már rég be van digizve. 1-2 hét mivel nem vok azon az objektumon ahol van és meg is kell keresni. Jelentkezem.....

www.magnokazetta.hu

kaposi1
A rövid verzióit is elfogadnám ha bedigiznéd.<#eljen>