xnl87ky5.jpg

free counters

• amaximus
    menjünk át a te fórumodba, ha lesz még ihletem,ott válaszolok,de már felhagyott a kezdeti lelkesedésem. itt ezt olvasgatni meg csak rémületet okoz másokban. :)

na jó, kivel mit futottál le,az a te dolgod, hogy kihez és miért vagyok méltó vagy nem, az megint egy más kérdés, ehhez meg nehéz vakon igazodnom, nem is teszem, és nem is a alaptémához tartozik, de ne kelljen végig követnem úton,útfélen régi emlékeid vagy kapcsolataid gyümölcseit! ami a lényeg, az eredeti téma vonala már úgy csúszott szét,mint egy rossz vinyl csatornái,amik önálló külön életet élnek, már mindketten másról beszélünk, azaz te nem arról,amiről én elkezdtem. így nehezen is tudom tartani a szálat.
    nagyot ugrottál ezzel a résszel, hogy számcsi vagy asztali, amiből a hangforrás jön, de ha ennyire sarkosítva közelítesz ehhez a kicsit bonyolultabb témához, ott nincs is nagyon mit kifejteni,mert minek. ez a 3. dolog,amiről lehetett volna diskurálni, de az első 2 látszólag téged egyáltalán nem is érdekelt, csak a saját kis korongjaid. a diszkurzus itt okafogyottá válik, hisz megvagy te a magad kis világában az igazán fontos dolgok vagy részletek nélkül is, a pici 5.1-es bő 10 éves korú Sony 5 lemezes cd-dvd váltó AV erősítő kombóddal,csak mert az asztali és sacd képes, szatellit ciripelőkkel és egy pici röfögővel. Minek ezt még tovább fokozni bármivel a minőség oltárán?
    nyilván tudom (hisz a kalibered alapján ez egyértelmű),hogy vannak nagyon komoly hangfalaid is, amiket egy igen komoly erősítővel hajtasz meg egy erre a célra speciálisan megtervezett helyiségben, a többi átlag vagy tucat kellék csak alkalmi önfényezéshez szükséges.
    tehát tesó, csak így tovább, sokat nem tudunk majd okosságot cserélni, de kezdelek bírni!
    Utoljára szerkesztette: amaximus, 2016.11.03. 11:31:41