112171

xnl87ky5.jpg

free counters

• Musachy
    Tedd fel a lemezeidet. A felhasználók szerkeszthetik.
  • reynaud #102469
    Már előre gratulálok annak aki képes megmondani e rövid részletből,mely dal ez,s mely verzió.

Sample
  • reynaud #102468
    Van a dalnak rádió verziója : Roger Meno - Love,Good Bye (radio version)

A kérdés csak az,megjelent é vinylen? ...talán igen,talán nem :)
    A discogs nem mérvadó e tekintetben,vannak lemezeim melynek nyoma sincs az oldalon.
  • cucurbia
    Ez tetszik:)
  • Zephyr Retiring
    És ha már így elmerültem Roger Meno munkásságában...
    akkor hallgassuk meg egy 1988-as produceri munkáját is
    De ez már a Kado...és a Tonight.
    A felvétel játékideje, amire nem kell várnunk ma estig, 6 perc 12 másodperc

Utoljára szerkesztette: Zephyr Retiring, 2016.11.05. 09:37:48
  • Zephyr Retiring
    Ha a ZYX-es német nyomásokat vesszük alapnak, akkor nem...
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    ..mert a Love Good-bye-t sorrendileg hamarabb nyomták mint az I Find The Way-t,
    ami még 1985 volt,
    aztán 1986: What My Heart Wanna Say...stb...

viszont más a helyzet, ha megfigyeled akár csak az I Find The Way következő évi 12", single 1986-os
    egyéb országbéli nyomásait:
    Dél-Afrika,
    Görögország,
    Portugália,
    Spanyolország,
    Tajvan...
    Ezek alapján viszont annyit lehet csupán sejteni,
    hogy 1986-tól már akár bárhol kiadhatták 7", single is a Love Good-Bye-t..

Érdekes nem?
  • studiohits
    ...es egy 1983 nagy muzsika!

Ian Lang - Lies (Special Disco version) (1983)
    kellemes hetveget !
  • cucurbia
    hát én nem hallottam rola,bár ez nem jelent semmit.
  • reynaud #102462
    ...és egy másik.

• reynaud #102461
    Egy Reynaud favorit.

• reynaud #102460
    Egy kérdésem lenne,elsősorban vinyl gyűjtőkhöz.
    "Roger Meno - Love, Good-Bye" zenéjét kiadták valaha (Vinyl, 7", 45 RPM, Single) ?
    Természetesen a rádió verzió miatt érdekelne.
  • cucurbia
    nekem van.az csak egy röviditett változat.
    Mindegy remélem ebből az 4 változatbol már valamelyikre rábolintanak hogy igen ez volt az.

Sajnos a Linda Imperialt senki sem találja losslessben.:((Ezek szerint ritka.ha csak mp3-ban fellelhető.
  • cucurbia
    Hú de vicces.
    Én meg ezt küldöm:)
    b.b.
  • mfn
    Esetleg még a Max Mix 5. dupla album lehetett nálatok akkoriban.Azon van még power run a második lemezen 3:30-ban.Az is valami remix!Legalább is úgy emlékszem de az nincs nekem.
    Utoljára szerkesztette: mfn, 2016.11.03. 20:14:34
  • cucurbia
    köszi,
    igen ez is megvan,ez az a remix ami a spanyol kiadásu cd-ken vann rajta.
    hát most már van vagy 3-4 olyan változatom ami szöveggel kezdödik telán benne lesz az amit keresnek.Még nem chekkolták le.
  • Musachy
    Rendes tőled! De remélem dsd-ben küldted akkor még az se baj, hogy nem ezt kereste Cuci.
  • mfn
    Küldtem neked priviben Laserdance remixet.Lehet erre gondoltál!
  • ItaloMucsacso70
    D White - Follow Me
  • Gonosz Ördög
    #102451 Főképpen a 59:47-től - 1:03:27-ig tartó , előadó és számcíme érdekelne aki esetleg tudja.
    Utoljára szerkesztette: Gonosz Ördög, 2016.11.03. 18:54:52
  • Gonosz Ördög
    Üdv Mindenkinek !
    Egy kisebb segítség kellene egy mixelt mp3-al kapcsolatban,az abban elhangzott előadók és számcíme kellene pontosan.
    Ha valaki tudna ebben segíteni, és leírná ide a topicba,a mixben elhangzott előadók s számcimével.
    A segítséget előre köszönöm.

DJ DIVINE - NEW ITALO 2.mp3
  • cucurbia
    Köszi,
    egy Powwerun változatot keresnek rajtam állandoan.Állitolag régen a rádioban adtuk.
    Én már 5 váltotatot felkutattam,de egyik sem az amit keresnek.
    Sajnos ez sem az,a discogson találtam a maxit,de ezt legalább eddig nem ismertem. Kutatok igy tovább.
    Viszont a Whale változatot-magamnak-losslessben elfogadnám valamikor mert ez nem volt meg eddig.:))
  • amaximus
    így hirtelen. az ultraszónikus minőséget kölcsönadtam zephyrnek. épp teszteli.
    egyébként ez is egy olyan remix lemez,amit teljességgel és tökéletesen felesleges volt kiadni,az eredetiből megcsinálni meg nem tarthatott többet 2 percnél,akkorát remixeltek.

laserdance power run remix

a fájlnevet Musachy tiszteletére neveztem el újmagyarul.
  • cucurbia
    ez megvan valakinek?

Powerrun(remixes)
  • Musachy
  • amaximus
    néha olyan negatív-negatív=pozitív vagy,hogy kezdelek érteni. nem megérteni. és becscszó, ha minden jól megy, egy darabig még nem fogok behúgyozni sem.
    Utoljára szerkesztette: amaximus, 2016.11.03. 13:04:10
  • amaximus
    milyen ész? itt már legfeljebb mész van, (lassan,de biztosan) öreg,meszes csontok gyülekezete.
    DSD-ét direktben le tudsz játszani vagy azért konvertáljuk majd át wav/flac-be?
    Utoljára szerkesztette: amaximus, 2016.11.03. 12:58:08
  • amaximus
    szimplán lehet szeretni
  • Zephyr Retiring
    És most jöjjön egy szimplán jó zene:

Zephyrt hallottátok, a wav legyen veletek
  • Zephyr Retiring
    Igazad lehet, kissé túllőttem a célon.
    Isten ments, hogy a vadul vinyl-digiző kollégák által többtucatnyi audio cd-re írt zene a kukába végezze
    Azt azért én sem venném a szívemre..
    A pici Sony S-master erősítője azért még ma is odaver
    Igaz, a szatelitek már évek óta a kukában vannak és kapott komolyabb ládákat is, de már régen nem használom.
    Igazad van, egy ideje akad jobb is, nagyobb is meg erősebb is..semmit sem tudok eltitkolni előled
    Majd máshol és máskor értekezhetünk még bitekről meg számokról (mert a digitális felvételek jobbára ezekből állnak)
    vagy arról, hogy a digitális koaxon áram folyik át és nem hang, de ettől függetlenül valamiért abba is bele lehet nyúlni felvétel közben, ami megint csak érdekes kérdéseket vet fel, hogy hogyan, meg miért, amikor elvileg azok csak adatok, egyesek és nullák...
    De majd jön egy kolléga az SG rejtekeiből akit Amaximusként is ismerhetünk és ő majd kifejti a tutit erről is
    Na jól van, ideje lépnem, mert a felnőttek néha dolgoznak is, hogy újabb hanglemezeket vásárolhassanak szerény gyűjteményükbe
    Majd kereslek...

..de addig is legyél jó és szobatiszta.
    Elleszel te magadban is egy ideig remélem.
  • Musachy
    Inkább a muzsikát osszátok DSD-ben az ész helyett.
  • amaximus
    menjünk át a te fórumodba, ha lesz még ihletem,ott válaszolok,de már felhagyott a kezdeti lelkesedésem. itt ezt olvasgatni meg csak rémületet okoz másokban. :)

na jó, kivel mit futottál le,az a te dolgod, hogy kihez és miért vagyok méltó vagy nem, az megint egy más kérdés, ehhez meg nehéz vakon igazodnom, nem is teszem, és nem is a alaptémához tartozik, de ne kelljen végig követnem úton,útfélen régi emlékeid vagy kapcsolataid gyümölcseit! ami a lényeg, az eredeti téma vonala már úgy csúszott szét,mint egy rossz vinyl csatornái,amik önálló külön életet élnek, már mindketten másról beszélünk, azaz te nem arról,amiről én elkezdtem. így nehezen is tudom tartani a szálat.
    nagyot ugrottál ezzel a résszel, hogy számcsi vagy asztali, amiből a hangforrás jön, de ha ennyire sarkosítva közelítesz ehhez a kicsit bonyolultabb témához, ott nincs is nagyon mit kifejteni,mert minek. ez a 3. dolog,amiről lehetett volna diskurálni, de az első 2 látszólag téged egyáltalán nem is érdekelt, csak a saját kis korongjaid. a diszkurzus itt okafogyottá válik, hisz megvagy te a magad kis világában az igazán fontos dolgok vagy részletek nélkül is, a pici 5.1-es bő 10 éves korú Sony 5 lemezes cd-dvd váltó AV erősítő kombóddal,csak mert az asztali és sacd képes, szatellit ciripelőkkel és egy pici röfögővel. Minek ezt még tovább fokozni bármivel a minőség oltárán?
    nyilván tudom (hisz a kalibered alapján ez egyértelmű),hogy vannak nagyon komoly hangfalaid is, amiket egy igen komoly erősítővel hajtasz meg egy erre a célra speciálisan megtervezett helyiségben, a többi átlag vagy tucat kellék csak alkalmi önfényezéshez szükséges.
    tehát tesó, csak így tovább, sokat nem tudunk majd okosságot cserélni, de kezdelek bírni!
    Utoljára szerkesztette: amaximus, 2016.11.03. 11:31:41
  • cucurbia
    mp3-ban már nem kell,ugy meglett.wavban kellene.
  • cucurbia
    Linda imperial:All by myself maxi vagy instrumental verzioban valakinek??
    (esetleg jo minőségű mp-ban de csak ha semmiképpen nincs wav.-de ezt mintha le sem irtam volna.)

Szignál lenne belőle.
    Utoljára szerkesztette: cucurbia, 2016.11.03. 10:43:41
  • Zephyr Retiring
    Ezeket a (felesleges) köröket méltó elődöddel is
    (Diókával) lefutottam már, és vele is pont ugyanide lyukadtunk ki
    Ezért most egy rövid prológussal részemről le is zárnám a témát (ismételten)
    A dvd-audio csak egy szabvány, éppen úgy, mint az audio cd.
    Az már más kérdés, hogy milyen minőséget mentenek el bele
    (de annyit már sejtesz talán, jobbat, mint az audio cd)
    Innen folytathatjuk majd egyszer, amikor már nem számcsiról és fülessel hallgatsz zenét,
    hanem asztaliról mondjuk egy ilyenről :)
    ..amit csak azért nem dobtam még ki, mert viszi a DTS lemezeimet is
    Zeff bát egyébként se féltsd, nem kell neki warezolgatnia, mert amiket szeret, azokat úgyis beszerzi eredetiben..

Remélem a második fotón jól látszik, hogy hogyan is néz ki egy 96/24-es PCM veszteségmentes hanggal rögzített gyári lemez.
    Gondoltam megmutatom már, hogy ilyesmit is láss optikai lemezen és ne csak ácsingózz utána

Egyébként, bírlak tesó. Csak így tovább
  • Zephyr Retiring
    ad1)
    nem próbálkoztam, hanem kivágtam a 26. mp-nél hallható hibát.
    ad2)
    én egyéb hibát nem hallok az elején, ezért máshoz nem is nyúltam.
    ad3)
    legközelebb másodpercre pontosan állapítsd meg a hiba helyét, így könnyebb segíteni rajta.
    és ad4)
    csak tippelek, de ha a 4 másodpercnél hallható "hibára" gondolsz,
    az nem hiba. Pont emiatt linkeltem be a vidit, mert az a "hiba" direkt került a lemezre.
    Egyébként sincs mit, mert az ilyesmit tovább tart feltölteni, mint korrigálni..már ha tudjuk, pontosan mit is kell
  • cucurbia
    És bár ez nyolcvanas forum ez meg az 1999-es lemez de ha már az Abba két év mulva tényleg összeáll, a sok feldolgozásbol hagy adjak egy személyes kedvencet ma estére.
    Denise Van Outen:Gimme,gimme,gimme
  • cucurbia
    Látom más is szereti Slizzy Bob-ot rajtam kivül.
    egyenlőre rádióverziókban.
    Slizzy Bob:Glasses
    Slizzy Bob:Moviestar

• amaximus
    valószínű kicsit másról beszélünk vagy te (jobb hijján) megint mellébeszélsz!
    egyébként meg nem, a dvd-audio vagy sacd sem attól lesz az, hogy te bedigizel valamit vagy bármit 96/24-ben vagy 192/24-en.
    az sacd amúgysem ezt használja,csak vannak tévhitek is a népmesékben.
    igen komoly stúdió masztering előzi meg, valamint kellenek hozzá az eredeti mesterszalagok vagy digitális állományok is, esetelg digitális vagy ananalóg odavissza konverziók.
    bár készült már a történelemben sacd és dvd kópia is vinylről, de az a mesterlemezről vagy az első-második nyomásból származott,nem az ebayen megvett valamilyenről,és nem is a zeff-féle vinylről, amit a zeff-féle highend rendszeren és módszerrel bedigiztek. persze változhat még a világ, elképzelhető, hogy aközeljövőben akár a Sony Entertainment is meg fog téged keresni hasznos tanácsokért.

• Zephyr Retiring
    Ha fogok egy Mozart bakelitet (csak egy példa)
    és bedigizem 96/24-be (csak egy példa)
    és elmentem magamnak dvd-audio formátumba (csak egy példa)
    máris egyel több dvd-audo felvétel van a porondon nemdebár?
    Persze mondhatod, hogy "de az nem eredeti lemez!"
    Na és?
    Hány vinylrippet mutassak neked, ami "eredetileg" digitális formában sosem jelent meg?
    Szerintem inkább hagyjuk ezt.
    Mára zárul Zephyr mókatára.

• amaximus
    remek felvétel,és parádésan szól!
    (mármint nem a jutube video,mert az egy hányás konkrétan)