xnl87ky5.jpg

free counters

• cucurbia
    hahahahahah:))
    Sajna azonban a vonatig el is kell valahogy jutni ez nekem 3 átszállás bkv-val és utána jön még a vonat.Kocsival legalább ha kell elfekszem hátul,vagy ha már nem birom,akkor megállítom az ut szélén:(((
    De sajna kocsim nincs,kocsis ismerösöm sincs.
    És természetesen a Volánbuszrol nem is beszéltem amire évek ota alig ülök,hiszen imbolyog,zárt,nincs wc és állandoan dugoba kerül,ami ha a vonattal történik ,nem akkora baj.
    Tavaly Gárdonyba mentem le,majd hazafele képtelen voltam vonatra szállni,ha csak megláttam hogy jön már a hányinger keringetett,végül Velencéig legyalogoltam és ott aztán valahogy erőt vettem magamon,de direkt olyan vonatra szálltam,amelyik mindenhol megáll,nem zonázóra vagy gyorsra.....na nem folytatom,3-4 éve van ez azelőtt soha semmi bajom nem volt az utazásokkal nagy Európa járó voltam busszal szóval ez nekem most még szokatlan,és bár nem akarom megszokni de valamiért van és kész.
    Budapesten meg már lassan hozzászoktam a biciglivel közlekedéshez szerdán is biciglivel fogok ha lehet menni.A belváros csak 40 perc..csak nagy hideg ne legyen,megfázik a sok lemez:))
    Igaz egyszer még a kilencvenes években egyszer akkor kezdtem rosszul lenni mikor délre be kellett volna mennem a Danubiusba.Hát elkezdtem gyalog menni,először csak az Örsig ugy 40 percet onnan a Népstadion,Keleti...szoval ugy két ora alatt begyalogoltam,addig meg beállt a helyemre a Főszerkesztő asszony, a Kálmán Zsuzsa.Amikor már bent voltam minden rendben lett, a munka elfeledtette azt hogy milyen pocsékul vagyok.....kivülről senki nem vett rajtam észre semmit.))

Na ennyit az öregkori nyavajákról.)))nem vagyok adásbiztos:))