112170

xnl87ky5.jpg

free counters

• Musachy
    Ez tényleg szuper, ha még egy harmadik is jönne hozzá húsz-huszönöt évvel később...
  • rain70 #102347
    Egy érdekes hír.

ABBA
  • amaximus
    nagyon nem volt titkolva a 90-es évek végi sláger forrása,de ugyanannyira sem volt nagy dobra verve, mégis köztudott volt, hogy az előadó nagyon sok zenét dolgozott fel, hozzáteszem, elég sikeresen,többek között ezt is.
    Jacno - Rectangle

ez a videó pedig önmagában akkor is parádés és nagyon retro hangulatú lett, ha valaki a zenéért nincs vagy nem volt oda, ilyen 'párost' szerintem sok más zenénél is megnéznénk.

Sandra Kim - J'aime la vie 25 years later

• ItaloMucsacso70
    Ago - Chinese Eyes
  • allada67
    Igen, a Boot Mix 7 , A és B oldala is nagyon jól összeválogatott nagy zenékből készült.
    Kimagasló volt még a 3-as B oldala, a Baby's Gang,Koto,Scotch,Alan Ross, Max Him,Cruisin' Gang mixe.
  • cucurbia
    Keresem Ago-tól a Chinese eyes c dalt veszteségmentesben.mp3 ban megvan,abban nem.

Vagy az Ago lp-t.
    Utoljára szerkesztette: cucurbia, 2016.10.31. 21:21:59
  • reynaud #102342
    Személyes favorit a sorozatból :
    mix sample 2

• reynaud #102341
    Bravó Allada !
  • Musachy
    Remek nóta!
  • allada67
    Italo Boot mix 4 - A oldal (Jonathan Gable - Central Park)
  • reynaud #102338
    Megemlíthetted volna még, Dora Carofiglio Ő is sok projekthez adta a hangját.
  • reynaud #102337
    Melyik mix-ben hallható a kivágott részlet?

mix sample
  • Zephyr Retiring
    Üdv Totyiklakók!

Egy másik téma folyamán kezembe keveredett egy ma este aktuálissá váló 1984-es nóta...

Köztudomású, hogy nem vagyok egy adakozós fajta (erre tanúim is vannak)
    de most kivételesen lágyszívű leszek és én ezen a módon köszönöm meg nektek
    a sok jó zenét, és infót amiket kaptam.

Talán kissé morbid ez, de kellemes Halloweent mindenkinek

Erről a zenéről van szó, talán még nincs meg minden zenegyűjtőnek:

Maga a zene veszteség és remaster-mentesen :) innen szedhető. (katt)

Az eredeti lemezfotókat meg ebben a fórumban, a spoiler alatt találhatjátok. (katt)

Legyen mindenkinek szép napja és békés estéje
  • Chemtrail
    A kedvencek egyike. Dana Kay - Give Me Your Body (Extended Power Version)
  • Nastar
    Kellemes dal ez is.
  • cucurbia
    most majd ezt adom a héten adásban.

• Nastar
    Nagy kedvencem ez a dal!!!!
  • cucurbia
    És hát volt amikor megosztották a munkát.Pl.Amikor vagy az egyik vagy a másik énekelt Lisa Johnson álnév alatt:))

Utoljára szerkesztette: cucurbia, 2016.10.30. 20:35:42
  • cucurbia
    És ha ők ketten összefognak....na abbol csak jó sülhet ki:))
    (Mintha a kilencvenes években Stefanidiu Janula meg a Keresztes Ildi összeálltak volna:)))))))))))))

• cucurbia
    Clara Moroni,és Elena Ferretii az Italodisco Stefanidu Janulája:)))
  • Nastar
    Két évet ugorjunk előre és ismételten, ahogy a héten már többször is, egy
    Radiorama Produkció következik, 1990-ben jelent meg 12inch-es korongon, Max Coveri és a Radiorama közös felvétele a One Two Three,a női vocal Clara Moroni, aki rengeteg fantázia néven énekelt eurobeat dalokat a 80-90 es években.
    Max Coveri & Radiorama ‎– One Two Three (Super Mix 1990 lossless remastered).FLAC
  • Nastar
    A 80-as évek italo disco világából,mindenképpen érdemes megemlíteni Grant Miller Amerikai énekes és modell nevét, aki a 80-as évek közepén döntött úgy, hogy az Európai kontinensen telepszik le, mivel itt szerette volna beindítani zenei karrierjét.Első sikereit Németországban érte el, amikor is Manfred Alois Segieth művész nevén Fancy felfedezettje lett és producerként felkarolta őt.Volt jó néhány remek muzsikája,én most ezek közül választottam egyet,amely 1988-ban jelent meg , a dal címe (Find My) Tracks In The Snow.
    Grant Miller ‎– Tracks In The Snow (1988 lossless remastered).FLAC
  • cucurbia
    hahahahahah:))
    Sajna azonban a vonatig el is kell valahogy jutni ez nekem 3 átszállás bkv-val és utána jön még a vonat.Kocsival legalább ha kell elfekszem hátul,vagy ha már nem birom,akkor megállítom az ut szélén:(((
    De sajna kocsim nincs,kocsis ismerösöm sincs.
    És természetesen a Volánbuszrol nem is beszéltem amire évek ota alig ülök,hiszen imbolyog,zárt,nincs wc és állandoan dugoba kerül,ami ha a vonattal történik ,nem akkora baj.
    Tavaly Gárdonyba mentem le,majd hazafele képtelen voltam vonatra szállni,ha csak megláttam hogy jön már a hányinger keringetett,végül Velencéig legyalogoltam és ott aztán valahogy erőt vettem magamon,de direkt olyan vonatra szálltam,amelyik mindenhol megáll,nem zonázóra vagy gyorsra.....na nem folytatom,3-4 éve van ez azelőtt soha semmi bajom nem volt az utazásokkal nagy Európa járó voltam busszal szóval ez nekem most még szokatlan,és bár nem akarom megszokni de valamiért van és kész.
    Budapesten meg már lassan hozzászoktam a biciglivel közlekedéshez szerdán is biciglivel fogok ha lehet menni.A belváros csak 40 perc..csak nagy hideg ne legyen,megfázik a sok lemez:))
    Igaz egyszer még a kilencvenes években egyszer akkor kezdtem rosszul lenni mikor délre be kellett volna mennem a Danubiusba.Hát elkezdtem gyalog menni,először csak az Örsig ugy 40 percet onnan a Népstadion,Keleti...szoval ugy két ora alatt begyalogoltam,addig meg beállt a helyemre a Főszerkesztő asszony, a Kálmán Zsuzsa.Amikor már bent voltam minden rendben lett, a munka elfeledtette azt hogy milyen pocsékul vagyok.....kivülről senki nem vett rajtam észre semmit.))

Na ennyit az öregkori nyavajákról.)))nem vagyok adásbiztos:))
  • mfn
    Gloria Gaynor slágerét a Canadai La Cage dolgozta fel 1983-ban.Egy remek HI NRG feldolgozás!
    La Cage - I Am What I Am
  • Zephyr Retiring
    Jobbulást!
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Én manapság a kocsiban szenvedek. Legutóbb falfehéren szálltam ki belőle egy közel 200 km-es út megtétele után.
    Extra bónuszként egyszerre feszült a hólyagom és jött rám a nagydolog (magyarul majd összesz...tam magam)
    és ehhez jött még a hányinger is. Pedig még csak nem is ittam
    A vonatot több szempontból is szeretem: van wc és felkelhetek járkálni ha elültem a hátsómat.
    Ja, lehet zenét hallgatni, vagy ismeretlenekkel csevegni erről arról...
    pl. rádióskollégákról, akik az SG-n lébecolnak..

• amaximus
    zárt = nem zárt akart lenni persze
  • amaximus
    miattam biztos nincs darázsafészek, én ugyanis nem veszek vinylt.
    az tök egyértelmű,hogy ez egy drága kiadvány, de drágát már sokat linkeltetek ide máskor is,már olyat,ami nekem már drága,de ti még megveszitek, tehát gyűjtőként csak az arányok mások.

és mit háborúznak a te oldalaldon? nem ismerem az oldalad, de ha zárt és reg nélkül is látható, ránéznék szívesen.
  • ItaloMucsacso70
    Nem volt szándékomban belenyúlni a darázsfészekbe.
    Én csak egyszerűen megjegyeztem hogy ez a kiadvány nálam túllépett egy lélektani határt!

De hogy az én saját oldalamon micsoda komment háború indult el a nagyok között erre igazán nem számítottam.

Ott kommentel már Mirko , A Magic Sound Records ,Sandro , Jose, Ruiz, Josep. Akik ismerik őket tudják hogy egyik sem kis név a vinyl világában.

Utoljára szerkesztette: ItaloMucsacso70, 2016.10.30. 15:11:55
  • cucurbia
    Köszönöm.Régebben volt egy idő,amikor a Danubius hajnalban ezzel a zenével indult.
    És szeretem ma is.
    Ma is egy rádióműsorba kellett volna lemennem Fehérvárra de sajnos nem vagyok jol,igy kocsi híján az utazásnak annyi,vonattal nem szenvedek:(((
    De talán majd szerdán délelőtt Pesten egy részét behozom ujra.

• amaximus
    szerintem ezért felesleges Mirkonak mentegetőznie, meg nyugtatgatni a kedélyeket, ha egyszer eladta a vinyl megjelenés jogát,a kiadó annyiért adja, amenyiért akarja, és nyilván lesz olcsóbb is, de a fanatikus koronggyűjtő képes bármit bármennyxiért megvenni,ha az nagyon kell neki, ha majd csökken a kereslet, lejjeb megy az ár. arról nem beszélve, hogy egy valóban normális minőségű vinyl legyártásának, ami ráadásul kisszériás, a masztertől a nyomásig vagy vágásig, alapanyagig,borítóterv,gyártási költségek stb. elég borsos ára van,+ a tervezett haszon is fontos, nyilván nem 120 ojró/lemez,de hát ettől vannak drágább kiadványok is. nem a csóróknak szánták,ennyi. ha nincs pénzem zsír új 25-45 millás bmw-re, csak azért mert tetszik,meg mert szeretnék is, még nem megyek sírni a kereskedő ajtaja elé, hogy miért ilyen drága?
  • ItaloMucsacso70
    A 120 Euro-s árhoz ez is hozzátartozik azért!!!!

Mirko Hirsch "I am getting lots of angry messages complaining about the high price of this vinyl. Please note that I did NOT know that the label wants 120 Euro when I had written and produced the song. If I had known that before I would not have done it because the label is using my name to sell this record. As you may know, all my music is on Spotify (which is free), so you can preview and listen to it as much as you want to. If you like it and want to burn it on CDs etc, you can buy it in lossless quality at Bandcamp. So, a price like this is NOT my idea or my way of understanding music."
  • Zephyr Retiring
    Az elmúlt időszakban egész kellemes írásokat olvashattam itt Cucurbia kollégától..
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Szerény személyem, ugyan csak egy vásárhelyi és egy székesfehérvári rádióstúdióig jutott,
    és azokon a helyeken sem időzött túl sokáig...

ezért Attila segítségével Neki küldöm a következő LGT nótát a rádióról:

Utoljára szerkesztette: Zephyr Retiring, 2016.10.30. 10:42:20
  • mfn
    Végezetűl egy nagy kedvenc,kivételesen az Olasz Banana Boy előadásában:
    Banana Boy - Monkey Chop
  • reynaud #102315
    Szia.

Jogos az észrevételed,igazad van.

Itt a teljes kínálat:
    March 87 Mixes 2

• reynaud #102314
    Igen,szinte biztosan "B2" az a verzió amelyikre kíváncsi vagyok!
    Ráadásul te tudsz jó minőségű vinyl rip-et csinálni.

Ez egy nagyon jó lemez!

pm
  • studiohits
    koszi1
  • Musachy
    Nekem ez van meg, a B2 ugyanaz lehet:

Discogs

• mfn
    Itt az általad kért felvétel :
    The Singing Sheep - Ba Ba Black Sheep
  • Biatomi
    "vinylen fillérekért beszerezhető" csak nem ezt a példányt szemelted ki ?
    Media Condition: Good Plus (G+)
    Sleeve Condition: Very Good (VG)
    Near VG. Used good condition
    fillérekért €2.90,
    1 jobb állapotban levő... pár fillérrel több
  • studiohits
    koszi!