xnl87ky5.jpg

free counters

• cucurbia
    Maguk az adások nincsenek kilistázva, a müsorlektorok azok a rádioban voltak/vannak??,nekem a Komjáthy lemezátjátszásainak tekercseiről készült lektorok vannak meg,amiből később összeállt a műsor.Az Imre két-három hetente jött,és egyszerre két adást vett fel.Előre kaptam egy listát,hogy miket kell,és milyen sorrendben kijátszani a lemezeiből(ebből készült a műsor),és utána elment és kaptam még 3-4 órát,hogy az egyebekből amiket behozott(nagyjábol 50-60 lemezről/alkalom amiből csak 8-10 volt az adászene)),kijátszam azt ami még nekem tetszik.Elhiheted hogy idő-, szalaghiány miatt vagy csak mert valami nekem nem tetszett,de nagyjábol csak a lemezek harmadát rögzitettem.
    Nos mivel az átjátszások lektorain van dátum is,hogy mikor hozta be,abból tudom kideriteni,hogy anno mikor ment adásba.
    Hogy a műsorokkal mi lett.A rádioban általában fél-egy év után selejtezték törölték a tekercseket,vagy néhány valamért fontosabb vagy ünneli müsort tesznek el un.aranyalapnak az archivumba.Hogy Pillantás lett-e eltéve valaha,arrol fogalmam sincs.
    Igen voltak Orlandos adásai is.1991 jan.3-án adta a Flirts:Passion remixét,majd ugyanebben az adásban Tony Caso:Desperate & Dangerious-át...de mondjuk az ilyen stipusu dalok azért nála is ritkábban mentek.