112170

xnl87ky5.jpg

free counters

• amaximus
    arra én is emlékszem, a 90-91-es Bobby remixek nagyon jók voltak, azóta is keresek néhányat a műsorból.
  • cucurbia
    Nos irány a padlás,lektorkutatás,kiirkálás.
    Sajnos nem volt jelölve pont ebben a lektorcédulában,hogy melyik dal melyik adásba ment le a felvett kettőből,de a következő dalok hangzottak el 1991 januárjában:
    Joe Yellow:Last call
    Flirts:passion(remix)
    Aleph:Break away
    M.B.Afro.indian
    Tony Caso:Desperate & Dangerious
    Landro & Co.:Zodiac lady
    Albinoni:Voice if afrika
    The first 91 megamix
    Tanic Tedesco:Negro
    Dana Dawson:Romantic wold
    Lee Marrow:To go crazy
    Talk Talk:Such a shame(extended)
    The Ultimate mix vol.2.
    Cusato:Samba pa ti
    Rico:Mix back in time
    Oh Romeo:These memories
    X.B.T.:Stop provin'
    J.B.William Ice:Everybody dance now

Talán ennyi,remélem nem hagytam ki semmit vagy nem irtam bele olyat ami csak töltelék volt és végül nem ment ki adásba.

Ja és igen 1990 januárjátol már csak az Imre vezette a műsort.Előtte voltak mások,akikkel elötte 4 évvel elindult a sorozat.

Utoljára szerkesztette: cucurbia, 2016.10.22. 15:51:50
  • mfn
    Hát akkor ezek után abbahagyom a körítésként szánt 70-es 80-as zenék feltőltését.Nehogy véletlenűl mutassak valami újat neked!Gondolom itt sokan fognak örülni neked!!!Maradok azoknál a korongoknál amiket feltétlenűl meg kell osztanom.Mondjuk az sokkal kevesebb lessz,de nem baj.Én tudok élni vele
  • cucurbia
    Most olvasom,hogy kéne a teljes zenei lista erről az adásrol.Fent vannak a padláson a lektorok,szoval nem 5 perc előszedni de majd utánajárok hamarosan és kijegyzetelem.
  • cucurbia
    Maguk az adások nincsenek kilistázva, a müsorlektorok azok a rádioban voltak/vannak??,nekem a Komjáthy lemezátjátszásainak tekercseiről készült lektorok vannak meg,amiből később összeállt a műsor.Az Imre két-három hetente jött,és egyszerre két adást vett fel.Előre kaptam egy listát,hogy miket kell,és milyen sorrendben kijátszani a lemezeiből(ebből készült a műsor),és utána elment és kaptam még 3-4 órát,hogy az egyebekből amiket behozott(nagyjábol 50-60 lemezről/alkalom amiből csak 8-10 volt az adászene)),kijátszam azt ami még nekem tetszik.Elhiheted hogy idő-, szalaghiány miatt vagy csak mert valami nekem nem tetszett,de nagyjábol csak a lemezek harmadát rögzitettem.
    Nos mivel az átjátszások lektorain van dátum is,hogy mikor hozta be,abból tudom kideriteni,hogy anno mikor ment adásba.
    Hogy a műsorokkal mi lett.A rádioban általában fél-egy év után selejtezték törölték a tekercseket,vagy néhány valamért fontosabb vagy ünneli müsort tesznek el un.aranyalapnak az archivumba.Hogy Pillantás lett-e eltéve valaha,arrol fogalmam sincs.
    Igen voltak Orlandos adásai is.1991 jan.3-án adta a Flirts:Passion remixét,majd ugyanebben az adásban Tony Caso:Desperate & Dangerious-át...de mondjuk az ilyen stipusu dalok azért nála is ritkábban mentek.
  • reynaud #102063
    Ezek szerint az összes adásba került "pillantás" ki van neked listázva?
    Gondolom előre rögzített volt Imre műsora,és akkor érdekelne vajon megőrizték ezeket a felvételeket a rádió archívumában,vagy azóta már letörölték.

Egy olyan "pillantást" éppen elcsíptem anno.amiben Haluska, Bobby O szerzeményeket játszott,abban 100% biztos vagyok volt "The Flirts - Danger (remix) ,Bobby Orlando egyik zenéje szintén remixben,s talán Girly - Working Girl " is.
    E résznek a teljes listája érdekelne,remélem jól emlékszem hogy ez egy "pillantás" műsor volt,az egészen biztos hogy Imre vezette a műsort.
  • reynaud #102062
    Tudod mit írtam arra amit írtál.....
  • studiohits
    es egy kedvenc (Madonna feldolgozas!) 1986-bol!

Micaela - La Isla Bonita & La Colegiala (1986)
  • Zephyr Retiring
    Ez vicces, mert én még akkor sem ismertem amikor ott töltöttem egy kis időt
    Látod én meg pont az ilyen infók miatt szerettem benézni annó...
  • mfn
    Ezt a felvételt megmondom nem ismertem akkoriban ebben a verzióban :
    The Flirts - Passion (Canada Remix)

• Zephyr Retiring
    Pass a nickneved.
    De a jelszavad nélkül ezt itt most hiába tudjuk

(Vicceltem, ne vedd komolyan. Amúgy veszteségmentes ha érdekelne valakit..)
    Utoljára szerkesztette: Zephyr Retiring, 2016.10.22. 08:17:55
  • cucurbia
    Tudod mit irtam a ritkaságrol...ami másnak szemét,lehet nekem ritkaság, és ez vica verza.
  • Chemtrail
    Egy régen hallgatott kedvenc! Lehet hogy nem veszteségmentes de nekem akkor is megfelel. Pass a nick nevem. Dresden China - Fire And Rain (12'' Version)

Utoljára szerkesztette: Chemtrail, 2016.10.22. 08:10:30
  • Zephyr Retiring
    Addig hallgassunk egy kis zenét a Modern Talkingtól!
    Csak aztán F.R.David nehogy rossz néven vegye

A 2008-as remake verziót Soraya-tól csak spoiler alatt merem itt

• Zephyr Retiring
    Dj Lakatos ékes SG szösszeneteit mindig is bírtam

Én erre a tavaly eladott német nyomású lemezre figyeltem fel... és gondoltam azt nagy naivan, hogy akkor ez az én svájci példányom,
    (amin a 10. zene már hazai származású) mekkora kincs imhó vala:

Aztán látom, hogy 3 is van eladó az én verziómból már itt a discogson is

..s ekkor jöttem rá, hogy ez is egy kincs, ami nincs, mert bár nekem megvan, mégsem nincs kincs
  • reynaud #102053
    A mintát azoknak szánom akiknek csak a netről van meg ez a dal.
    Ezt a hsz-t anno elmentettem,a tag nagy igazságot írt le : kattints

DannyKeith (sample)

Őrület , 1 For Sale from €785.48 : Danny Keith ‎– Lean On Me (CD, Mini, Single )
    Utoljára szerkesztette: reynaud, 2016.10.21. 22:45:45
  • reynaud #102052
    Megnéztem mi van nekem Carrara-tól.
    Welcome To The Sunshine
    Shine On Dance

Az S.O.S Bandido nem tetszik!
    Amúgy amit keresel filléres korong,sokaknak megvan szerintem.
  • mfn
    Nekem a mini albuma van meg a shine on dance-el.Valamint Disco King és a S.O.S. Bandido bakelitről rögzítve.Érdekes módon a lemez B oldalát nem hallgattam meg.Nagyon a fő A oldalra voltam fókuszálva.Megpróbálom elkérni a lemezt mégegyszer,de nem tudom megigérni.De dolgozom rajta
  • cucurbia
    hát köszi,valoban nem egy nagy minőség..hátha valakinek meglesz az eredeti is,ha már annyi nagy lemezgyüjtő van erre.
    Nekem ez régi gyerekkori emlékhez kötödik,és a mai napig csak egy nyávogos kazetta végén volt meg szoval a semminél ez is jobb.
    Köszi
  • mfn
    Örülök neki István hogy ilyen jó a humorérzéked
  • Nastar
    A rádiós történelemben, szerintem soha nem lesznek ilyen műsor készítők és műsorok!Nagyon jellegzetes kellemes hangja van a Gyuri bácsinak!
  • Zephyr Retiring
    Egy mp3-as radio változatot én is kaptam valamikor talán Alterego-tól
    Számomra ugyan semmi extrát nem nyújt, azt sem értem miért is nincs még a lomtárban
    De átadom, én meg törlöm is.

míg nem lesz jobb, közel 256-osban innen szedheted.
  • Nastar
    Én is így gondolom!
  • cucurbia
    ma is készülnek Japánban.nemrég belehallgattam egy 2015-ösbe hát borzalmas,hallgathatalan:(((((((
  • Nastar
    De ez szerintem még egész jó volt 1992-ből!
    Virginelle – Up And Down (1992 Extended Version).flac
  • Nastar
    Igen én is, de akkoriban 94-95 körül inkább már a japán piacra készültek az olykor már nevetséges kategoriába tartozó eurobeat zenék!
  • cucurbia
    ez igaz.nagyjábol akkor kezdtem megunni az italodiscot mikor 94-95 környékén már élvezhetetlenné gyorsult.Addig azért volt több kedvenc.
  • Nastar
    Úgy értettem hogy jó pörgős!
  • cucurbia
    ez mirt huzos?szerettem.
  • Nastar
    Gyakran mentek a pillantás műsorokban, ilyen húzósabb dalok is!
    Toby Ash – Are You Ready (1991 Extended Mix).flac
  • Zephyr Retiring
    Hihetetlen
    Nem szeretnék lemaradni én sem...
    ezt csak foscsi hangminőségben találni még a neten is :)
    ezért azt kell feltételeznem, hogy csakis ritkaság lehet

Azért veletek ellentétben én segítek is még egy kicsit:
    '89-ben orrba-szájba nyomták a dizsikben...ja és ebben a mintában azért akad némi szövegféle is
  • cucurbia
    A pillantásban ment 1990 szept.27-én

A Maltese meg 1990 julius 16 án.
  • reynaud #102036
    Igen,a rádió verzióban hallottam,és szinte biztos hogy egy Komjáthy műsorban,...aztán lehet hogy Imre játszotta. :)))
  • cucurbia
    na akkor egy keresés ami (nekem) ritkaság.
    Carrara:Golden city(ez egy maxijuk B oldalán jelent meg válogatásokon egyébb netes elérhetőségeken sehol sincs)
    szóval...kinek van meg???
  • cucurbia
    neeem.
    A Haluska az adásban mindent csak rádio verzioban játszott,igy kötelezően csak azt kellett kijátszani rögziteni.
    a fene nem gondolta hogy majd 20 év mulva a rádio verziok lesznek a ritkábbak a beszerezhetetlenek.)))
    na persze anno mikor volt 2-3 orám partizánkodni a lemezek között,amelyik dal tetszett abbol csak ugy kijátszottam tartalékba a maxit vagy az instrumental verziot is.Igy ezt is.
  • reynaud #102033
    "Lean On Me" nekem is nagy kedvencem ,aktuálisan az extended verzió volt és van meg,radio version nincs,egyébként emlékszem ezt játszotta Komjáthy,gondolom a te ajánlásodra.
  • Nastar
    Kössz az ifót!Akkor javítom!
  • reynaud #102031
    Igen a vokál Ken Laszlo,de ezt hivatalosan maxin így került piacra:
    Maltese ‎– It's All Right
  • cucurbia
    Igen a Lean on me az egyik kedvencem.
    Radio verzioban pl sehol sincs a neten ,legalábbis ismerösök nem találták.Szerencsére ezt még kijátszottam magamnak anno.A maxi meg sok cd-n rajta van.
  • reynaud #102029
    Ezt jó hogy hozzátetted,a jobb Danny Keith dalokban Mauro Farina és Ken Laszlo énekelte a vokált!
    Ken Laszlo :
    Lean On Me
    Hold On
    One More Time
    Booby