xnl87ky5.jpg

free counters

• Zephyr Retiring
    Üdv mfn.
    Ennek egy részére én is reagálnék ha szabad..
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    2.pontra: (szerintem és sok más zenekedvelő szerint is) nem csak régebben. Sajnos manapság is találni ilyen wavokat, ami mp3-ból "felmaszterelt".
    Sokan leszednek valamit valahonnan (egy ismeretlen letöltőoldalról egy wavot, egy flac-et, egy ape-t, áttolják wavba és azt hiszik jót tesznek másokkal. Pedig nem minden wav lossless (azaz veszteségmentes) pl:

sabrina - boys (legtutibb veszteségmentesnek hitt) wavocska innen szedhető :)

És ez biza lossless (bár szerintem meg megtartani is rossz lesz) legalábbis az eredeti "LOSSLESS" rovatba feltőltő tag szerint, ahonnét én leszedtem.
    Persze ebben az esetben fülre egyértelmű, hogy nem lossless, de a csekkolóprogikat viszont már kegyetlenül átb@ssza ez a wav!
    3.pontra: igazad van: a wav, az wav! De nem minden wav lehet lossless, ám minden lossless lehet wav!

Ez a Sabrina WAV csak egy durva példa volt ennél akadnak fülre sokkal jobban szóló wavok is, de sajnos azok sem mind losslessek, még ha annak is látszanak, vagy hallatszanak is. Ez utóbbi a ritkább, ha annak is látszik és annak is hallatszik.

4.pontra: egy fórum olyan, amilyenné alakítják.
    Lehet durva, veszekedős és bántó, de lehet kedves és segítőkész is.
    amilyen nem tudni, lesz e valaha is ez a fórum. Talán sosem volt az...

Szerintem meg pont a szövegelés (csevegés) miatt maradhat életben egy fórum.
    Enyhébb nézeteltérések is beleférnek, csak ne durvuljanak el a hozzászólások.
    Mert ha eldurvulnak, az már régen rossz mindenkinek.
    Szép estét.