A 70-es és 80-as stb. évek zenéi
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

........:::: Eurodance & Italodance ::::........ \"Sok ilyen, nem kommersz zenét oszthatnál meg velünk\" :)
Ez a vadászat jó néhány éve tart,figyelem rendszeresen e zenei korszakból merítõ új kiadású válogatás cd lemezeket.
Sajnos eddig egy lemezkiadónak sem jutott el a tudatáig,hogy ezt a két zenei kincset érdemes volna leporolni és kiadni!
ItaloDisco4Ever !
Si vis pacem, para bellum.
ItaloDisco4Ever !
1.Lee Patterson & Friends-Karibik Nights
2.Fantasy-Singerman
ItaloDisco4Ever !
A hétvégén vonatoztam, és oda-vissza úton meghallgattam a Good Vibes albumukat. Nagyon jó, marhára tetszik.
Kicsit már untam az italo mûfajt, ezért eveztem át ...
Laid Back - High Society Girl
Anno mindent vitt a rádióban, s még ma is nagyon jó."
Úgy ám!!!
Lenne egy kérdésem. Ma délelõtt az M3 csatornán adtak egy 1982-bõl való Zenebutik adást.Volt benne egy klip, aminek keresném az elõadóját és a címét. Egy nõ énekli a dalt, és nyulak vannak körülötte a klipben.
Juhász Elõd bemondta az elõadó nevét, de nem értettem, annyit értettem belõle, hogy Cindy valaki, a másik nevét nem értettem (nem Cindy Lauper, az biztos), a Cindy sem 100%, de valószínû, úgy mondta be, hogy következik Cindy valaki és a nyuszik a fûben. Én azt hittem, hogy az lehet a szám címe, de nem találtam semmilyet zenét ilyen címmel, hogy rabbits on the grass.
Ha valaki tudna segíteni az elõadó és a dal cím kiderítésében, nagyon megköszönném!
Minden idõk egyik legjobb zenéjét õk játszották.
Laid Back - High Society Girl
Anno mindent vitt a rádióban, s még ma is nagyon jó.
De nálunk 89-ben volt nagy siker a diszkókban.
stílusomból, az italo disco zenék közül,a jó öreg Mauro Farina
1989-es Mike Hammer - Divine címû nótája ugrik be.
Katrina and the Waves - Walking in sunshine
Foreign Currency - C'est La Vie
Kim Wilde and Nena - Anyplace anywhere anytime
Kim Wilde - Perfect world
Meg még ami most ugrott be: Laid Back
SIGUE SIGUE SPUTNIK - 21st Century Boy
Rocky Sharpe
A lényeg, hogy ötleteket kérnék a listához (hátha másnak is megtetszik a topikon...) Kizárólag lendületes, gyors számok érdekelnek. Pl: Finger on the Trigger, Hafanana, Early morning Wakeup, stb. Bármilyen stílus jöhet a Fata Morganatól a Paint it black-ig, csak pörgõs legyen.
Köszi mindenkinek elõre is!
nagyon hasznos volt
imo :) science fiction is science fact
Az ITALO fogalom,amit csak az érthet igazán,aki benne élt. Csak fiataloknak,Vasárnapi koktél,Poptarisznya,Magnóról-magnóra,Pillantás az Európai discokba,Töltsön egy órát kedvenceivel.
Vinyl lemez örök... Mindörökké pörög :-))))
imo :) science fiction is science fact
Az ITALO fogalom,amit csak az érthet igazán,aki benne élt. Csak fiataloknak,Vasárnapi koktél,Poptarisznya,Magnóról-magnóra,Pillantás az Európai discokba,Töltsön egy órát kedvenceivel.
Azért köszi,ha tudsz valami dvd linket,megköszönném,nem nekem kell,én sem vagyok valami nagy Jimmy rajongó,a rokonomat akartam meglepni,de ezek szerint reménytelen!
Letöltés....Klikk ide!!! <#wave>#wave>
keresem Jermaine Jackson & Pia Zadora When The Rain... 6:05 perces verzióját. úgy tudom a maxi lemezen nem ez van.