xnl87ky5.jpg

free counters

• mfn
    Sziasztok!
    Szeretnék hozzászólni az alulírott hozzászólásokhoz.
    1.Nem tudom ti melyik fórumot nézitek,de itt történt valami a hétvégén!!!Többen megtámadtak egy FELTÖLTŐT!!!
    A kérdés természetesen az,hogy most az ok a remasterelés volt?Vagy pedig mert ő egy FELTÖLTŐ,és ezen keresztűl lehetett őt megtámadni.Vegyétek figyelembe azt a lehetőséget is,hogy VANNAK AKIK NEM SZERETIK A FELTŐLTŐKET!!!!Hogy miért azt a képzeletekre bízom.
    2.Régebben azokba kötöttek bele (jogosan) akik wav-nak álcázott felvételeket pakoltak fel.Erre azt tudom mondani,hogy minden esetet meg kell vizsgálni.Én is vásároltam a 90-es években cd-re írt anyagot amiről csak később derült ki hogy letőltött mp3 anyag volt.Na azt képzeljétek el mi lett volna ha 1 ilyen felvételt ide felteszek???Hozzáteszem olyanoktól volt az anyag akik ma is nagy mágusok az oldalakon vagy Italo Partykon! Mindeggy ez már régen volt ne bolygassuk.Nem akarok veszekedést én csak 1 feltöltö vagyok.
    3.Még régebben egy másik fórumban találkoztam már azzal,hogy csak akkor elfogadható egy wav feltőltés ha fotót csatolnak hozzá Most hol vagyunk fotós fórumon vagy zenein vagy most a wav az mégse wav???Ha nem eredeti lemezről van???Most hogy is van ez???Vagy csak az valaki akinek az eredeti lemez van meg ???Természetesen ha valaki azt írja hogy arról van akkor bizonyítani kell neki ez tény.De attól függetlenül a wav az még wav marad szerintem Bár lehet hogy itt is be lessz vezetve rövidesen az eredetiség vizsgálat Ezért is írtam Italomuchacho barátunkról aki már esett egyszer egy ilyen ellenőr áldozatává!!!Hihetetlen,mi???Hogy mások mit mondanak róla az engem nem érdekel,nem ismerem őt.És még az sem hogy honnan van neki a zene,meg kitől.És én nem nézek le senkit mert nincs meg neki fizikálisan a zene!Nem vagyok ellenőr!Sok minden nincs még (már) meg a neten ezért rám is még sok munka vár itt!!!!
    4.Érdekes dolgokat olvastam itt eggyes fórumlakók elképzeléseiről,hogy milyennek kéne lenni egy fórumnak.
    Ez nem megosztó oldal,meg már az is elő van írva hogy mit tegyünk fel Szerintem csak szövegelésből nem marad életben egy zenei fórum sem.Erre már több példa volt és van.Mint ezt a fórumot is a feltőltők élesztették újra.Ezt nem lehet csak szövegeléssel magamutatással,pláne aroganciával elérni.Érdekes,hogy mégis mindig vannak olyanok akik utaznak velünk a "buszon" meg akarják adni az irányt,de ők nem tankolnak bele. Mert szerintem a busz (a fórum) is csak addig megy amíg valakik tankolják.De ez nem probléma mert ha már egy fórum le vann fulladva akkor átmennek egy másikba!
    Bár ez itt szerintem nem fog előfordulni mert még nagyon sok zenei megosztás előtt állok.Remélem nem egyedül!Ez még csak a kezdet volt!Mert jó,jók azok a lemezek amit a nagy gyűjtők is itt bemutattak.Jó sok pénzbe kerülnek.De van még valami ami nagyon jó tud lenni.Egy wavocska róluk.Hogy miért?Mert csak egy kattintással lejön és nem kerül semmibe